Свидетел №2: Братята биха Тодор! В главата го удряха...

Така основната защита на обвиняемите за убийството става спорна
22 яну 2016 14:00,
225
Свидетел №2: Братята биха Тодор! В главата го удряха...
Снимка: bTV

Нови разкрития около смъртта на 18-годишния Тодор, който почина миналата седмица във Враца след свада на пътя с братята Иван и Десислав Дамянови.

Часове след твърденията на Мариан Иванов, служител от Общински паркинги и гаражи обяви, че Тодор е бил бит жестоко от братята Иван и Десислав Дамянови, след като момчето е излязло срещу тях с бокс.

"Удари ги някъде четири-пет пъти двамата, те обаче повече го биха. И в главата го удряха с плесници, ритаха го, в задното стъкло му удариха главата. По-слабият брат с крак удари лявото странично огледало", спомня си  очевидецът Цветелин Милов пред bTV.

Така основното твърдение на защитата и на задържаните за убийството на Тодор, че те не са го удряли, а само са се отбранявали, става спорна. "Те го биха повече", категоричен е свидетелят.

Още по темата

По-рано днес Мариян Иванов, който оказал първа помощ на момчето след свадата каза, че не е видял братята да го бият, но е видял как познат на момчето слязъл от такси и взел бокса от ръката на Тодор.

"Към момента, в който аз пристигам тук, виждам следната ситуация - Десислав със затворено, посинено око, след минута-две вече имаше оток, Иван беше с разбита уста, Тодор в средата стоеше, беше му доста забавно", твърди Мариан.

Той твърди още, че когато майката на Тодор пристигнала, започнала да се кара на сина си, че за пореден път проявява агресия.

Тези думи на свидетеля, както и твърдението му, че майката го е възпряла в първия момент на помощта, защото Тодор имал здравословни проблеми, предизвикаха разочарованието на близките.

"Аз никога не съм му се карала, защото просто нямаше за какво да му се скарам. Скарах се на Десислав да се помести от момчето ми и го попитах защо го преби”, казва майката на Тодор Цецка Йорданова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
8
 
! Отговори
in BG nothing new преди 8 години
В страната на платените свидетели, платените съдии, платените писачи по форуми - НИЩО НОВО!
107
4
 
19
 
! Отговори
-10 преди 8 години
"Хубавото" от случая е, че видяхме че Цацаров и прокуратурата не струват и стотинка. Достатъчно беше 2-3 телевизии да се олеят с репортажите, 1000-2000 човека да се разквичат по фейса и Цацаров веднага клекна и нахока служителите си във Враца. После се оказа, че май били прави. Ако това е прокуратура, по-добре сами да се опавяме по улиците! Само, че това никой не го забелязва, асфалта си се лее, магистралите се "страят" и раята е доволна!
106
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъжкиньо, познаваш поничките, колкото и азТодор-виждал сум го няколко пъти в дискотеки да млати хора с нокса, докато не припаднат, а той да ги псува и плюе отгоре им
105
5
 
13
 
! Отговори
-10 преди 8 години
Хайде стига с този случай,явно никой не е цвете за мирисане.Тодор-ял,пил,платил.Бог да го прости.Народа казва:Да би мирно седяло-не би чудо видяло---------Да де, ама роднините му се оляха в началото и сега не могат да спрат. Защото ше трябва да си признаят всичките кирливи ризи. Те трябваше да замълчат в началото, ама пуста наглост, то няма на кой друг да се метне Тодор!
104
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 90Което е *** закон, ако някакво 45 килограмово момиченце изелзе срещу ММА-ец трябва да го бие с голи ръце. Ако малкия е ударил пръв да ги пускат.
103
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде вече намерете наистина първия свидетел,който е видял кой е започнал боя.Стига сте създавали излишно напрежение....
102
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде стига с този случай,явно никой не е цвете за мирисане.Тодор-ял,пил,платил.Бог да го прости.Народа казва:Да би мирно седяло-не би чудо видяло
101
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
4-5 пъти ги ударил с бокса!!!!! И това от свидетел!!!! хахаха, е браво, все едно 4-5 пъти само ги наръга с нож, те оцелели, о, чудо! И имали наглиста да се защитят! Оня пукнал от аритмия! Слава на бога!
100
4
 
5
 
! Отговори
-10 преди 8 години
*** си опържи некоя Поничка,че с това мислене и тебе не те чакат старини с тоя мафиотски дух,..аман от бабаити в тая държава------------Аз виждам един мафиот в ситуацията с бокс в ръце и раздаващ улично правосъдие по пешеходците, ама нещо не му се получи.
99
4
 
3
 
! Отговори
СВИДЕТЕЛИ преди 8 години
Сега ще има свидетели до номер 1537373638474, трябва да ти изслушаме!ХАЙДЕ НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ!Който нож вади от нож умира!
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той в ковчега ти за 20 ка!
97
9
 
12
 
! Отговори
Adi преди 8 години
Познавам поничките и преди около година лично видях как поничките пребиха един човек. Много съжалявам че не успях да ги снимам с телефона си. Бития оцеля, но си помислих следващия може да няма този късмет. Мислех да се обадя в полицията, но си казах, малък град е и тези сигурно имат приятели там, по добре да не се обаждам.Класически мутри са поничките от едно време, нула интелект, единствено хоби пиене и бой. Дай им едни голям GSM и спортни анцузи и сякаш се връщаш 20 години назад.
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До -10иди си опържи некоя Поничка,че с това мислене и тебе не те чакат старини с тоя мафиотски дух,..аман от бабаити в тая държава
95
4
 
4
 
! Отговори
-10 преди 8 години
е на къде да продължи?да ги прегази ли,айде стига,ти какво би направил?ама не сега след толкова приказки,ами там на място,с тия сумисти насреща ти----------Да не би "сумистите" да са го изкарали от колата? Фактът че единственото, което ти идва на ум, че може да се н аправи е да излезеш да се разправяш е показателен и за теб. Гледай като ти се случи да нямаш бокс в себе си!
94
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** как с бокс ще ми слиза тоя бе, директно в ковчега да влиза, е*аси държавата
93
5
 
13
 
! Отговори
-10 преди 8 години
"Аз никога не съм му се карала, защото просто нямаше за какво да му се скарам."----------Айде молим ти се! Синът ти се разхожда с бокс по улиците, излиза от колата да се саморазправя и не било имало досега причнина да му се караш. Ясно е какво *** гаменче е бил, ама айде!
92
6
 
8
 
! Отговори
До 94 преди 8 години
Той господ отсъди каквото трябваше, побойникът с бокса е мъртъв а братята живи.
91
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Братята не са превишили само дето онзи е починал.
90
5
 
10
 
! Отговори
ПИпи преди 8 години
До BarniБарни, горилите имат предимство, по - големи са, по - едри са и са го пребили до смърт.Кой в случая съжаляваш - горилите ли? Но да ти изясня ако не знаеш - момчето е на осемнадесет и е мъртво!!Барни, мислех ви за по - умен, но явно и е вие сте от стадото, което върви и блее.
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До -10е на къде да продължи?да ги прегази ли,айде стига,ти какво би направил?ама не сега след толкова приказки,ами там на място,с тия сумисти насреща ти