Нова година пред телевизора

БНТ, bTV и Нова телевизия са заложили на познати лица от малкия екран
29 дек 2012 16:37, Петя Славова
116

"Господари на ефира". Снимка: Булфото
В навечерието на Нова година, телевизиите залагат на родни актьори и музиканти, които да забавляват зрителите по време на празника.  Оказва се, че БНТ, bTV и Нова телевизия са заложили на познатите лица от малкия екран. Актьорите от Шоуто на Канала, Шоуто на Слави, Комиците и Господарите на ефира ще оспорват таланта си в новогодишната вечер.

Ето какво може да видим и през почивните дни от 29-и декември.

В програмата на БНТ1 е заложена българска класика „Оркестър без име“ от 14.30 часа. Сред премиерните филмови заглавия в този ден зрителите ще видят „Мъжки неприятности” от 20.45 с Джак Никълсън.

bTV залага на фантастиката още от 11.00 часа, когато ще бъде излъчен първата част от „Властелинът на пръстените“ - „Задругата на пръстена“. От 14.30 часа идва ред и на втората част „Двете кули“. След двойната доза екранно време, посветено на класиката на Толкин, идва ред и на романтика от 18.30 часа с „Преди залез“. А от 21.00 часа телевизията залага отново на класика, този път с екшъна „Командо“.

Нова телевизия на 29-и декември ще забавлява зрителите с „Коледно приключение на Бетовен“- от 9.00 часа сутринта и „Младият Дядо Коледа“- от 10.45. Вечерта ще завърши с концерт на Чамбао от 23.00 часа.

Ден по-късно - 30 декември от 12.30 по същата телевизия може да се запознаем с „Приятелите на Дядо Коледа“, а вечерта от 20.00 часа Бен Стилър ще разсмива зрителите с комедията „Хем боли, хем сърби“ на братя Фарели. В нея актьорът изиграва 40-годишен заклет ерген, който най-накрая се съгласява да се ожени за красивата Лайла (Мейлин Акерман), но по време на медения им месец бракът им се превръща в кошмар за него.

Същия ден bTV ще приключи с трилогията на Толкин. От 11.00 часа може да видим „Завръщането на Краля“, който е с 11 награди Оскар, включително за най-добър филм и най-добър режисьор.

БНТ1 ще ни предложи отново смях с българската комедия „Топло“. В програмата на канала няма да бъде пропуснат и традиционния цирк „Монте Карло”- на 29-и и 30-и.

На 31-ви декември и 1-ви  януари каналът ще предложи за най-малките класическата литературна адаптация в две части „Хайди”, на 31-ви – „Приказка без край”, а на 2-ри и 3-ти са последните епизоди на българските сериал „Войната на таралежите”. Продължава и поредицата „Малкият принц” в рубриката „Лека нощ, деца”.

Новата 2013 г. зрителите на БНТ1 ще посрещнат с празничния концерт-спектакъл от площад Батенберг „Сцена под звездите”. Богатата музикална програма е поверена на любими наши музикални звезди: фюжън групата „АКАГА”, неоспоримия хитмейкър Графа, прекрасната гранд дама на българската популярна песен Йорданка Христова, новите идоли на най-младото поколение Рафи, Богомил, Ангел и Мойсей, професионалистите от „Берковската духова музика, един от най-обичаните гласове в нашия фолклор Гуна Иванова, чаровницата Ирина Флорин, ди джей Станчо и Ray Bon, балет „Веда Джуниър”, фолклорен танцов ансамбъл „София 6” и школа за атракционни изкуства към Двореца на децата и Маг Айвън – участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.

След новогодишния концерт БНТ1 ще излъчи и концерт на Леона Луис, а на 1-ви след игралния филм концерт на Take That.

bTV ще заложи на новогодишна програма, подготвена от „Шоуто на Слави“, която ще започне в 20.00 часа, от 22.30 зрителите ще могат да се забавляват с „Комиците“. Следват денс хитове в първия час от новата година, a от 1.10 часа -  „Шоуто на Виктория сикрет“.
По Нова телевизия може да се веселите от 20.00 часа с „Господари на ефира“, а след полунощ програмата продължава с концерт на "Пайнер".

По традиция точно в 23.55 часа зрителите и на трите канала ще чуят и официалното обръщение на президента Росен Плевнелиев към нацията по случай Новата 2013 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
2
 
1
 
! Отговори
nikolaiho преди 11 години
yyyy aman tezi tv napravo ujas az 6e si gledam XXL i tovae
104
1
 
7
 
! Отговори
boy преди 11 години
Приятели, ударете едно рамо тук, ако сте съгласни facebook/pages/Без-BTV/351699461594999 facebook/Без BTV Най-гадната телевизия!
103
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
104Основните телевизии наистина са пъленбоклук.Слугинаж и 20 годишни филми но черешката на тортата са СКАТ и Канал-3 ..............това са телевизии за психопати!Явно и ти си такъв.Болна нация сте.
102
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
..."фюжън групата АКАГА, неоспоримия хитмейкър Графа, прекрасната гранд дама на..."Това изречение ме затрудни, най-вече да отгатна на какъв език е. Май не е на български.
101
0
 
7
 
! Отговори
кунг-фу паяк преди 11 години
обичайната пенсионерска програма + неадекватно хилещия се ***. Скука. Едва издържам до 12 и 30, докато позаглъхнат гърмежите и се трупясвам в леглото. Ич не ми пука, че се сменя датата в календара.
100
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво става в България се предава само от ебна телевизия -СКАТ Понякога и по канал 3 има нещо другото е слугинаж и жалки напъни за журналистика .Смях по тези трите НЕ ГЛЕДАМ Инфо --само от интернет ,вчера падна самолет ,днес го предаваме .За международни новини не ми се пише ,БНТ БТВ и Нова ги прдават след като са от часове в интернет .
99
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само аз ли забелязвам че в статията не е вярна програмата на БТВ за 29.12 и 30.12?"Властелинът на пръстените" а и всичко останало което е цитирано ще е по Синема:)
98
2
 
21
 
! Отговори
мрън мрън преди 11 години
Ама като толкова ви дразни телевизията, не я гледайте бе хора.Ако общувате само с телевизора, никой не ви е виновен.Гледайте хората около себе си!Усмихвайте се , за да ви се усмихват!Празника си го правим ние самите.
97
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
bqxa na vremeto novogodi6ni programi sas velikite artisti -parcalev- koloqn4ev-anastasov-mutafova-red drugi na koito dne6nite artisti mogat samo da zavijdat na narodnata obi4
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
79 - "Обективен" просто изрази мнението и оценката на нормалните хора, на които им писна, по един наистина блестящ, приповдигнат и празничен начин! Има надежда за бъдещето!
95
3
 
19
 
! Отговори
Зрител преди 11 години
Речта на Плевньо ще измести "Gangnam style" по гледаемост в Youtube. Това ще е излагацията на 2012 г. !
94
3
 
11
 
! Отговори
СМ преди 11 години
Плевневлиев да си научи речта, за да не се излага
93
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изобщо няма да гледам нашите така наречени телевизии, имам над 100 канала с доста по- интересни програми от пенсионерските новогодишни скечове с изтъркани лафове и стари смешки...
92
0
 
5
 
! Отговори
kolio преди 11 години
az 6e sAM zaxarkal kam 12.00 BOSFOR.TV ne gledam xaide priatno prekarvane na nova godina
91
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
К'ва телевизия бе, момъци и девойки? Гледам телевизия само когато дават някой футболен мач на грандовете от Европа.Всичко друго е талаш!
90
0
 
17
 
! Отговори
BezTv преди 11 години
Всички български телевизии да изчезнат от ефир през Новата година, нито една не става за гледане.
89
0
 
12
 
! Отговори
draznitel преди 11 години
Кво па беше това телевизор ? Вероятно ще да е някаква праисторическа джаджа, съвременник на динозаврите
88
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най хубавото е, че Гоце няма да каканиже речи в стил партиен секретар за гнилия империализъм и неизбежната победа на комунизма.
87
6
 
18
 
! Отговори
доцент Пиздева преди 11 години
Речта на Плевнята ще засенчи скечовте на Суяка и Храчков....
86
10
 
16
 
! Отговори
ЯСНОВНДЕЦ преди 11 години
Ами съдете откъде е дошъл Бойко Борисов в политиката - от БКП. А ако трябва това съкращение да се преведе на нормален език, ще означава: "БОЙКО КЕ ПАДНЕ!" Ето това ще е промяната през 2013 година. БКП! БКП!- Благодаря.- ...Мерси!