bTV завежда дело срещу Халваджиян

Телевизията го маха и като лице на „България търси талант“
Обновена: 22 апр 2012 13:53 | 22 апр 2012 13:53,
257
bTV завежда дело срещу Халваджиян
Магърдич Халваджиян. Снимка: БТА

След десетдневно изчакване на писмено съгласие от страна на Global Vision bTV да оповести договорите за предаванията „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, телевизията прекратява публичната дискусия по частния търговски спор между двете страни.

Оттук нататък спорът ще бъде решен по съдебен път, като екипът на медията ще заведе дело срещу продуцентите, за да защити доброто си име от техните клеветнически твърдения и абсурдни обвинения в цензура.

Това заявиха от пресслужбата на телевизията.

Още по темата
От bTV припомниха, че на 12 април са се съгласили да участват в обща пресконференция, след като договорите между страните да бъдат предварително публично оповестени.

"Телевизията даде по-дълъг от обичайния едноседмичен толеранс за официална реакция от страна на продуцента, но до вчера, 21 април, съгласие за предварително разкриване на договорите не постъпи в bTV. За медията това е ясен знак, че продуцентът не желае да даде на телевизията възможност да се защити от клеветите му по друг начин, освен в съда", заявяват от медията.

След като Мъгърдич Халваджиян не прие поканата на bTV да се оттегли достойно от всичките си съвместни проекти с телевизията, bTV прекрати едностранно договора му като жури на „България търси талант“ - във връзка с гореописаните факти, заради многобройни договорни нарушения в качеството му на жури и на представляващ компанията Global Films, изпълнителен продуцент на „България търси талант“.

Промяната е и в отговор на очакванията на зрителите на bTV, както и на цялата телевизионна индустрия, след некоректните публични изявления на Халваджиян срещу bTV през изминалата седмица, допълват от телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То какво има в Пловдив освен тепета и една главна? Гарата ви е мизерна, големите ви булеварди са прашни и мръсни. Голям и прашен град с мръсен въздух. Доста отдавна градът на правите улици, липите, поетите и хубавите жени е много по-добро място за живеене.
123
4
 
6
 
! Отговори
sostin преди 12 години
алчното *** Халваджан , ша *** фане да *** по разведе са ....то човек требе да знае и кога да спре .....
122
1
 
1
 
! Отговори
Kaka Lara преди 12 години
До РадостинРадуков: не съм наясно наистина как се измерват рейтингите. но няма да забравя как навремето, когато бтв излъчваше Листопад, в сайта й всички я плюеха и ругаеха, а като го спряха - същите тия ореваха света и псуваха телевизията, че е спряла любимия им сериал :) не защитавам телевизията, но все пак смятам, че голяма част от коменарите тук са много субективни.
121
1
 
3
 
! Отговори
До 167 преди 12 години
Според вас майните самия Ботев е създал отбора "Ботев" и даже е роден в Плавдив, нали? А нали знаеш какви са най-върлите футболни запалянковци - простаци, илитерати и алкохолици. Ходиш по стадиони, но не си влизал никога в библиотека.
120
0
 
8
 
! Отговори
KARTOFF2 преди 12 години
доброто си име, че какво добро име има тази жалка червена телевизия
119
2
 
16
 
! Отговори
Родолюбец преди 12 години
Крайно време е, някой да се сети да на псува тази Турска Телевизия.Слави Трифонов не обича конкуренция.Иван и Андрей също бяха разкарани от "Дългия".*** на Турция.
118
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Античния театър в Пловдив е като триумфалната арка в Скопие. Сигурно след 30-40 години и за нея ще твърдят че е оригинално античка. :)))
117
7
 
7
 
! Отговори
Vili Mogili преди 12 години
Крайно време беше да му бият шута на Магърдич, арменски ненаситник!
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стара Загора поне не сме си правили съчинения като вашия уж античен театър (уж "открит", а всъщност построен сред нищото през социализма).
115
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Също така искам да добавя, че всички европейски кралски фамилии, Императора на Япония и американския президент (независимо кой е той) с пловдивска жилка. Hahahahaha :D :))) :D
114
2
 
7
 
! Отговори
Хаха преди 12 години
От където и да го махнат, Босфортиви си остават мишоци и клакьори, а Маги ще си намери начин за изява!
113
0
 
4
 
! Отговори
до 137 преди 12 години
Нима ти считаш, че може да се сравняваш с тези хора, чиито имена изреждаш само защото си роден в същия град?! Повечето от тях никога не са се надували и изтъквали с месторождение, а са правили големи неща. А ти какво си постигнал освен голямата ти гордост, че си роден в Пловдив?
112
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма симпатичен в този спор- и едните и другите не ме кефят!!!
111
0
 
2
 
! Отговори
до 137 преди 12 години
Нима ти считаш, че може да се сравняваш с тези хора, чийто имена изреждаш само защото си роден в същия град?! Повечето от тях никога не са се надували и изтъквали с месторождение, а са правили големи неща. А ти какво си постигнал освен голямата ти гордост, че си роден в Пловдив?
110
0
 
2
 
! Отговори
майна,излагаш се... преди 12 години
Стойчо Младенов не е от Ст.Загора. Наско Сираков е. Като не знаеш има Гугъл...
109
0
 
7
 
! Отговори
Вагнер преди 12 години
Бтв- телевизията на ДС
108
0
 
3
 
! Отговори
до густо майна преди 12 години
В Стара Загора си имат и то не една телевизия. С малко старо инфо работиш. Само 15-20 години.
107
0
 
4
 
! Отговори
stz преди 12 години
Пловдивчаните непрекъснато изпитват непреодолима нужда да изтъкват колко са велики, красиви и умни и им доставя огромно удоволствие да прекъсват разговорите на хората, за да си извъкат заучените реплики.Taka e prav si!
106
0
 
12
 
! Отговори
Майнхайм преди 12 години
Еврейски телевизии не гледам.
105
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя защото Цветана Манева е някакво величие - *** и нагаждачка.