Мариан "налази" разголената Анелия

Йоана стана поредният изгонен участник във VIP Brother
Обновена: 30 окт 2013 14:09 | 29 окт 2013 08:46, Александър Попов
9
Мариан "налази" разголената Анелия
Снимка: VIP Brother

Попевицата Йоана изненадващо бе изгонена от VIP Brother на поредните елиминации в шоуто. Тя бе номинирана заедно с Мишо Шамара, Мариан и Ирина Флорин. Очакванията бяха Къщата да напусне Флорин, включително и Пламен изказа това мнение, но тя надделя категорично в зрителския вот. Въпреки че беше един от най-интересните играчи, Йоана получи само 6,5% от вота на гласуващите. Така една от основните сюжетни линии в риалитито - драмите с интимен привкус между Пламен и изпълнителката, привърши.

Акцентът на вечерта обаче бяха снимките на видеоклип на фолкпевицата Анелия, в който се включи Мариан. Слуховете и постоянните коментари, че е гей, бяха поразсеяни от сцените, в които се включи. Моделът изигра ролята на положителния герой, който предимно стоеше върху доста разголената Анелия. По-рано и Тервел се включи с коментар относно сексуалността на Кюрпанов със странния довод , че е много интелигентен, "което е присъщо за сестричките".

Мишо Шамара пък написа рап песен за своите съквартиранти, но голямата изненада за него бе посланието на двете му деца, което видимо го разчувства. По-късно той се се обясни в любов и на жена си, с която днес отбелязват годишнина от сватбата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
9
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
По важното е кога ще бъдат изгонени онези от Дондуков , Позитано , Врабча ...........
7
1
 
5
 
! Отговори
удри преди 10 години
Защо пишете че изгонването на русата пръчка е изненада? За мен заслужено е изгонена от къщата понеже е скучна,сега очаквам и новозагореца......Новозеландеца да я последва
6
1
 
1
 
! Отговори
x преди 10 години
Не "налази",а "напъпли" с ударение на "ъ"! По-добре звучи.
5
3
 
31
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Тази нарочена "бизнесменка" Ваня е чиста обида за истинските предприниматели и търговци. Нито има поведение, нито език, нито издръжливост и нервна система. Бизнесмените преди всичко знаят как да общуват. А тя е една селска клюкарка, без да обиждам живущете на село. Просто тасъв е израза.
4
6
 
43
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Чалга и *** , забавленията на един люпещ семки Бай *** по анцунг с 2 канта.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 3Леко си изпуснал аргументите защо я номинира. Номинира я защото е подкрепила Пламен, когото той ненавижда. И каза че никаква друга причина няма за да я номинира.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мъжкаря Мишо защо номинира братовчедка си Ирина Флорин? Тя него не го номинира, съвсем логично и естествено е и той да не я номинира. Обаче я номинира, иска ли да му кажа защо? Защото е СХЕМАджия бе, за това!
1
4
 
87
 
! Отговори
Tina преди 10 години
Вместо да коментират сексуалността на Мариан, да се огледат и да видят, че той е единственият мъж там, който се държи мъжки и не позволява една властна жена да го манипулира.Докато над тях самите свисти камшика...