Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!

Той твърди, че записът е преиначен и преекспониран
Обновена: 9 апр 2016 10:51 | 9 апр 2016 10:43,
302
Проф. Колев: Ще съдя Ваня! Тя ми предложи масаж!
Снимка: Нова телевизия

Ваня Георгиева ми каза, че е започнала да прави масажи и допълнително си докарва добри доходи. Аз я питах дали може ли на мен да ми направи масаж и ако съм доволен ще я препоръчам на жена ми, на приятели, на колеги.

Това заяви пред Нова тв проф. Николай Колев, който беше уволнен дисциплинарно от НСА.

"Аз проявих една наивност, аз вярвах на това момиче, защото ми беше добра позната, не съм и допускал, че аз мога да съм герой в една телевизия", твърди той.

Колев е категоричен, че не се е обаждал в хотела и не е плащал за него. "Не съм имал съмнение, че в хотелската стая няма да ми бъде извършен масаж", каза още проф. Колев. 

Още по темата

"Ваня ми каза, че иска да завърши НСА и че има няколко невзети изпита. Попита ме дали мога да й помогна да си вземе изпитите, но аз й казах, че не мога, защото не преподавам тези предмети", твърди проф. Колев.

"Записът е преиначен, преекспониран. Не съм технически грамотен да знам какво е станало. Записът е монтиран, накъсан, непоследователен. Наслагване на кадри и на звуци. Това не са истински мои думи. Много думи са вадени от контекста. Виждате ли в тези кадри моето лице и глас да казват тези думи?", попита Колев.

Той иска техническа експертиза на целия запис, излъчен в няколко епизода на предаването. Готов е и на полиграф. Подозрително било това, че Ваня избягала от хотелската стая и от очна ставка на двамата пред камерата.

Според него става дума за сценарий, който е целял отстраняването му от академията.

Адвокатът му – Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата – за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа.

Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
3
 
11
 
! Отговори
Kastracia преди 8 години
А приемането на масаж от студентка не е проблем?
129
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От къде на къде има личния телефон на професор?
128
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам какъв й е проблемът на тази, да си сяда на д-то и да чете и да се явява с останалите студенти на изпит. Като не й се чете или пари или секс..
127
4
 
18
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Признай си, бе, мульо! По достойно ще излезеш от ситуацията.
126
2
 
15
 
! Отговори
Маса-аааж преди 8 години
И той веднага съгласен - да направи едно добро на момичето. Да не си помислите! :)
125
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Професорът може да вземе доста голямо обезщетение от съчинителите на тази подлост и от изпълнителката Ваня. Но какво ще му струва на човека като нерви и здраве....А за пресата едно ще кажа. След като шоуто и набеждаването е по-важно от един български професор, изучил сума ти хора на занаят,съдбата и съдбата на семейството му от една десетокласна никаквица от шоу програма . затварям ви, не ми трябвате
124
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е сред като и тай *** е студентка невинна и невинна студентка майко мила българското образование умре лека му пръст
123
1
 
4
 
! Отговори
be are be преди 8 години
tq tus che ne e stoka se vidq, mahaite q taa skochibra
122
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ваня две думи на кръст не може да каже пък изпити ще взима. Я стига! Зруги изпити взима тя юрганско чаршафни. Ясно е. Оставете човека. Не вие срам. Някаква карва го натопила за пари и пресата професор перверзник ура дайте да го изядем А тя каква е??? Безрамници сругуващи на безсрамна карва.Шанаджии.
121
2
 
8
 
! Отговори
Скункси преди 8 години
Ваня е държала изпит пред Магърдич Харваджан и то не един а много и ги е вземала с отличие. Ваня не е държала университетски изпити пред университетски професори. Но питам до къде ще стигне България в която се вярва на Ваня а не на науката и на професорите? До там да държи изпитите на Ваня за шоута на Магърдич с отличие а за университетските изпити на които няма хал хабер да се явява да викат шута Рачков да й ги взима с рекет.
120
6
 
7
 
! Отговори
Джумаец преди 8 години
Леле, като я гледам тази Ванчето, направо салам си иска, салам си получава, изобщо, и Божинов и целия отбор на Горна Джумая плюс Рачков и Съсела ще оправи и око няма да й мигне. Голема е
119
7
 
4
 
! Отговори
Валериевото коте преди 8 години
Валери Божинов, както пише пресата, се забъркал в скандал със същата тази перверзна Ваня. Тя било новото му коте. Защо не уволнят Валери Божинов и защо на котето се вярва, а на професора - не?
118
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спортната академия е ковачница на кадри, кьораво, куцо и сакато взима висше от там - не случайно адреналинката се е насочила да завърши именно там.
117
6
 
7
 
! Отговори
Ела ме изяж преди 8 години
Таня Адреналинката я видох на снимка. Много перверзна. Цялия нет е пълен с писмена как зубри за изпити. За какви изпити зубри Ваня Адреналинкова, като устата й е толкова голяма, озъбена сластолюбно и с такова конкюбинско червено червило - ела ме изяж. Все се е зазубрила. Мани. От гримиране и масажиране кога й остава време за изпити. Направо е набутала човека срещу неустоимо предложение от клоуна милионер от скандали Рачков. То и Рачков трябва да рани Мария с червеното червило.
116
7
 
8
 
! Отговори
Заглавието е преди 8 години
Похотлива адреналинка взима изпити срещу масаж и няколко бинки за теле скандал, който гъделичка душиците на дребния булгарин рачковист.
115
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хем глупав, хем нагъл.
114
3
 
18
 
! Отговори
правосьдие преди 8 години
Злоупотреба сьс служебно положение 3години условно, 10 000 лв.Глоба и 100 дни общественно полезен труд.
113
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 8 години
и съпругата на амбразурата, горката
112
3
 
14
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Този е уникален "професор" по рекет. От момчетата парички от момичетата "пички". Или даваш или да!!
111
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой знае колко много пари са и дали на Ваня за този театър.