50 минути ужас: Виола крещи, Стефан коли – съседи мълчат!

Четири вида дрога са открити в кръвта му: амфетамини, марихуана, екстази и кокаин
29 юни 2017 08:52,
291

Снимка: Булфото

50 минути е изтезавал приятелката си Виола Николова наркоманът Стефан Станев, преди да я убие, твърдят пред "24 часа" разследващите на ужасната касапница в столичния квартал "Света Троица".

Съседи чували писъците на младата жена от 5 сутринта до около 5:50 ч на 23 юни. През това време заради съмнения в изневяра Станев я удрял по главата и тялото със стикове за голф, винкел, клал я с ножове.

Той довършил момичето, като забил острието във врата й и почти прерязал гърлото й.

Още по темата

Комшиите чули как Виола крещяла: "Недей" и "Моля те, спри", но не подали сигнал в полицията, защото скандалите между двойката били чести.

Веднага след убийството Станев извикал приятелката си Невена Петкова и с жест й показал, че е прерязал гърлото на Виола. Тя не му повярвала и Станев й показал трупа.

Момичето и приятелят й Велислав Каменов се опитали да убедят Станев да се предаде, но той искал първо да се види с дъщеря си.

Убиецът е тормозил и семейството на бившата си съпруга, което е подало 8 жалби срещу него.

29-годишният мъж, който се е лекувал от наркомания, запалил мощния си джип "Волво ХС 90" и тръгнал към морето. По пътя качил стопаджии, а край Ямбол пребил с бокс единия и задигнал портфейла му, в който имало 175 лв.

Станев бил задържан в заведение в Созопол на 24 юни вечерта. Полицаи го изпробвали за наркотици и пробата му показала, че се е друсал с амфетамини, марихуана, екстази и кокаин.

Не е ясно обаче дали е бил под влиянието им, когато е убивал Виола.

Вчера пред съда Станев изглеждаше спокоен. Единствените му думи бяха цитат от памфлета на Христо Ботев "Смешен плач": "Плачете! Лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти".

Преди това на влизане в залата той се скара на снимащите го журналисти.

"Голям хаос създадохте. Запазете малко ред", обърна се той към фотографите и операторите. Съдия Величка Маринкова го остави в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
3
 
67
 
! Отговори
Tanya преди 6 години
Колкото повече чета коментарите ,толкова повече се убеждавам-прости сме и това е!Тя тъкъв си го избрала,*** що да викам полиция,*** тя тая заспала полиция ,*** как,*** той утре ще ме види в блока и аз какво?!Ще ме прощавате всички които се припознаете в думите ми,но не във блока ви,пред балкона ви да убият човек,вие ще си дръпнете завесите ,ще угасите телевизора и ще си заврете главата в тоалетната чиния да не ви види и чуе някой ,че после как ще излезете отвън?Боже опази от равнодушни и безучастни.
221
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този изв,ерг е за електрическият стол,а колкото до хората които не са помогнали на момичето,жалко за такива прости хора
220
2
 
38
 
! Отговори
реалист преди 6 години
*** народ,слаба дьржава !!!
219
8
 
7
 
! Отговори
... преди 6 години
Стига с тази комунистическа цензура бе,дайте свобода на словото
218
2
 
45
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Какьв е този изр.од бе ,тоя народ тотално изперка,а какво да кажа за сьседите които са чували момичето което крещи за помощ и не помагат,що за хора сте вие бе ,това можеше да е ваш близьк,ваше дете,през ума не ми как тези ***.оти не са помогнали на момичето,ако бехте помогнали ,момичето можеше и да оживее.Страхлив,ограничен и потиснат народ сме ние,*** народ сме,затова сме и на тоя ред !!!
217
0
 
12
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Какьв е този *** бе ,тоя народ тотално изперка,а какво да кажа за сьседите които са чували момичето което крещи за помощ и не помагат,що за хора сте вие бе ,това можеше да е ваш близьк,ваше дете,през ума не ми как тези *** не са помогнали на момичето,ако бехте помогнали ,момичето можеше и да оживее.Страхлив,ограничен и потиснат народ сме ние,*** народ сме,затова сме и на тоя ред !!!
216
3
 
11
 
! Отговори
ДАНС преди 6 години
Друга интересна връзка на Калина е с далаверата за 2 мил. лева, заради която махнаха директора на УСБАЛО Валентин Ангелов. Ето от къде ще дойдат парите за измъкването на Стефан, а ДАНС пак спи.
215
0
 
26
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Майката, както и досега е постъпвала, ще направи и невъзможното да го измъкне. Ако не може с пари, ще го направи с много пари. Резонен е въпроса: Откъде Калина Станева - Маг. фармацевт, управител на болничната аптека в Специализирана болница за активно лечение по онкология ЕАД, гр.София, разполага с тези финансови средства и по какъв начин са придобити. Притежава аптеки "АРВЕН", едната от които е с адрес: ул. Хисаря 3A, кв.Света Троица. На същия адрес, в собствен апартамент на сина и е извършено убийството. Друга аптека, също в гр.София е в кв.Лагера на бул.Цар Борис 112. В търговския
214
50
 
9
 
! Отговори
гост преди 6 години
Престанете да вините съседи и всички останали.Тази сама е избрала такъв и да си носи последиците.Правосъдие няма и няма да има,знаем.Но знаем и ,че този контингент са най-опасните и ще посегне само заради поглед.Аз също пръста си няма да мръдна да се обадя,не ми трябват проблеми повече от тези,които имам заради някой си.Овчедушно било обществото.Има си причина.Хич не съм длъжен да оправям проблемите на останалите.Аз също ще си мръдна пръста заради животно,като анонимния,но не заради човек,съжаля
213
28
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На съседите вероятно им е писнало да ги слушат всеки ден и не са реагирали.Или просто са си мислели,че ако извикат полиция,ще си вземат беля и са прави.Аз също не бих реагирал,не за друго,а защото е заради човек.Ще реагирам само за животно,независимо какво е-куче,котка,влечуго.Но наркоманите наистина са опасен контигент.Кой мислите,иска да си взема беля с тях?Да се избиват,всеки сам избира човек до него и всеки сам заслужава съдбата си.А и Бог понякога връща някои неща на останалите.
212
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съжалявам за убитите по жесток начин.Не е първия случай,няма да е и последен.Наркоманите са най-жестокия бич на това общество.Но всички ние посягаме и избиваме беззащитни животни.Замислете се накрая от какво е редно да предпазите децата си,от животни или от хора...
211
1
 
37
 
! Отговори
Samiboy преди 6 години
Това момче е няма място сред обществото,смъртна присъда му е малко.Една жена е тормозил ,друга убил какво да се чака и трета да тормози.Съдебната система е куче влачи диря няма :)
210
7
 
23
 
! Отговори
Катя преди 6 години
На кой да се обадят? То пък полицаите като се засилят да дойдат, да помагат, да спасяват...Няма сигурност, няма ред
209
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сякаш чета сценарий на филм на ужасите-кръв,ножове,бухалки.Тоя изверг е попрекалил с хорърите ми се струва.Как не е извадил и някоя Щилка?
208
2
 
34
 
! Отговори
Tanya преди 6 години
Овчедушието е навсякъде,не само в блока на жертвата,ако за нас е нормално момиче да пищи в 5 часа сутринта в продължение на 50 минути.....Трябва да имаме съвест,това може да е ваша позната недай Боже.Или най-лесно ,да си кажем -в хорските работи не се бъркам?!
207
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До TanyaЕми ако са се карали и били често както пише минава за в реда на нещата
206
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Булгаристански бит и култура. Всекидневие за по-голямата част от останалия на територията мат'риал.
205
7
 
62
 
! Отговори
Tanya преди 6 години
Ние българите сме големи *** и то показваме ежедневно.Тия мили хорица ,съседите как сърце им позволило да стоят безучастно ,мирно и кротко ,докато този комплексар със садистични наклонности мъчи момичето.Как спите бе хора,докато тази жена се е давила в собствената си кръв и и осъзнавал края си?Ега ти хората дето сме.
204
17
 
20
 
! Отговори
ангелина преди 6 години
До ФАКТИ и ПОГНУСАи под нас живееха едни такива - 4 сутринта се почваше скандал, гонене , мятане на тежки предмети ...как да се обадя на полицията като утре ще ме засече във входа и ще изчезна без никой нищо да разбередобре че не стигнаха до край както тези
203
2
 
37
 
! Отговори
Справедливост! преди 6 години
Бащата , ако вземе нещата в свои ръце и убие точ изверг, ще го подкрепите ли ?Ще има ли протести за негова защита?Много говирите , но съм сиг,че никой няма да мръдне аре у ляво.Ако бяхте това което говорите до сега да имахме държава, а не 5000 българи да напускат всеки месец - нашата ,,мила родина''