"Под прикритие" в топ 3 на IMDB

Българският сериал се нареди до "Семейство Сопрано" и "Туин Пийкс"
27 дек 2012 16:31, Петя Славова
119

Снимка: Camera LTD
Българския сериал „Под прикритие” е на трето място в един от най-популярните световни сайтове за кино и телевизия – IMDB (internet movie data base).

В класацията за криминален сериал българската продукция е на едно от първите 3 места с общ рейтинг над 9,8, което го поставя пред заглавия като „Семейство Сопрано”, „Туин Пийкс”, „Бягство от затвора”, „24”, „Декстър” и още много други.

Тази неделя приключенията на агента под прикритие Мартин продължават, в подземния свят нещата излизат извън контрол.

След убийството на майката на Иво Джаро започва да става все по-невнимателен. От друга страна Туджаров е много близо до името на предателя в групировката. Ще бъде ли разкрит Мартин? Как Иво ще потърси най-жестокото възмездие за смъртта на Цветана. Кой ще оцелее в тази опасна игра, ще разберем в неделя от 20.45.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
14
 
11
 
! Отговори
хахахах преди 11 години
Наистина ако поне един от вас искрено харесва тази мутренска гавра с киното , това пране на БНТ-пари да ми сложи минус да се преброим колко го харесват .... сами ще видите резултата ...... + или - , да видиме ....
25
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едно е за сериал да гласуват 150 000 човека от цял свят с регистрирани профили в IMDb, друго е да гласуват 4 000 човека само от България. Ето затова го няма в класацията, която реално има значение imdb/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series . Няма нужда да се заблуждаваме. Журналисчиту е нямало какво да напише за поръчаната рекламка и това води до неточни факти, които биха заблудили само неинформирани и незнаещи хора.
24
2
 
24
 
! Отговори
ostavime преди 11 години
Когато гласуват само българи и има едва 4500 гласа е нормално да има такъв рейтинг. Иначе сериала е супер и го гледам с интерес.
23
23
 
8
 
! Отговори
Факт преди 11 години
Сериалът е изключително *** и провлачен, както и останалите български сериали в последните години.
22
0
 
2
 
! Отговори
ВМ преди 11 години
Става въпрос за класацията при криминалните сериали!
21
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
Гласувайте да стане 5000 гласували
20
0
 
3
 
! Отговори
nqkoi_si преди 11 години
- ето го линка, всеки може да провери дали оценката съвпада с тази в статията и да види в колко класации е на челни позиции. На мен лично сериална ми е любим в бг ефира, като има малко неща за дооправяне като почнем от тотална грешка за главен актьор, но пак че останалите играт добре, че резила се замацва поне малко. Няма как да се хвърлям и вярвам сляпо в лъжливи статийки, ако искам да съм обективен.
19
2
 
5
 
! Отговори
до 27 преди 11 години
Говориш пълни глупости. Това че не харесваме бг сериал или че го харесваме, но пишем тук съвсем не значи, че щото било бг било лошо и тъпо. Просто значи, че имаме елементарна интернет култура и можем да проверим фактите. Значи, че не искаме да ни заливат с грешна информация, било то и за нещо толкова тривиално като сериал и класация. Ти какъв си, щом слагаш другите под общ знаменател и ги обобщаваш? Ограничен си и ми е жал за теб.
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
towa sa pylni gluposti
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Толкова е лесно да отворите IMDB и да напишете "Pod Prikrtie" - отнема само няколко секунди. Така ще си сверите инфото и ще видите, че оценката му е 9,4, с много малко гласували и че не фигурира в никаква класация! Явно за да си "журналист" в днешно време не се изисква нищо, дори и мислене. Да взема да сменя професията и да започна да драскам и аз глупости по разни "новинарски" сайтове. Ще помисля по въпроса. ;)
16
3
 
7
 
! Отговори
а преди 11 години
Pod prikritie (2011 )TV Series - 60 min - Action | Crime | Drama9.4Your rating: -/10 Ratings: 9.4/10 from 4,523 users Reviews: 5 user
15
7
 
19
 
! Отговори
... преди 11 години
За наивниците това може и да е велико постижение, но само ако беше вярно. За този "сериал" са гласували 4500 човека, половината от тях са екипа и роднините им. Оценката 9.4 е без никакво значение и сапунката не влиза в нито една класация на IMDB ,защото няма нужния брой гласувания от регистрирани потребители, каквото е и условието. И само за пример - има куп "филми" ,с оценка близка до 10, за които са гласували 20 човека , а съответната творба са я гледали само в Ботсвана и това не ги прави "топ
14
0
 
2
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
защо не пуснете един линк да се уверим. И аз четох това твърдение по форумите но не намерих тази класация, почти съм сигурен че и автора е направил същото
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо някой който си изразява мнението трябва да е хеитър??? Тоя *** дето ползва тая дума сигурно едно изречение не може да спретне на английски. Ето ви и мойте 5 стинки - класацията е за филми с мин. 1000 вота, така че не актуална в глобален мащаб. Актъорската игра е слаба, диалозите са супер смешни, а мафиотите с *** дрешки са пълна комедия. По принцип не гледам *** сериали, филми да, единствения сериал който гледах с кеф беше Boardwalk Empire, препоръчвам и Skyfall, Под Прикрите НЕ!
12
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е абсолютно невярно и неточно. Всеки може да си направи справка като отвори сайта на IMDB. Нямам представа кой ги пише тези ПР статийки, но явно разчита на това, повечето хора да не си направят труда да проверят дали написното е истина. Не съм гледала сериала, сигурно е готин, но чак пък в топ 3.. и преди Туин Пийкс... хахаха Още повече, че мястото в класацията зависи и от броя гласували, а за Под Прикритие са гласували само 4523ма - изключително малко за стандартите на IMDB.
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересното е, че в IMDB Top TV Series "Под Прикритие" не фигурира никъде. И това е защото има под 5000 гласувания за него. Информацията е подвеждаща.
10
4
 
6
 
! Отговори
А? преди 11 години
И какво, да не би номер 1 да не е прав!?
9
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сериалът е добър, не ми хареса само едно - в третия сезон доста се набляга на наркотиците и к...лъка, не че не е такава действителността - вече всеки 2ри младеж друса, всяка 2ра е.. знаем каква, но мисля, че може в малко по-положителна светлина да тръгне сезона - ще гледаме, ще видим. Като цяло съм доволен, адмирации - продукцията е качествена.
8
4
 
19
 
! Отговори
dd преди 11 години
Рейтинга му е 9.4, а не 9.8- толкова ли ви мързи да влезете и проверите, журналисти. А и за него са гласували 4500 души ( главно българи), а за туин пийкс почти 50 хиляди. Не че нещо против сериала, но с този Мартинчо в главната роля, няма как да се нареди сред най-добрите
7
3
 
7
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 11 години
Добре бе...Сигурно по торент тракерите му търсят субове на английски. Освен това има значение колко хора са гласували, щото ако бабите и майките им пуснат по една десетка ще има недостижим рейтинг, който обаче не е адекватен. Компрендо ?