bTV завежда дело срещу Халваджиян

Телевизията го маха и като лице на „България търси талант“
Обновена: 22 апр 2012 13:53 | 22 апр 2012 13:53,
257
bTV завежда дело срещу Халваджиян
Магърдич Халваджиян. Снимка: БТА

След десетдневно изчакване на писмено съгласие от страна на Global Vision bTV да оповести договорите за предаванията „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, телевизията прекратява публичната дискусия по частния търговски спор между двете страни.

Оттук нататък спорът ще бъде решен по съдебен път, като екипът на медията ще заведе дело срещу продуцентите, за да защити доброто си име от техните клеветнически твърдения и абсурдни обвинения в цензура.

Това заявиха от пресслужбата на телевизията.

Още по темата
От bTV припомниха, че на 12 април са се съгласили да участват в обща пресконференция, след като договорите между страните да бъдат предварително публично оповестени.

"Телевизията даде по-дълъг от обичайния едноседмичен толеранс за официална реакция от страна на продуцента, но до вчера, 21 април, съгласие за предварително разкриване на договорите не постъпи в bTV. За медията това е ясен знак, че продуцентът не желае да даде на телевизията възможност да се защити от клеветите му по друг начин, освен в съда", заявяват от медията.

След като Мъгърдич Халваджиян не прие поканата на bTV да се оттегли достойно от всичките си съвместни проекти с телевизията, bTV прекрати едностранно договора му като жури на „България търси талант“ - във връзка с гореописаните факти, заради многобройни договорни нарушения в качеството му на жури и на представляващ компанията Global Films, изпълнителен продуцент на „България търси талант“.

Промяната е и в отговор на очакванията на зрителите на bTV, както и на цялата телевизионна индустрия, след некоректните публични изявления на Халваджиян срещу bTV през изминалата седмица, допълват от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
0
 
! Отговори
Harmony преди 12 години
Статусът е мегатика и парибол,е няма такъв сайт.Учението на главния редактор на Труд го знаем
143
17
 
25
 
! Отговори
ъъъъ преди 12 години
ТОЯ ПАВИАН НАЙ-СЕТНЕ СИ ИЗМИ ГЛАВАТА И СЕ ПОДСТРИГА ЗА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА,ИНАЧЕ СЕ КЪПЕ МОЖЕ БИ ОТ ВЕЛИКДЕН НА ВЕЛИКДЕН...
142
10
 
26
 
! Отговори
yyy преди 12 години
като Ви е толкова мъчно за арменските му простотий ,гледайте ГАЛА с голямата глава и ДЖУДЖАНКА ДЕБЕЛАНКА по нова тв простотийте им ще Ви харесат
141
16
 
2
 
! Отговори
майна преди 12 години
стига сте цъкали минуси, хейтъри, знаем че ни завиждате за гарата и Кючука
140
35
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** арменска голяма глава !! ако беше 1912-1913 г , тази гадна арменска *** как би намазала някой ТУРСКИ ЯТАГАН
139
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те пък едни забележителности - един Античен театър строен по соц време (преди това там е имало само няколко камъка), тепетата и съборетините в Стария град (които бледнеят пред къщите в Копривщица).
138
33
 
7
 
! Отговори
друга майна преди 12 години
В Пловдив всички сме големи гъзари и само чакаме сладки новопостъпили в университета ни девойчета от Ст Загора, да им покажем забележителностите на града, започвайки от красивата ни нова Главна, където надутите пловдивски п.и, с които се гордеем, набързо ги свалят на земята с изумителния си фешън вид. А след 5 години ги връщаме добре обучени и вече фешън в Ст Загора, да си намерят някое работливо местно момче, спомняйки си в захлас за най-прекрасните им години с пловдивските гъзари!
137
1
 
18
 
! Отговори
ДГД преди 12 години
до Густо майна... В интерес на истината не си много прав. Тази "мъзня" е собственост на Гергов, който направи Класик ФМ Радио (щото е сноб, а не щото се кефи де), т.е. поне радио, ако не тв предаване. А иначе БТВ няма как да не завземе пазара, защото Пиеро 97 + 50% от медийните агенции са негови и съответно насочват рекламата именно към БТВ. Галъп, Кънчо Стойчев и Андрей Райчев, които "уж" мерят пипълметрията са съдружници на Гергов в повечето проекти т.е. хем рекламите и рейтинга са осигурени
136
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наистина може да имат нещо влашко в РусИ, те дори не говорят български като българи (не могат дори да произнасят името на града си правилно)
135
0
 
2
 
! Отговори
гхгхгхгх преди 12 години
за къде ги подготвяте немскоезичните кадри, за българския пазар ли? Вие българоезични взмете подгответе.... оставете немскоезичните....
134
10
 
5
 
! Отговори
До 188 преди 12 години
Русенци сме толкова българи, колкото хората от западните покрайнини - сърби. Стига с тази мания за асимилация на българите! Точно защото сме като Виена и Западна Европа е ясно, че не принадлежим на *** БГ с гнусния си балкански манталитет.
133
1
 
15
 
! Отговори
каквооооо....? преди 12 години
То рядко има нещо свестно по БТВ, но сега вече няма нищо по тая телевизия да гледам!
132
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
крайно време беше, тоя халтураджия прекали. намалиха му кинтите, щото халтурата дето прави огърмя с рейтинга и орева орталъка
131
3
 
13
 
! Отговори
ДГД преди 12 години
До русенецДръндзел, Ако беше истински русенец, а не *** попаднала по случайност в Русе, щеше да знаеш че за истинските русенци, старите русенци е обида да ги наричаш мамалигари. Русе е може би най-западно европейския град в БГ. Неслучайно му викат малката Виена. Там училищата масово подготвяха немско-езични кадри, и въобще като манталитет - немски възпитаници. Аз не съм русенец , но го знам, това че ти си долна мамалига си е твой проблем, не говори глупости обаче.
130
1
 
11
 
! Отговори
SPORTWINNER преди 12 години
Кои са тия хора, дето са ЗА БТВ и тия срешу МАГардич? Ако не беше той да и вдигне рейтингите тия БТВ все още щяха да са кабеларка. Сега всички ще гледаме "Най смешните хора на света..." - Кафалиев и неговата жена, която е програмния директор на БТВ, които от години се опитва да избута Магардич, за да вземе най-гледаното време с неговите безумни предавания.
129
1
 
25
 
! Отговори
ДГД преди 12 години
БТВ е телевизията на ЧАЛГАРИТЕ, СЕЛЕНДУРИТЕ, МОХАМЕДАНИТЕ И ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ (последното е по отношение манталитет на хората, а не столица-провинция). Непонятно е, как БТВ изгони великолепен журналист, като Иво Инджев, а защити посредствен човек, като Бенатова. Нивото на Господарите, като хумор, социална тематика е в пъти над Шоуто на Слави, но едното го няма, а другото остана.За мене гледаемостта на тази телевизия, което не оспорвам, е символ на изтъпяването, и деградацията на българите.
128
13
 
3
 
! Отговори
русенец преди 12 години
Всеки знае, че русенци сме власи по кръв! И къде-къде по-добре щеше да бъде Русе ако беше в голяма и необятна Румъния, вместо в тази *** БГ. Румъния е много по-развита икономически и социално държава.
127
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бТВ е манипулативна медия. Новините звучат все едно от устата на страничен наблюдател спрямо българския народ, а за "приноса" към опростчването е излишно да се коментира.
126
0
 
5
 
! Отговори
до "ай,канари&q преди 12 години
Ти беше ли роден при това 8:1,дето го повтаряш като мантра?! Щото ако си бил не говори много добре за теб. Леко инфантилно е,все едно си на 13-14 годинки...
125
0
 
0
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Частинте телевизии могат да си осигурят и по-прилични програми, ако не разчитат на монополисти външни продуценти и правят конкурси за теми и продуценти.Също така могат да организират и обсъждане на програмите си, ако искат да имат повече зрители и реийтингът да е нещо реално.