12-годишната Кристина е новият талант на България

Големият фаворит на публиката Метин остана в тройката
Обновена: 30 май 2012 15:14 | 30 май 2012 12:04,
243
12-годишната Кристина е новият талант на България
Кристина Арабаджиева е новия талант на България. Снимка: bTV

Дали за продуцентите на шоуто, дали за зрителите, у нас талантът се измерва най-вече като гласови възможности.

И второто издание на "България търси талант" качи на трона певица. Това е 12-годишната Кристина Арабаджиева от Асеновград, която освен популярност спечели и наградата от 60 000 лв.

Тримата, които тръпнеха до последно да чуят името си, бяха Кристина, Метин Енимехмедов и 10-годишната Виктория Цанкова. В крайна сметка ликуваха в Асеновград за сметка на двата най-големи морски града Бургас и Варна.

Във финалната вечер победителката се представи с песента "Камино", а поредно силно представяне имаше и Метин. Фактът, че той бе печелил друго риалити шоу, по същата телевизия, сякаш предопредели загубата му.

"Не очаквах да съм победителка, много съм развълнувана. Ще се явявам на участия, ще продължавам да пея, ще отида в музикално училище", заяви минути след шоуто 12-годишното момиче.

Тя призна, че обича всички стилове, важното било само да пее.  Сред любимите й изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс.

"На репетицията се притесних, тъй като всички участници са много талантливи. На финала беше най-трудно. На сцената гледах Хилда, защото винаги е усмихната и позитивна", заяви тази сутрин по bTV талант номер едно за тази година.

Каквото е казал Бог, това ще стане - така Кристина коментира своето бъдеще.

На нас ни остава да й пожелаем успех и да не последва съдбата на първата победителка Богдана Петрова, която не успя да се наложи на родната сцена и изчезна от полезрението на публиката. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 11 години
Става дума за мнение N130
194
0
 
0
 
! Отговори
Някой преди 11 години
*** ***!
193
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И кфо някво лапе с мазна кожа и лож вкус за музика спечели пари...само щото е малко същество и е на 10! Участваха хора които повече заслужаваха но ги махнаха!
192
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
abe taq Viktoriq mnogo falshivo pq,koi q sloji tam????????'
191
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
az bqh za Metin,no ne sajalqvam i che tova momiche speceli,hubava pesen,hubav glas...kakvo poveche da govorim.A za Metin my pojelavam poveche izqvi,zashtoto e unikalen!!!!!!!!!!!!!!
190
0
 
0
 
! Отговори
tony_scout преди 11 години
Талант е не да пее, особено в този вид шоу, а да прави нещо което други не могат да правят. Има си съвсем различни формати - Идоли и т.н., айде сега моля!
189
2
 
19
 
! Отговори
Свилен преди 11 години
Извинявайте, но на колко 12 годишни момиченца в България любими изпълнители са Франк Синатра и Ета Джеймс. Дори само това е факт, който заслужава искрено възхищение, особено във време в което сме заобиколени масово от чалга клонинги с предизвикателно и неотговарящо за възрастта им поведение и пошли амбиции. Всичко останало са заядливи коментари по адрес на едно истински талантливо дете.
188
1
 
1
 
! Отговори
пак същия преди 11 години
евалата пич така е
187
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво като е копие на нечий танц? Излез и го изиграй ти с дебелия си некадърен ***. Завистливи некадърници!Трябва да е като Х-фактор-по възрастови групи и да се раздели по жанр. Бяха пренебрегнати невероятни музиканти и танцьори. Изненадвам се дори и за варненския фалшиво и жалко пеещ ***-кой го пробута толкова далеч в "конкурса".Наградата е несправедлива и нищо не може да ме убеди в обратното!
186
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
момичето е страхотно, стига сте я плюли!!
185
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Метин беше най-добър, съперничеше му доктойно акробатичната група от Айтос.Брутално за един неукрепнал детски средностатистически глас.Гледах предаването за математиците, дано лъсне това, че ако баща ти направи дограмата в класната стая, си приет, не ставаш математик, но е за сметка на този, който не е плащал в частната школа на тройкаджията бивш директор като на ПМГ-Бургас.За това всичко е жалко представление!
184
4
 
12
 
! Отговори
Биби преди 11 години
Ами да, Метин е фаворит, а друг стана победител, защото отново е нагласена работа. Не може да изпращаш смс във времето за гласуване, а да получаваш отговор след приключване на гласуването, че гласът не е зачетен, защото гласуването е приключило... Направете си вие изводи...
183
2
 
8
 
! Отговори
Дяволчето преди 11 години
Освен това аз бих добавил, че е недопустимо на такъв конкурс половината от финалистите да са певци - 6 бр. Освен това, би трябвало да има и възрастова граница, защото как ще се промени гласът на това дете след 2 години като влезе в пуберитета само господ знае и тогава от талант може да бъде нещо друго
182
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не знаех че като натиснеш Щ и транскрипцията на днес.бг е СТ :)
181
2
 
11
 
! Отговори
diavolcheto преди 11 години
Талантлива е Криси и искрено ий пожелавам упорито да преследва мечтата си и да успее!Имам, обаче, въпрос към организаторите на шоуто: има ли възможност регламентът да не включва певци, а за певците да се направи отделно show?Защото в това издание на " България търси талант " видяхме толкова хора с уникални таланти, които не намериха място в тройката (хармониките - баща и син Лечеви, акробатите...).Вместо 1001 конкурси от рода на Мис - не - знам - си какво, за които се пръскат толкова много безумни и неоправдани средста, нека същите тези средства се " пренасочат " за едно " поразширено " шоу, където певците се състезават отделно от останалите разнородни таланти.Лично за мен, истинският победител беше Метин!
180
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То защото на всяка Евровизия се проваляме с гръм и трясък и защото една единствена песен не сме изнесли навън, освен прословутия Арлекино, та затова всичките ни таланти са все певци. Наистина има несто тотално сбъркано в тази държава!
179
6
 
14
 
! Отговори
tuno преди 11 години
Който разбира от музика разбра.....това бе фалшиво пеене ,без грам динамика ,едно викане само и ако това е таланта..здраве да е.....
178
4
 
5
 
! Отговори
BG 210 преди 11 години
Пич, твърде спорен е въпросът кой от кого краде или копира - Да, последния танц на Метин е копие на танц на Атай Оморзаков, дори и танца с балона е копие на един друг танц на Атай, който между другото с това име е същия случай като Метин, само че в Чехия никой не го напада за произхода, както Метин в БГ! Само че пич, поразгледай малко повечко клиповете на Атай и ще видиш, че това което Метин играеше през 2006, Атай го играе на конкурса през 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Все трябва да очерним някого
177
3
 
12
 
! Отговори
Ана преди 11 години
АРЕ БЕ НЯМА ЛИ ТОЯ ПЪТ НЯКОЙ ДА ГИ РАЗКОСТИ БТВ И ПРОДАЖНИТЕ ПРОДУЦЕНТИ СЛЕД ТАКАВА РЕАКЦИЯ ОТ ПУБЛИКА И ГЛАСУВАЩИ!
176
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nqkoi vidqli koi za kogo glasuval ? naglasena rabota