Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!

Той твърди, че записът е преиначен и преекспониран
Обновена: 9 апр 2016 10:51 | 9 апр 2016 10:43,
302
Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!
Снимка: Нова телевизия

Ваня Георгиева ми каза, че е започнала да прави масажи и допълнително си докарва добри доходи. Аз я питах дали може ли на мен да ми направи масаж и ако съм доволен ще я препоръчам на жена ми, на приятели, на колеги.

Това заяви пред Нова тв проф. Николай Колев, който беше уволнен дисциплинарно от НСА.

"Аз проявих една наивност, аз вярвах на това момиче, защото ми беше добра позната, не съм и допускал, че аз мога да съм герой в една телевизия", твърди той.

Колев е категоричен, че не се е обаждал в хотела и не е плащал за него. "Не съм имал съмнение, че в хотелската стая няма да ми бъде извършен масаж", каза още проф. Колев. 

Още по темата

"Ваня ми каза, че иска да завърши НСА и че има няколко невзети изпита. Попита ме дали мога да й помогна да си вземе изпитите, но аз й казах, че не мога, защото не преподавам тези предмети", твърди проф. Колев.

"Записът е преиначен, преекспониран. Не съм технически грамотен да знам какво е станало. Записът е монтиран, накъсан, непоследователен. Наслагване на кадри и на звуци. Това не са истински мои думи. Много думи са вадени от контекста. Виждате ли в тези кадри моето лице и глас да казват тези думи?", попита Колев.

Той иска техническа експертиза на целия запис, излъчен в няколко епизода на предаването. Готов е и на полиграф. Подозрително било това, че Ваня избягала от хотелската стая и от очна ставка на двамата пред камерата.

Според него става дума за сценарий, който е целял отстраняването му от академията.

Адвокатът му – Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата – за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа.

Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
3
 
! Отговори
Hayvan преди 8 години
Professor po trevni sportove - po tezko ot topkite si NE e vdigal
109
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво толкова е станало.Дане би професора да е искал да и вади око ако тя бе приела предложението.
108
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ми да съди когото си иска; не ни занимавайте с похотливи извратеняци, дето критическата ги е блъснала у главу и не могат да си намерят място. Професор? Не, посмешище! Занимава цялата страна с мокрите си мечти, в които, обаче, не е сигурен. Прецакан.
107
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако професора беше някой богат и млад влиятелен бизнесмен нещата щяха да имат друг край.
106
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И в моя университет също имаше няколко такива където не прощават.Това което си говорехме помежду си,не беше кой какво го е питал ,а на кой колко е взел :)
105
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Студенския град одавна се е превърнал в сварталище на пронститутки сутениори наркотрафиканти,криминално проявени и каква ли не ***.Какво толкова учат като по цяла нощ са в чалготеките.После заплитат интриги,като Ванчето.
104
8
 
24
 
! Отговори
do 113 преди 8 години
До Сама си го навряИ с какво е компрометирана бе .? За мен това момиче не е компрометирано, а оня дъртофелник. Това е злоупотреба със служебно положение.
103
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом Христо Ботев му е адвокоат, няма как да не спечели делото
102
19
 
12
 
! Отговори
Адреналинстващ преди 8 години
Оставете професора на мира. Той е специалист в областта си. Студентките обаче са специалистки в друга област... защото са адреналинки или кандидат-адреналинки.Стегнахме до там професорите, които са специалисти да учат *** адреналикнстващи и адреналинстващите да правят сензации от които оставаме без професори-специалисти.Ами накрая адреналинки ще станат професори, а университетите - инкубатори за адреналинки.Къде ме търсиш може би, образование?
101
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно така, тая Ваня само се предлага,ау че лоша Ваня..
100
6
 
37
 
! Отговори
ZFix преди 8 години
Това го има само в България. На престъпниците все някой номеар им върти. Па как се случва все на хора с "ангелски" души номера да им въртят... Че и ще съди другите... мазен космат чувал. Я да ти се извинят веднага.
99
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Ваня не е цвете за мирисане.Не я познавм, но може да е жена с леко поведение.Изнудвала го е за пари с това скалъпено видео, а той не си е платил.Не се е сетил да режисира и той някакъв клип,как тя го изнудва за за голяма сума мангизи.Може да сме прости но не ядем доматите с колците.
98
4
 
25
 
! Отговори
Инспектор Стрезов преди 8 години
Ора, елементарно е! Да се направи по едно изследване с полиграф на двамата, още известно като Детектор на Лъжата и да се види 99% от истината!
97
11
 
24
 
! Отговори
niki преди 8 години
Професорът чувал, че през интернет *** може да се вдигне рейтинг. Колкото и да я плюете момичето, фактите са такива - гледахме видеото и на всички ни е ясно.Само някой мало*мен путинист може да си помисли, че като плати на някакви тролчета и ще си оправи репутацията. :)
96
3
 
25
 
! Отговори
Оху преди 8 години
За такова предложение трябва не да я съдиш,а да я черпиш приятелю! :))
95
12
 
20
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
В БЪЛГАРИЯ КОГАТО СТАНЕШ НЕУДОБЕН НА НЯКОИ "ХОРА" ВИНАГИ СЕ НАМИРА НАЧИН ДА ТИ СКАЛЪПЯТ НОМЕР !
94
12
 
36
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Ой, милия пръч, и той невинен!! Баси нагляра!! След всичките тези записи, хотелски стаии и проче..........Тооочно като Волен пред клекшопа. И той беше невинен и дрънкаше същите глупости.
93
7
 
14
 
! Отговори
Барчо от Барбароса преди 8 години
Каката, сластно върти чупки и захранва буйната фантазия на всеки мъж и че.....джия. После един от тях решил да осъществи физически контакт и тя скокнала, "за каква ме мислите".Разликата от духовната е....ан до физическата такава е нищожна, според Библията.
92
7
 
17
 
! Отговори
1 преди 8 години
СТУДЕНТКАТА ПРЕДЛОЖИ И АЗ СЕ СЪГЛАСИХ НА МАСАЖ БЕЗ СЕКС В ХОТЕЛСКА СТАЯ .САМО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ПРОФЕСОР ПО РЪГБИ КОЛЕВ .
91
7
 
27
 
! Отговори
една българка преди 8 години
До ДодоАбсолютно съм съгласна с Вас, че арменецът Халваджиян а антибългарин! Все още ме боли как прецака на финала на ЕксФактор трите наши талантливи момичета от АВА заради някякъв руснак! Да си ходи в Армения, той и цялото му домочадие, което доста удобно се е настанило в обществения живот на България, а те плюят ли плюят в ръката от която пият!