Владимира Янева участвала лично в сделките със „Софийски имоти”

Новият шеф на СГС е сключила сделките на 17 май и 26 юни 2002 г.
Обновена: 11 юни 2011 08:59 | 11 юни 2011 08:58,
109
Владимира Янева участвала лично в сделките със „Софийски имоти”
Владимира Янева. Снимка: БТА

Новият шеф на Софийския градски съд Владимира Янева е сключила лично сделките по покупката на двата имота от "Софийски имоти" с пълномощно от баща й - това пише Mediapool, позовавайки се на документи около сделката, с които медията съобщава, че разполага.

Съдия Янева е сключила от името на Яне Янев двете сделки на 17 май и 26 юни 2002 г.

Изпълнителният директор на "Софийски имоти" Тошко Добрев, който 7 години по-късно ще се яви като подсъдим по дело, гледано от съдия Янева, също е изпратил упълномощен представител по двете сделки. Само месец преди това Янева е назначена за младши съдия в Софийския градски съд.

Като пълномощен представител на баща си съдия Янева купува имот в квартал Зона Б-5 от "Софийски имоти" на цена под данъчната му оценка. Имотът, който е записан в партидата на общинското дружество като "Магазин - помещение за химическо чистене" с площ 74.92 кв.м., е с данъчна оценка от 52 000 лева. Сделката обаче е изповядана на цена от 47 000 лева без ДДС, става ясно от документите.

Още по темата

Втората сделка на Яне Янев със "Софийски имоти", по която съдия Янева също е пълномощен представител, е за покупката на билетен център на ул. "Искър" 3, зад сградата на Министерски съвет. Помещението, което може да се използва за магазин в идеалния център на София, е с площ от 17.35 кв.м. и е оценено за 16 000 лева заедно със земята под него. Сделката е сключена за 17 500 лева без ДДС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
27
 
! Отговори
ийоан преди 12 години
Абе тая много ми прилича на Калина Илиева!?Мухобойко всетакива "ентелегентни" ги избира!
64
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой може ли да ми покаже поне един ГЕРБ-ер , който не е компромитиран!
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"до 48А ще ни просветлиш ли как се издигат мъжете в БГ?"По същият начин. Опитват се да забременеят от Боцко и Цоцко.
62
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Владимира Янева е избрана за шеф на СГС от съдиите, които са от квотите на агент Гоце и тройната коалиция. През 2002 година, когато са извършени сделките управляваше Симеон Кобурготски. Тя е човек на тройната коалиция, иначе нямаше да я изберат съдиите, които са назначени от тройната коалиция."Хахахахаха ... и на глава да застанеш пак няма да я докараш каквато искаш!
61
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ООО, червените калинки на Кутев щъкат из интернета и заразяват с червена чума всичко. Комунистите и турците пак са се обединили да смажат България. Да ги размажем преди да са размазали страната ни."Чиба, ***!
60
10
 
4
 
! Отговори
оле преди 12 години
Владимира Янева е избрана за шеф на СГС от съдиите, които са от квотите на агент Гоце и тройната коалиция. През 2002 година, когато са извършени сделките управляваше Симеон Кобурготски. Тя е човек на тройната коалиция, иначе нямаше да я изберат съдиите, които са назначени от тройната коалиция.
59
11
 
1
 
! Отговори
ветеринар преди 12 години
ООО, червените калинки на Кутев щъкат из интернета и заразяват с червена чума всичко. Комунистите и турците пак са се обединили да смажат България. Да ги размажем преди да са размазали страната ни.
58
1
 
24
 
! Отговори
Андре Агаси преди 12 години
Протежето на Цецо се издъни! Не зная колко добра тенисистка е, но за съдия не става. Да се хващат с Цвъки и да подават оставки и двамата!
57
4
 
1
 
! Отговори
Merlyn преди 12 години
до 48А ще ни просветлиш ли как се издигат мъжете в БГ?
56
0
 
14
 
! Отговори
но комент преди 12 години
И друг въпрос-тая имала ли е шеф, и сляп ли е бил да не види, че наказателно дело "отлежава" цяла година?
55
0
 
15
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Но проблема не е само в нея.Как делото е попаднало точно при този съдия?там трябва да се разрови и ще цъфне и замирише истината за цялата ни съдебна система и уж"случайното " разпределение на делата.
54
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако искаме да има наистина правосъдие, съдиите трябва да се избират от народа.
53
0
 
20
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Ами проблема е , че като си участвал в сделки с една фирма, не може да гледаш като съдия наказателно дело против шефовете на тази фирма.Трябва на момента да си дадеш отвод, а не да криеш делото 1 година в чекмеджето си.да ама като дадеш отвод, нали ще лъсне в какви далавери си участвал.Тази *** трябва да бъде изхвърлена на момента!
52
0
 
26
 
! Отговори
но комент преди 12 години
Следващата калинка.гафът е толкова голям, че просто не се побира в нормално съзнание.И като си знаеш посрания ***-участвала в съмнителни сделки, крила дела-да тръгнаш с цялата си наглост и шеф на съд да ставаш.Тия са ненормални!
51
0
 
20
 
! Отговори
! преди 12 години
Трябва изобщо да я изгонят от съдебната система, а не да я слагат председател на СГС. Явно голяма част от съдиите в България имат афинитет към сделки с имоти в ущърб на държавните и общинските интереси.
50
1
 
3
 
! Отговори
sdg преди 12 години
До 51:Ами ти си ясното послание на това което пишеш!
49
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"За драскача,простака и *** почивен ден нямало :)"Не се изповядвай в този форум. Никой няма да ти помогне!
48
16
 
4
 
! Отговори
sdg преди 12 години
Синьо-червената коалиция е обединена в този сайт,пожелавам ви успех с гласуването на вота на недоверие.Пак искате да се върне синьо-червеното статукво,АМА НЯМА СВЪРШИ СЕ,нали ви е ясно,*** такива.
47
6
 
1
 
! Отговори
Arto преди 12 години
За драскача,простака и *** почивен ден нямало :)
46
1
 
19
 
! Отговори
елтимир2 преди 12 години
Това е поредната калинка,само че тази е на др.домакин(вътр.министър)Крала,крала и станала за момента втората калинка.От цвят(***)на цвят(***) и председател.Браво.За съжаление жените така се издигат с кацане на много цветове.Други примери с жени няма да давам.Вие си ги знаете.