Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!

Той твърди, че записът е преиначен и преекспониран
Обновена: 9 апр 2016 10:51 | 9 апр 2016 10:43,
302
Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!
Снимка: Нова телевизия

Ваня Георгиева ми каза, че е започнала да прави масажи и допълнително си докарва добри доходи. Аз я питах дали може ли на мен да ми направи масаж и ако съм доволен ще я препоръчам на жена ми, на приятели, на колеги.

Това заяви пред Нова тв проф. Николай Колев, който беше уволнен дисциплинарно от НСА.

"Аз проявих една наивност, аз вярвах на това момиче, защото ми беше добра позната, не съм и допускал, че аз мога да съм герой в една телевизия", твърди той.

Колев е категоричен, че не се е обаждал в хотела и не е плащал за него. "Не съм имал съмнение, че в хотелската стая няма да ми бъде извършен масаж", каза още проф. Колев. 

Още по темата

"Ваня ми каза, че иска да завърши НСА и че има няколко невзети изпита. Попита ме дали мога да й помогна да си вземе изпитите, но аз й казах, че не мога, защото не преподавам тези предмети", твърди проф. Колев.

"Записът е преиначен, преекспониран. Не съм технически грамотен да знам какво е станало. Записът е монтиран, накъсан, непоследователен. Наслагване на кадри и на звуци. Това не са истински мои думи. Много думи са вадени от контекста. Виждате ли в тези кадри моето лице и глас да казват тези думи?", попита Колев.

Той иска техническа експертиза на целия запис, излъчен в няколко епизода на предаването. Готов е и на полиграф. Подозрително било това, че Ваня избягала от хотелската стая и от очна ставка на двамата пред камерата.

Според него става дума за сценарий, който е целял отстраняването му от академията.

Адвокатът му – Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата – за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа.

Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
8
 
! Отговори
Баба преди 8 години
Някои човешки същества мислят с главите си, в които има изградена ценностна система. За други човешки същества морал, етика, култура са непознати и те обикновено живеят в гетата. Не виждам какво прави различен професора от тях. Срам, срам,срам и погнуса...
149
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата държава представлява един професор и една Иванка.
148
4
 
8
 
! Отговори
да бе преди 8 години
Дъртакът е виновен. Момичето е младо още, а този като поне има жизнен опит, защото е такъв за.***.вял негодник. Браво на Ваня! Така се постъпва с п.ох.отл.иви от.ре.пк.и, дето все жените са им виновни, че те не могат да остискат. Ами на дебелаците храната ли е виновна, че я има. Само, че едни са слаби, а други чрево.у.го.д.ници. Жените им виновни, а този на възраст не го ли е срам. Само така с похо.тл.иви.те него.дни.ци! Браво Ваня!
147
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напълно съм съгласен с номер 200 Адреналинката и тя е виновна, защото подтиква професора да извърши престъпление след като се съгласява да отиде в хотелската стая с него. И престъплението не е че ще правят секс, а това, че след секса професора ще каже на своя приятел другия професор да й пише хубава оценка по предмета който не може да вземе с учене тъ.пата па.ча.
146
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори и Проф. Колев да се размине с по-сериозно наказание, СРАМЪТ си остава и ще го преследва навсякъде ... Браво на "Господари на ефира", че предприемат истински действия относно подадени към тях сигнали от зрители!
145
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На въпросната студентка вижда ли ли сте снимките из мрежата....хммм....много секс има в нея..-
144
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-циничното от всичко е, че в съседната статия се пише за едно момиче, което още от 14 годишна е принуждавана да проституира, също така е написано, че България е един от основните донори на жива плът за секс робини и донорство на органи, като само един процент от жертвите биват спасени, но това не е скандално, занимават ни тук с някаква си дето приластявала професор...и това бил скандалът...срамота...
143
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РЕАЛНО ЖЕНИТЕ ЗА КАКВО СА НУЖНИ НА ХОРАТА? Ами възпроизводство и отглеждане на потомството и грижа за дома. Какво са се юрнали да "учат" и да правят кариери? Всъщност в Япония жените до скоро нямаха и право на глас, това до някъде ако не и напълно обяснява технологичното и икономическо чудо на Япония.
142
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хм..даа..на жена вяра да нямаш. Въвежда те в грях, а осле ти си виновен. Всъщност имаше един много хубав цитат от библията " Най-отпред вървяха хората и децата, а подир тях добитакът и жените::))))
141
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лошо се е подвел по акъла й, тя му звъни по телефона и т.н. а хората още предди ммного години са рекли: "поискал акъл от 100 жени и накрая направи това, което ти смяташ за правилно". Трябва да се претеглят нещата внимателно на везната, като не й се чете пиши двойката и готова.
140
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жената въвежда мъжа в грях така е било винаги, още от Адам и *** та до днешни дни, така че не виждам драма или скандал...
139
5
 
9
 
! Отговори
до 206 преди 8 години
Какъв скандал, какви пет лева...че някаква си не чела и звъняла по телефоните на преподавателите....
138
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
моята дъщеря завърши истински реален университет и когато имаше сесия, а и не само сесия си седеше вкъщи здраво на д-то и си четеше, а не ходеше да звъни по телефоните на професорите де преди изпитите си, не знам изобщо дали някога е имала телофона на който и да е препоавател, силно се съмнявам.
137
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега какво когато изкараш недъзи те на скапаната държава пълна с ей такива дърти другари като тоя и оня от стрелча си виновен така ли
136
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе другари ами ако това момиче беше вашата дъщеря дали и тогава щяхте да мислите така
135
0
 
10
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
Баш шефа генерал. Професор пи физическо. Многи ме кефят ония дъртаци на балкона от кукленото шоу
134
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно как стотици ако не и хиляди момичета преди нея са се явили и са си взели изпита, а тя не може даси прочете и да се яви заедно с останалите, има телефона на професора...мнооооого мътна е тая работа...
133
2
 
6
 
! Отговори
Kastricia преди 8 години
Kolev лягай си :) по един или друг начин ще си получиш заслуженото, дърт нерез. Каквото и да правиш посоката за теб е само една. По-добре свиквай с мисълта..
132
5
 
10
 
! Отговори
Вики преди 8 години
Професорът, че е похотлив - няма спор. Че се възползва от положението си - несъмнено. Но и момичето не му е чиста работата. Мисля, че и тя търси атракцията и прекалява с популярността си. Ако наистина и контакти са имали преди това .... Абе - мътна и кървава по нашенски!!
131
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Или ще чете и ще се явява с останалите, и ще придобива знания или ще масажиира, така е и в живота...