Полицията е задържала удушвача на 11-годишния Станислав

Арестуваният признал, след като се провалил на полиграфа
Обновена: 25 яну 2012 15:48 | 25 яну 2012 12:01,
108
Полицията е задържала удушвача на 11-годишния Станислав
11-годишният Станислав. Снимка: МВР

Има задържан за убийството на 11-годишния Станислав от видинското село Лагошевци, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Арестуваният е признал за извършеното престъпление, след като е бил разпитан чрез детектор на лъжата, уточни вицепремиерът.

Още по темата

Все още обаче текат процесуално-следствени действия, каза Цветанов и отказа повече подробности.

Материалите по случая са докладвани в Окръжна прокуратура-Видин.

Само преди ден експертизата на съдебните лекари доказа, че момчето е било удушено. Установени са и данни за извършени блудствени действия с детето.

Тялото на детето бе открито на 21 януари в гориста местност около селото. Преди това Станислав бе в неизвестност от 18 дни.

Станислав има още трима братя и сестра. Родителите му са социално слаби и живеят от помощи.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
50
 
! Отговори
майка преди 12 години
Боже, пази децата ни! Навсякъде е пълно с *** и ние треперим дали ще успеем да защитим децата си, семействата си. В моя съзнателен живот никога не е имало по-смутни и несигурни времена.
25
3
 
24
 
! Отговори
До 31 преди 12 години
Хан Крум много ефективно е слагал на мястото им *** като теб, които ядат хляба на една държава и същевременно плюят народа й.
24
5
 
22
 
! Отговори
До № 31 преди 12 години
Това, за хан Крум, сериозно ли е? Да не си говориш, с мъртвите, защото има такива хора!? Кой ти каза, че Крум ще се откаже, от българите? От мен няма да се откаже, но от теб... дали ще се откаже? Със сигурност, ще се откаже от теб! Защото не обичаш ближният си и се стремиш да принизиш народа ни! Не-до-сто-ен-си, запомни!
23
1
 
22
 
! Отговори
До № 26 преди 12 години
Не е важно средството, а резултата! Знаел е и си е при - знал, това което е знаел! Олекнало му е, но дано му бъде тежко, дано по-дълго, нали си съгласен?
22
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какъв Хан Крум, всички до един сте двулични тарикати, които само искат да минат тънко...Хан Крум би се отрекъл от България, ако види какви *** са повечето българи!
21
14
 
38
 
! Отговори
Питам ли Питам преди 12 години
Герб са виновни сега,че е удушено детето, нали КОМУНИСТИ (турци и ***) ??? ми кой друг, а по ваше време КОЙ БЕШЕ ВИНОВЕН за безчинстрвата ???? ПИТАМ ЛИ ПИТАМ, а Вие сте си все там - В *** Г*З !!!
20
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и що го е одушил бе егати ***!!! :(
19
4
 
41
 
! Отговори
Начков преди 12 години
няма да му слагате белезници-това е полицейски произвол.
18
2
 
36
 
! Отговори
До № 14 преди 12 години
Отиди в гробище, което и да е, конкретно в гробищен парк "Бакърена фабрика", на гр.София и ще видиш цели парцели, на починали и самоубили се български граждани, без кръстове, погребани служебно! По колко човека годишни се самоубиват, у нас? По над 1000/ хиляда/, от 09.09.1944година, не от добър живот! Засрамисе, имай страх, от бога! Лъжец си! Каква е тази превантивна работа? Клишенце! Превантивна е разговор, беседа, поканване в РПУ и предупредителен протокол, да знаеш! Ти си ***, не народа!
17
1
 
22
 
! Отговори
Таткото на Чочо преди 12 години
защо не му сложихте белезници?
16
5
 
46
 
! Отговори
Д0 14 преди 12 години
Спомням си далеч по-лоши години в които престъпността беше в пъти по-голяма и толерирана от властта.Ако си малък и не си спомняш ок,но иначе си в грешка.А така наречените куки от теб, не могат да застанат до всеки един от нас.Това го няма никъде по света.Сега ревете,че сме били полицейска държава, а ако застане полицай до всеки не ми се мисли.И въобще угодия на българина няма.Факт.
15
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Dobre 4e e policiqta.
14
1
 
30
 
! Отговори
Начкови и опозиция преди 12 години
АЧашата преля,не слагайте белезници на арестувания!
13
1
 
43
 
! Отговори
сд преди 12 години
Отрежете му ръцете и му ги заврете в ***
12
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е 4, ...."Айде сега плюйте пак,че Б.Б. и ГЕРБ били виновни"... Защо му пишете минуси? Защото сте комунисти и за вас не е важна истината ли? Да!
11
1
 
55
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Лоботомия плюс кастрация.......
10
18
 
24
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
ами кой бе?кога преди имаше толкова социално слаби,толкова крими контингент,толкова слаба ПРЕВАНТИВНА работа на ченгетата?Работата на куките не е само да разкриват престъпления ,а и да ги предотвратяват,кога е имало толкова обири и разюздани и не контролирани бандитски кланове?Ей затва,всички ще изплуват,а ние ще изчезнем,щот по-тъпо същество от българчето нема..вашия идол си каза-КАЛПАВ МАТРИЯЛ
9
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ИСКАМЕ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ИСКАМЕ ЗАКОНИТЕ НА КАН КРУМ
8
1
 
37
 
! Отговори
goodmood преди 12 години
до: Калоян.Няма, но много хора не го знаят и/или не издържат на разпитите. Самопризнанието има известна сила, но не можеш да бъдеш осъден само на негова база. Но след самопризнанието заподозрения обикновено сам започва да предоставя доказателства - посочва места, от които се събират доказателства, посочва оръжието на престъплението, мотивите, насочва към други свидетели и т.н.И слава богу че е така - иначе много престъпления биха останали ненаказани. Така че не подценявайте силата на полиграфа
7
1
 
35
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
*Арестуваният е признал за извършеното престъпление, след като е бил разпитан чрез детектор на лъжата*Чети първите две думи! ПРИЗНАЛ Е!