Ще искат 10 г. затвор за Евстатиев… може и повече

Експертите: Има данни за брутално насилие над ученичката
Обновена: 22 яну 2016 05:11 | 21 яну 2016 22:48,
130
Ще искат 10 г. затвор за Евстатиев… може и повече
Снимка: "24 часа"

Прокуратурата ще поиска за бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев максималното наказание, предвидено по закон – 10 години затвор. Обвинението обяви, че са събрани категорични доказателства за вината на бившия градоначалник.

Още по темата
Евстатиев е в ареста заради изнасилване на 16-годишна ученичка. Възможно е на по-късно обвинението му да се смени с по-тежко. Данните по делото сочат, че момичето е било упоено с алкохол почти до смърт, съобщи bTV.

"В рамките на около час-час и половина е изпила голямо количество и това я е довело до състояние, в което да не може да се защитава. Била е абсолютно неадекватна. Не е имала елементарна способност да се съпротивлява", обясни прокурор Румяна Арнаудова.

В медицинските документи и заключенията на експертите има данни за брутално насилие, упражнено над момичето.

Евстатиев обаче не признава вината си. "Твърди, че се касае за доброволен контакт. Което е категорично опровергано от заключението на съдебно-медицинската експертиза, която установява типични травми при изнасилване", изтъкна Арнаудова.

В Стрелча подозират, че случаят с ученичката не е единствен за бившия кмет. „Хората ги е страх. Все още изпитват страх да споделят всичко, което се е случвало с тях и с други случаи”, заяви Димитър Кунчев.

От прокуратурата призоваха хората в Стрелча да сигнализират, ако имат информация и за други пострадали момичета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
11
 
2
 
! Отговори
Бибси преди 8 години
Има нещо гнило в цялата история,разбирам че чичкото е бил познат и тя му се е доверила да отиде с него до тук добре,а после сипва и водка и до тук добре една чашка,искал е да я почерпи,обаче това момиче би трябвало нещо някакси да и подскаже,че след втората чашка нещо не е как трябва,още повече да се досети,че е сама с него!
47
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По тея критерии ще излезе, че всяко съвкупление е изнасилване.Ами, брутална работа си е, но това е естеството на природата!
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега кой ще обслужи руската делегация идваща за 9 май! Държавния ансамбъл за народни песни и танци отдавна е разтурен.Танцьорките и танцьорите вършеха тази отговорна и патриотична работа, сега се подбират кадри от младежкото БСП, АБВ станаха атлантици, Атака е в майчинство....!!!????
45
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мъжете, а жените са потърпевши от свинските изцепки на някои мъже в някои ситуации. Детето е било съзнателно напивано, за да стане неадекватно, да не може да се съпротивлява и ако може, да не помни нищо след това. Тия, дето нямат срам да плюят срещу нея въпреки доказателствата за насилие, които излязоха, да си плюят в пазвата другия път жертвата да не се окаже тяхната дъщеря, сестра или жена. Че как ще се пречупят тогава да кажат, че е *** и сама си е виновна. Толкова ли оскотяхме?
44
18
 
9
 
! Отговори
БУРГАЗЛИЙКА преди 8 години
ИМА ДАННИ, ЧЕ:1. МАЛКАТА ПИКЛА Я Е СЪРБЯЛО МЕЖДУ КРАКАТА, ТРЪГНАЛА СИ ОТ УЧИЛИЩЕ ПО-РАНО ЗА ДА ОТИДЕ НА ЗЪБОЛЕКАР, АМА СЕ ОТЗОВАЛА ДОБРОВОЛНО В ХОТЕЛСКАТА СТАЯ ДА СИ ПИЙНЕ УПОЙКАТА-ВОДКА, ПЪК ПОСЛЕ "ЧИЧО ИВАН" Й Е ВИНОВЕН, ЧЕ НЕ Е СТИГНАЛА ДО ЗЪБОЛЕКАРЯ... 2. ДЕЯНИЯТА НА "ЧИЧО ИВАН" НАИСТИНА СА ЗА ЗАТВОР...3. ТОВА СА ФАКТИТЕ. А СЕГА ВИЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ, КОЛКОТО ИСКАТЕ...
43
2
 
11
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Ама не го мъчете така човека бе, дайте го на бащата на момичето, ама я по-добре на прабаба й. Те знаят как да му се отплатят
42
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако нашия другар го съдят в САЩ не му мърдат 300 години затвор .
41
1
 
12
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 8 години
Над 200 г. затвор за бял бивш полицай в САЩ До Г-н Главният прокурор и Бг правосъдна с-***.Поне да погледнат как се съди в една правова държава.Няма домашен арест нити под подписка.За убийство няма да говори ме .
40
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Русия няма убийства, там направо се изяжда жертвата. Примери колкото искаш. Канибализмът е запазената марка на Русия.
39
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едва ли е отишла с идеята да играят сантасе.
38
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не мога да разбера защо този е виновен. Тя сама е отишла в хотелската му стя.
37
1
 
7
 
! Отговори
до 51 преди 8 години
ТОва какво общо има с капитализма? Да тръгна ли да ти изброява, серийните убийци от Русия и СССР?
36
1
 
8
 
! Отговори
Turkish Power преди 8 години
...Centralniya zatvor..kiliya 216..Pri bay Dobri...surov..i spravedliv!
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това ще е първият комунист в затвора. Дано повлече крак.
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много малко бе ? Само някакви си 10 г. ???
33
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съвсем правилно народа се отврати от БКП-БСП и спря да гласува за тях . Вижте как нагло защитават един престъпник , който изнасили 16 годишно дете и работата със случая Белнейски съвсем не му е читава . На всички , които го защитават пожелавам техните дъщери или близки да бъдат изнасилени от такъв педофил .
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червените другари продължават да оправдават престъпника. Дано и на вашите дъщери се случи същото и после ще говорим . А иначе този червен бо..*** си е по наследство престъпник. Баща му бил т.н. партизанин или мандраджия . Какво да очакваш от сина му . Същата стока .
31
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко на поръчкова работа прилича. И някой попита ли тази мома какво е търсила в стаята на дъртака??? Във всеки случай родителите ще приберат доста пари!
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Примамил момичето...Добре, че не го е убилКакто стана с горките сестри Белнейски
29
7
 
7
 
! Отговори
??????? преди 8 години
НЕЩО НЕ МИ СТАНА ЯСНО ТОЙ Я ВЪРЗАЛ И Я ЗАКАРАЛ КЪДЕТО ЖИВЕЕ????? АКО НЕ Е ТАКА ТЯ САМА ЛИ Е ОТИШЛА ПРИ ТОЗИ И ТО В СТАЯТА КЪДЕТО ЖИВЕЕ???? КАКВА РАБОТА ИМА ТАМ АКО Е ОТИШЛА САМА ТЯ НЕ Е НА 10 ГОДИНИ МНОГО ДОБРЕ И Е ЯСНО ЧЕ НЯМА РАБОТА ПРИ САМ МЪЖ В КВАРТИРАТА МУ - НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА НАИВНИ МОМИЧЕТА - А ТОЗИ ДА ГО СЪДЯТ И ДА ЛЕЖИ С ДВАМАТА БРАТЯ КОИТО УБИХА МОМЧЕ ЗА КОЕТО СЪЖАЛЯВАМ ПОВЕЧЕ