Сряда, 10 ч., спецпрокуратурата: Викат Цветанов на разпит

Не се притеснявам, знам, че съм невинен, твърд е той
Обновена: 7 юни 2013 13:48 | 7 юни 2013 12:31,
145
Сряда, 10 ч., спецпрокуратурата: Викат Цветанов на разпит
Цветан Цветанов Снимка: БТА

В сряда, 12 юни, от 10 часа е призован за разпит от Специализираната прокуратура бившият вътрешен министър Цветан Цветанов във връзка с делото за незаконното подслушване. Това съобщи самият Цветанов пред журналисти в парламента.

Той подчерта, че вече е получил призовка и ще се яви в прокуратурата. В сряда ексминистърът се отказа от депутатския си имунитет. Очаква се Цветанов да бъде обвинен за това, че с бездействието си е допуснал предпоставки за незаконо подслушване в СДОТО.

Цветанов отново обяви, че не се притеснява от интереса на прокуратурата към него. „Защото знам, че съм невинен“, отсече за пореден път Цветанов.

Той отново отправи серия критики към главния прокурор Сотир Цацаров и депутата от ДПС Делян Пеевски и намекна, че двамата са обвързани, но не отправи директни обвинения.

Още по темата
Аз знам, че те са много близки, каза Цветанов на въпрос на Dnes.bg дали обвинява Цацаров в обвързаност с Пеевски.  Ексминистърът отказа да коментира какво значи „много близки“. 

Вижте колко пъти в изкаванията на главния прокурор присъства моето име и колко пъти имена на хората от организираната престъпност, заяви още Цветанов. Той отново засипа и с критики Делян Пеевски. По думите на Цветанов депутатът дошъл на работа два пъти в 41-вото Народно събрание – на откриването и на разпускането.

Според ексминистъра Пеевски си позволил недопустимо поведение от трибуната в парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Цветанов , мъж си а не като Сер-Гей ,Имаш милиони Българи зад гърба си , стига с галенето ! не виждате ли че ви бият с бренеке ,вадете гаубиците и кой оцелее. Това правителство е Позор за България ! и трябва да се свали !
84
3
 
6
 
! Отговори
kkro преди 10 години
До УДРИЩо не вземеш едно шише шарлан да го подариш на Цецко, че ще му трябва в затвора да подмазва Д.....то.
83
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
много се проточи тази работа мисля че нищо няма да излезе от тази историягерб си избра гл прокурор всс и кс какво да очакваме сега
82
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Цветанов малко ги мачкахте, трябваше още. А за всички цЪрвулчовци които ревът за подслушванията ще им кажа само че Левски беше прав. Макар и някои да не разберат за кое е бил прав.??? А относно апартаментите му само ще кажа, че някои хора които имат палати не ги виждаме. Боже господи с какво се занимаваме.
81
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до удриЧовече, кое училище си посещавал??? Уморих се да се напрягам, за да прочета какво си написал....
80
2
 
1
 
! Отговори
От преди 10 години
До анонименИзлез от този сайт. Вече на всички ни е ясно че си поставено лице. Колко ти плащат за да наклоняваш мненията в грешна посока. Ние можем да ти дадем повече!
79
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свобода за Цецо!Той е жертва на машинациите на "Подлите",които са връзка с "Алчните",а те са хора на "Плуга","Редосеялката"и "Камиона".При операция "Малкото Ухо" с техническо средство "малка слушалка" е записан как изпускайки газове в тоалетната "Камиона"дава чрез все още неразшифрован код указания на престъпната група.Евросъюза ще бъде незабавно уведомен за този престъпен сговор. правозащитник коко
78
9
 
13
 
! Отговори
ХХХ преди 10 години
Какво става с "патриота" болен-дпс-то разследва ръководството на държавата и говори за някакви въображаеми милиони, А предложил редукция на субсидията от 12 на 9 бг.лв. на глас??? ТОВА СЕ НАРИЧА ЦЕНИЗЪМ ...КЪДЕ СИ БЕ мъж????Патриотично си нарича предложение от 12 на 1лв....ТАКА ПОСТЪПВАТ ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ.АТАКА СА ЕДНА БАНДА *** В ПАРЛАМЕНТА ВЕЧЕ НЕНУЖНИ НА НИКОМУ???Те вече го разбраха ,но уви късно е няма обратен път назад,ужасно късно е за тях затова са толкова ЖАЛКИ вече.ТЕ БЯХА ДО ТУК....
77
30
 
15
 
! Отговори
удри преди 10 години
Кво ви пука че Цветанов си е вършил работата и е подслушвал престъпници?Ми барво колкото и да неви се изка няма да влезе в затвора
76
36
 
15
 
! Отговори
удри преди 10 години
,Вместо да кажете БРАВО на Цветанов че е подслушвал престъпници и убийци като: Доган,Местан,Слави Бинев,Алексей Петров,Пешо Сумиста,Гоце,Октопода,Трактора,Наглите,Мишо Шамара,Учиндолеца....Вие пуснахте Маргините на свобода с чисти досиета,дадохте на Ахмед Доган орден Стара Планина а искате да вкарате Цветанов в затвора? ***,вие си заслужавате мизерията,Така ви се паda
75
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов се опитва да запали гражданска война, но ще свърши като Кадафи!
74
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Несъм Гербер но поне трябваше да им се даде втори шанс."С този втори шанс ме подсети за един виц.Прибира се ловец след лов и заварва жена си с гол мъж в леглото. Насочил пушката към топките му, а човекът се примолил:-Моля ти се дай ми последен шанс.- Е добре де нали съм човек разклати ги.
73
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цецко изгоря.Грабвайте Боко.
72
27
 
12
 
! Отговори
удри преди 10 години
да бе.те невкараха в затвора.Жан Виденов,Гоце,Станишев,Доган,Костов,Царя,Гоце,Учиндолеца.Маргините...Те ще вкатрат Борисов който най малко е виновен
71
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спряха и покачването на възраста за пенсиониране, ще намалят и държавната субсидия на партиите и ще вкарат ЧОКО и БОКО в затвора! УЖАС, КОМУНИЗМЪТ СЕ ЗАВРЪЩА! ХАХАХАХАХА!
70
9
 
3
 
! Отговори
удри преди 10 години
До Аз....Само ше ти кажа че с такива като тебе е пълно в тая държава и не случайно си такъв.но ти си го заслужаваш аз ти го казах вече.Така ти се пада
69
12
 
12
 
! Отговори
не фен на цветанов преди 10 години
да погледнем нещата от малко по друг ъгъл. кой беше политикът, който най-често вадеше кирливите ризи на негодниците наричащи себе си "магистрати"?отговор: Цветанов!следващ въпрос: Върку кого сега тези същите негодници, ще се упражняват на правосъдие?с/у Цветанов!каква е поуката за всички останали?Щом се е*аваш с "магистрати", бързо и показно ще ти разкатаем фамилията!А-а за престъпниците това не важи, те си плащат колкото си поискат същите тези "магистрати"!
68
3
 
12
 
! Отговори
detelina преди 10 години
Само ,да не стане-МНОГО ,ШУМ ЗА НИЩО!?КАКТО ОБИКНОВЕННО СТАВА У НАС!?
67
2
 
4
 
! Отговори
удри преди 10 години
до баш майстора.....прав си .*** пак са на делавера.Все пак социалния министър е Турчин.а проблема за тока нее че ти е висока сметката а че си беден.така ти се пада ти си го заслужаваш.Всяка *** по 5 деца и пожелавам
66
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щото бат Робот вика, че ни си първият ни последният!ХАХАХАХАХА!