Официално: Рут Колева очаква бебе

Зрителите заподозряха Тони за Къртица
22 май 2013 16:07, Петя Славова
5
Официално: Рут Колева очаква бебе
Рут и Калоян. Снимка: ТV7

Рут Колева реши да сложи край на спекулациите около темата за това дали е бременна и призна в ефир, че очаква дете. „Факт е, аз съм бременна. Моля да уважите моето желание да не се коментира толкова надълбоко моето състояние. Не се притеснявам, но е мое лично право. Какво ще правя с това дете си е моя лична работа и нямам все още категорично решение“.

Това се е случило преди старта на "Къртицата", когато Рут все още е живеела с бившия си приятел или в първите седмици от предаването, когато певицата излизаше за участия извън Базата.

В жива връзка по телефона с Калоян Трифонов той коментира новината така: „Подкрепям това, което каза Рут, но вие прекалихте с вашата намеса. Уважете нейното решение. Това са неща между нас двамата.“

Всички заселници в Базата бяха изненадани от признанието на Рут.

Във вторник вечер Базата на Къртицата завинаги напуснаха рапърът 100 Кила и моделът Ирена Милянкова. След снощия вот на зрителите на елиминационен тест в четвъртък отива Тони Христов. Срещу кого ще се изправи, за да се бори за оставане в шоуто, ще стане ясно в четвъртък, когато групата ще направи своите номинации.

След извънредния лайф в понеделник, където главните герои бяха Деян и Радина, сега те се върнаха към живота си в Базата, но за двамата започна нов етап, в който те ще се опитат да се справят в проблемите във връзката си.

За целта двамата получиха от психолога на шоуто – Ани Владимирова, по един фотоапарат, с който да документират добрите и лошите моменти в отношенията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
ala-bala преди 10 години
Дайте нещо за Ким Кардашиян.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
каква е тая къртица ? а и тая Колева ? хубаво че е бременна жената ама защо се тръби за това ?
2
3
 
2
 
! Отговори
df преди 10 години
trqbva da abortira
1
1
 
15
 
! Отговори
Мунчо преди 10 години
Тия, маймуни,още ли ги дават?