Пеевски отрече да е заплашвал Цветан Василев

Депутатът обаче призна, че отношенията между двамата са обтегнати
24 юни 2014 15:31, Красимир Ангелов
10
Пеевски отрече да е заплашвал Цветан Василев
Снимка: БТА

Депутатът от ДПС Делян Пеевски категорично отрече да е заплашвал банкера Цветан Василев, но призна, че отношенията между двамата са обтегнати от началото на годината

Вече започвам да съжалявам, че моята охрана подаде сигнал, може би трябваше да бъда убит и всички щяха бъдат доволни, посочи той в коментар на продължаващото развитие на ситуацията в конфликта между него и банкера, предаде БТА.

Този следобед Пеевски престоя близо час в сградата на Столичното следствие, където беше извикан на разпит почти 24 часа след като Цветан Василев подаде сигнал до главния прокурор, в който твърди, че получил sms със заплаха за живота си и предполага, че зад него стои именно Пеевски.

По-рано днес заместник-главният прокурор Борислав Сарафов призна, че има такъв сигнал и прокуратурата е започнала проверка по него вчера преди обяд.

Днес Делян Пеевски отрече да е заплашвал Василев и за първи път публично призна, че отношенията между двамата са обтегнати от началото на годината. Причината били политическите амбиции на банкера, който по думите на Пеевски искал да обедини партии.

Народният представител обаче не отговори за кои политически формации става въпрос, съобщава БТА. По думите на Пеевски фактът, че за втори път е на разпит, опровергава твърдението, че той управлява прокуратурата.

Депутатът от ДПС посочи, че от месеци не поддържа никаква връзка с банкера, защото по думите му Василев има "мегаломански" амбции да става премиер.

Покрай амбициите си за политиката Цветан Василев искаше да ползва и медийните възможности на семейството ми. Не удовлетворихме тази претенция и затова се случва всичко, заяви още Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
Рила преди 9 години
https://facebook/photo.php?fbid=10151639828867593&set=a.10150486044712593.384249.736757592&type=1&theater
6
0
 
7
 
! Отговори
Сещам се преди 9 години
за едни в миналото ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ, се изтрепаха за власт и пари. Е, всеки по реда си. Алчността води само до едно място. Времето в което,хората стават все по-бедни ТЕ стават все по-богати. Ама народа кълне и клетвите ще ги застигнат, защото окрадоха България и народа. ХАК им е! Нека се избият, Бог и народа бави, но не забравя. Поне имаме зрелища, да се насладим на поредният им идиотизъм.
5
1
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Свобода на...словото има само на остров Тамбукто,където журналистите работят за един...банан;който сами си късат от...палмите.
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да не си мислите ,че ще си признае.Както не обича да връща пари-няма банкер -няма дългове.За какво беше тоя зор да затрие читавата банка...Боже, боже..като си представя, че го бяха назначили за шеф на ДАНС
3
0
 
10
 
! Отговори
бр преди 9 години
ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, тоя ми прилича на АЛИ БАБА..........ама не е разбоиник ДА ЗНАЕТЕ.....
2
1
 
9
 
! Отговори
edin преди 9 години
Не ни занимавайте с отношенията между БАНДИТИ!!!
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не му вярва на този Пеевски.Доколкото си спомням той искаше да става шеф на ДАНС и хората се разбунтуваха точно заради него.Той беше и заместник-министър и заемаше други постове,докато Цветан Василев си е банкер.