От 4 март "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria е с нов час на излъчване и повече информация

Водещите Христо Николов и Роселина Петкова предават важните новини за бизнеса от 7:30 до 9:00 часа
Обновена: 1 мар 2024 15:27 | 1 мар 2024 13:56, Красимир Ангелов
3
От 4 март "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria е с нов час на излъчване и повече информация

Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria стартира пролетния си сезон с нов час на излъчване от 4 март.

Водещите Роселина Петкова и Христо Николов ще събуждат зрителите с последните актуални новини от света на геополитиката, финансите и бизнеса от 7:30 часа до 9:00 часа. Сутрешният блок удължава ефирното си време с 30 допълнителни минути, за да предава по-обстоен и експертен анализ на водещите теми, които диктуват новия ден.

Екипът на предаването надгражда съдържанието на „Бизнес старт“ като продължение на мисията им да бъдат в полза на обществото, бизнеса и тяхното взаимодействие. От 4 март с началото на деня водещите ще представят на зрителите моментните стойности на водещите индекси на финансовите пазари, цените на акциите на водещи компании, суровини и други инвестиционни активи, за да предложат навременна важна информация за своята бизнес аудитория. Финансовите активи и тяхното движение на пазарите са ключов индикатор за посоките в световната икономика и предоставят възможности за инвестиции, доходи и управление на риска.

Сутрешният блок ще продължи да подкрепя значимите каузи, които правят страната привлекателна за инвестиции и атрактивно място за бизнеса.

От 4 март „Бизнес старт“ на Bloomberg TV Bulgaria може да гледате всеки делничен ден от 07:30 часа в ефира на единствената бизнес телевизия в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Bloomberg TV Bulgaria
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Ром"с преди 1 месец
Интересно ,това време подходящо ли е за човек да мисли за бизнес -рано сутрин когато има други задължения , 7.30 !!! да бъдеш адекватен и да ги слуша в 7.30-8.30 часа е много трудно ..това предаване би било добре вечер да е ...или просто си попълват ефира .. Аз не разбирам това или видимо аз нещо не разбирам,или е сериозно предване и се показва в приемливо време или е нещо от рода "далавера в кръчмата" в 7 сутринта.
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой няма да го гледа пак!!!