Николета жегна Венета на тема красота

Задочната война между двете водещи продължава
Обновена: 15 окт 2013 14:17 | 14 окт 2013 09:55, Александър Попов
70
Николета жегна Венета на тема красота
Снимка: Булфото

Николета Лозанова и Венета Райкова продължават да водят задочна война в ефир и социалните мрежи. Както е известно, двете водят светски рубрики в един часови пояс по Нова тв и TV7.

Предаването на плеймейтката "Поверително от NL" започна с ударна реклама преди седмица, но понесе тежък удар и двойно по-ниска гледаемост от "Горещо".

Както и за дебюта си, и тази седмица Николета подгони рейтинг със семейните си драми. Гост бе все още настоящият й съпруг Валери Божинов, който се изповяда пред Азис.

Футболистът се разплака при спомените за съвместния му живот с Николета и се оплака колко много завист има в България и как всеки следял личния му живот.

Венета Райкова пък заложи на гост Антония Петрова и побърза да благодари на колегите си, които подготвили отново по-гледаното предаване в този часови пояс.

След като явно не може да се похвали с повече зрители, Лозанова атакува Венета на тема "външен вид". Тя завърши предаването си с "Вие гледахте "Поверително от NL" с най-красивата водеща в тези часове на вечерта!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди много години имаше едно предаване с водеща Албена Вулева. Е, това по ТВ7, е със същия сценарии! Нищо ново! Водещата от тунинговане, наистина е заприличала на 50-годишна!
39
0
 
44
 
! Отговори
Зъболекар преди 10 години
Кой е колегата, на който е изсипала 5 бона за ужасната керамика? Отвратителна захапка!
38
1
 
40
 
! Отговори
darcas преди 10 години
Хвани едната и удари другата. Клюкарски предавания, изпълнени със въздух под налягане. По-зле от тях е само лакейската Всяка Неделя на Кеворкян (известен още и като агент Димитър)
37
0
 
33
 
! Отговори
Той е преди 10 години
Божееее, да им имам проблемите и темите от предаванията, на тия изпростели, ай да не казвам кво... Пълна простотия и кич ни заливат отвсякъде!
36
5
 
6
 
! Отговори
xaxa преди 10 години
abe i men ne mi haresva tolkova Nikoleta..ama ti na shotlandcite mnenieto za jenite ne go slushai,che toi,ako ti pokaje kakvi mu haresvat shte zagubish suznanie ;)
35
15
 
5
 
! Отговори
дРът коцкар преди 10 години
Ако ми падне ще и откъсна фалопиевите тръби!
34
4
 
60
 
! Отговори
БГ хоуст преди 10 години
Ха, как пък улучихте момента! На гости ми е един приятел шотландец, не познаващ Николета и съответно непредубеден. Показвам му тази снимка и го питам, дали жената на нея е красива.Мнението му беше,че е от Пакистан или Индия и е доста грозноватка. Друг път няма да го плаша, прощавай, Гари!
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Taia smrudla sasipa ve4e dve zvezdi s dobri karieri,Nikito i tapaneri dano ot tv7 se usetiat na vremeI svaliat toia parcal ot efir 4e napravo e gnusna
32
1
 
54
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Снимката е много подходяща, Николета заела работна поза на пътя покрай минаващите коли.
31
2
 
40
 
! Отговори
Blake преди 10 години
Тая не е жена, а КИБОРГ, от по-глупавите!
30
7
 
43
 
! Отговори
Мими преди 10 години
Крайно време е Венета да спре дори да и обръща внимание. Не си заслужава. И определено Николетка не е нейна класа.
29
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tova na snimkata jena li e?!
28
0
 
36
 
! Отговори
Баш НАРЦИСА преди 10 години
И двете са......... *** !!!!!
27
2
 
65
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Мургавелката вместо сега да е на някоя магистрала и да надува по цял ден вувузели вече стана голямата работа и започна да дава оценки на другите, а не се види самата каква проскубана кокошка представлява!
26
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С риск да ме обвините, че съм примитивен и лишен от усещане за естетика мъж, ще си кажа - бих й шприцнал една струя на фейса. И не само там...
25
3
 
54
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Николета се оказа не само грозна турска ***, но и проста ***! Но пък глупостта на Валери Божинов да се ожени за нея май ще надмине всички останали простотии, които се случват в жълтия двор на държавата ни!
24
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност Николета беше хубава преди, сега просто е изкуствена силиконова кукла. А Божинов да не плаче. Беше в Ювентус, в една стая с Дел Пиеро, да в серия Б но все пак Ювентус, преди това беше диамантът на лече, имаше всичко и го опропасти и за какво? Хората не са му виновни.
23
6
 
41
 
! Отговори
в преди 10 години
Венета е доказана като журналист ,а тази каква е Николета на нищо не прилича !
22
1
 
46
 
! Отговори
nasi преди 10 години
Ами тежко и горко за децата ни. Каква ценностна система ще им създаде едно общество което лансира *** като Николета. Ми тя като събуе обувките е готова излетяла бе хора......с два грама за равновесие...Какви времена дойдоха *** да стават "телевизионни звезди "...Боже пази България !
21
1
 
28
 
! Отговори
чек преди 10 години
Я-а-а-а, пуснали порното в телевизора?!?