83 минути доказан бой! Акушерката: Не съм била Никол!

Роднините й пожелаха на журналистите да паднат по стълбите на съда
17 мар 2016 14:00,
92
83 минути доказан бой! Акушерката: Не съм била Никол!
Емилия Ковачева в съда. Снимка: архив, Булфото

За пореден път акушерката биячка Емилия Ковачева отрече да е пребила новородената Никол, въпреки доказателствения материал на прокуратурата – видеозапис, от който е видно как тя, в продължение на 83 минути, налага бебето с ръце и стъклено шише за хранене.

Още по темата

Акушерката от Самоков, чиято необяснима постъпка шокира цялата страна през пролетта на миналата година, е обвинена в опит за убийство на дете в безпомощно състояние.

Според прокуратурата деянието ѝ е довършено, но пеленачето не е умряло само заради бързата намеса на лекарите от "Токуда".

На поредното заседание по делото тя днес отговори с "Не" на въпроса дали чувства вина. Ковачева не пожела да коментира дали наистина е била 4-дневното бебе, но роднините й категорично заявиха, че това не е така.

"Записите, които показват насилието над детето, са манипулирани", отсякоха близките й.

Процесът срещу нея и днес не тръгна, а бе отложен за втори път, за да има време тя да се запознае с материалите по делото и да прегледа записите, съобщи "24 часа".

Адвокат Владислав Янев поиска от съда да променят мярката й за неотклонение и да я пуснат на свобода заради изключително тежката депресия, в която изпаднала. В момента Емилия Ковачева е под домашен арест.

Съдът обаче отказа да промени мярката и насрочи следващото заседание за 17 април - точно година след побоя на 4-дневната Никол.

На излизане от съда пък роднини на Емилия Ковачева пожелаха на журналистите да паднат по стълбите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
6
 
28
 
! Отговори
А преди 8 години
100 години затвор и да се приключва.
19
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Зрелищата - добре! Ама нема леб!
18
4
 
36
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
83 минути да налагаш новородено не е реално! Че и с шише! Горкото мъниче как е оцеляло не знам. Каква злоба трябва да таиш, че да извършиш подобно нещо и то към бебе?!?
17
4
 
21
 
! Отговори
БББ преди 8 години
Да я осъдат на 20 години пък ще си спомни набързо
16
3
 
18
 
! Отговори
G преди 8 години
Тука да не е Холивуд та всеки запис да е манипулиран.Кой ги манипулира тези записи??Който и да е е добър, защото на кадрите се виждат биячи кото невинно обвинените.Абе едно е сигурно: Всички са актиори пред съда.
15
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, добре е, добре е да стават такива неща - пребито и безпомощно дете, дайте го на оскотелия материал да се поплюнчи, да повика cмъpт, cмъpт, да изпусне парата плебса. Едно време е нямало медии и да дават убийствата и е трябвали живи хора да пускат на лъвовете на арените да гледа плебса.
14
5
 
21
 
! Отговори
еи роднините преди 8 години
Кви са тея роднини *** като нея покажете се тук отворковци да ви видим мишкиии, ще шамари новородено, при баи Тошо вече да са я изяли прасетата и да са я забравили тази сега на болна се прави в затвора да изгние дано с родните си заедно
13
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ninaКакви увреждания има детето? Защо не я съдят за обещетение за тези увреждания, а за опит за убийство. Като е сигрурно, че е увредила много други деца, защо родителите им не са го забелязали досега?
12
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как така има записи, че 80 минути е умъртвявала детето, а делото се точи вече повече от годин. И какво е станало с умъртвеното дете - за това нито дума от медиите? Май скоро ще тръгне на детска градина и на училище!
11
2
 
43
 
! Отговори
nina преди 8 години
До Анонимен #9Бебето Никол едва оживя.А акушерката сигурно е увредила доста бебета за 20 годишната си практика..Тя си знае колко.Максимална присъда за психопатката!
10
3
 
18
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Както казва Ал Пачино "какво общо има справедливостта със съдебната система?" За това пък всичките *** като тая .. да речем "жена" разтягайки понятието, много се страхуват от известност и документирани кадри. За това камери и пак камери, иначе всички са невинни, жертви и тормозени. Не че някаде има съвършена съдебна структура но нашата е тоталка според мен. Раздвижва се единствено когато има силен обществен натиск, и дори тогава не вдига оборотите. Жалка история....
9
2
 
32
 
! Отговори
nina преди 8 години
Нали последният път бащата на акушерката заяви,че се гордee с дъщеря си!!Как може да се гордееш с някой,който прэбива пеленаче?!Освен ако не си същият садист като него..Май и родата плаче за психоекспертиза.
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Daite rodninite na taq dagi mlatq 85min pred kamera i posle ste kajem zapisa e manipoliran va6ta m......... Dolni sa6tesva
7
2
 
30
 
! Отговори
Софиянец преди 8 години
Смърт за ***!!!
6
3
 
36
 
! Отговори
SS преди 8 години
Да бе,Спилбърг е режисирал всичко,баси наглата,то и да не влезе в затвора,бащата на бебето ще я чака зад някой ъгъл с арматурно желязо...
5
7
 
13
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Това крайно отвратително неприятно и гнусно съществто много ми прилича на една авторица,която обожава да пише "статии" за Путин и Русия.Сещате ли се коя?Много се конкурират по грозотия и злоба и двете.
4
26
 
8
 
! Отговори
шшшшшш преди 8 години
Как 83 минути ще биеш някого и той ще е жив.Нещо гнило има в това.Това бебе е новородено.Нещо прикриват в този случай и този на най ниското стъпало е изкупителната жертва.
3
2
 
39
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Колкото е грозна,толкова е злобна,лъжлива виновна!
2
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
***!Как така всички биячи или нямат спомен,или отричат...въпреки доказателствата с видеоматериал...Ужас!
1
2
 
35
 
! Отговори
1 преди 8 години
НЯМА ЛИ БЕСИЛКИ.