Мейзер болна легнала: Но аз ще оцелея и изляза на свобода!

Завистливи съкилийнички я тормозели зад решетките
Обновена: 14 авг 2017 07:28 | 14 авг 2017 07:00,
29
Мейзер болна легнала: Но аз ще оцелея и изляза на свобода!
Снимка: архив, Булфото

Подсъдимата за смъртта на съпруга си Анита Мейзер грохна зад решетките. Тя се е поболяла от стреса и проблемите със завистливите затворнички.

Наложило се силиконката да бъде извеждана за изследвания, разрешени от съдия, за да се търси причината за влошаването на здравето й. По думите на съкилийничките Анита страда от миома. Това е една от причините, поради която адвокатът на Мейзер - Петър Чалъмов, ще поиска освобождаването й срещу по-лека мярка.

Още по темата

Анита може да бъде пусната под домашен арест, подписка или парична гаранция, за да се лекува, и това е наложително. В противен случай се нарушават човешките й права, категоричен е Чалъмов пред "България днес" .

"Обстоятелствата позволяват това, защото в момента госпожа Мейзер лежи без присъда повече от година за убийство по непредпазливост. Това е прецедент", категоричен е юристът.

Мейзер бе осъдена на три години затвор за смъртта на съпруга й - културистът Николай Димов. Мъжът й бе открит задушен със свински опашки в дома на скандалната силиконка на 15 август 2016 година. Веднага след това Анита бе арестувана и пратена в зандана.

Първоначално тя бе осъдена ефективно, но Апелативният съд във Варна върна делото за преразглеждане. Оказа се, че има процесуални нарушения. Когато процесът започна отначало, Анита се отказа от показанията си, като заяви, че е била подведена от прокурора.

"Каза ми, че 99% ще получа условна присъда, ако призная всичко - че съм убила Николай и за подкупа. И аз се подведох, бях в шок", обясни пред магистратите Анита.

Следващото заседание е насрочено за 4 септември. Очаква се в съда да се явят вещите лица, изготвили експертизите по делото. Те ще обясняват за травмите по трупа на Николай, причините за смъртта му и заключенията на аутопсията. Най-важното, заради което са призовани експертите, е да обяснят защо са си направили отвод и какво би могло да ги "компрометира", както са се аргументирали в оттеглянето си.

Дотогава Мейзер остава в затвора, освен ако съдиите не се смилят и не я пуснат другата седмица. Медицинските й изследвания не били цветущи, но още повече я потискало скандалното отношение на изпечените пандизчийки. Те се заяждали с ВИП съкилийничката си, крадели й доставките и дори й правели проблеми за дюшека, на който спи.

"Това, че съм известна, ми изигра лоша шега. В момента съм в центъра на интригите и заяжданията", оплаква се Анита. Тя смята, че е невинна за смъртта на мъжа си, защото стягането на опашките е било негово желание и решение.

"По-добре да бях умряла аз. Тук умирам всеки ден, не се издържа", вайка се Мейзер. Тя съжалява за самопризнанията си и е решена да се бори докрай, за да изчисти името си.

"Докато съдът не се произнесе, че съм невинна, цяла България е срещу мен. Нямам обяснение каква е тази омраза, но аз ще оцелея и изляза на свобода", категорична е брюнетката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
10
 
! Отговори
inferno преди 6 години
Какво значи по непредпазливост? Ти като го виждаш, че се задушава човека, защо не му ги отряза тия опашки, ами хукна по магазините и по съседите. Че после и лъга как тя била някъде си, а непознати влизали в блока и го убили... дрън дрън, виновна си е, ама се прави на луда. Да си ги лежи пълните години за умишлено убийство. Досега не я чух да съжалява за мъжа си, ами само за това, че и вгорчават живота.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Артистка
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на нашето правосъдие, тази ман гасарка удушила мъжът си, и три години, от които ще излежи максимум две, ако не я пуснат предсрочно да се лекува на фризьори и спа, щото й побеляла косата.а Иван Евстатиев го набедиха за изнасилване и вече две години не го пускат да се лекува, отделно го осъдиха на 6 години затвор, а нямат нито законово основание, нито мотивите към присъдата смеят да напишат.И то щото тази е от боята, а той русофил.Нали уж беше демокрация... ама за си ганите само
18
0
 
4
 
! Отговори
Юрист преди 6 години
Адвокат Чалъмов , престанете в името на правосъдието с тези ЧАЛЪМИ ! Бъдете етичен !
17
0
 
2
 
! Отговори
мая преди 6 години
До Пипи да бе къде й е вината.... ей там в гащите айде моля ви се изперкала перверзница! и тя и оня с нея! какво ни занимавате с тая/
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромка ли е?
15
0
 
7
 
! Отговори
Ас преди 6 години
Това означава, че излъчват 'Черешката на тортата' повече от година след заснемането ли?
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама какви съкилийнички - потомци на Рентген! И как по думите на съкилийничките страда от миома? Лекари и хирурзи с нея делят килията. Имаше и една астрофизичка, ама й писна и подпали метлата към Марс. Миомата е тумор на матката ако не знаете. И се намира с проба от тъканите. Около 30 процента от жените след 40 я имат. С лекарства се лекува, а ако е напреднала се отрязва. Не е кой знае какво.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното лошо решение на съда- СЪДИИТЕ КАКВО СТИМУЛИРАТЕ- РАЗНИ ОТКАЧАЛНИЦИ ДА УБИВАТ / ЗАЩОТО ТОВА СИ Е ЖИВО УБИЙСТВО/ А СЛЕД ТОВА ДА РЕВЪТ- НЕ Е МОГЛА ДА ПОСТАВИ САМА СВИНСКАТА ОПАШКА, НЕ МОЖА ДА ОБЯСНИ ЗАЩО Е ТРЯБВАЛО ДА Я ПОСТАВИ, И СЛЕД КАТО Я СЛОЖИЛА КЪДЕ Е ЗАПИСЪТ КОЙТО Е ЩЯЛА ДА ИЗПРАЩЯ НЯКЪДЕ СИ. НЕ МОЖЕ ДА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ НЕ ЗАКОПЧАВАТ ГОРНОТО КОПЧЕ ЗАЩОТО СЕ ЗАДУШАВАТ, А ТЕ ВИДИТЕ ЛИ В ДВА ЧАСА ЩЕ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ- ТАЯ Е УБИЛА ХЛАДНОКРЪВНО И ИСКА ДА ИЗБЯГА ОТ ПРАВОСЪДИЕ
12
1
 
2
 
! Отговори
боби преди 6 години
До Пипи къде се е напивала болни мозъци
11
5
 
5
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
Не съм и адвокат на тази. Според мен шашавия и надут *** се е толкова самонадценил, че пукна така глупаво. Не виждам къде е вината на Мейзерица?
10
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога я вкарахте на топло, миналата седмица я гледах по телевизията в някакво кулинарно шоу се напиваше с други телевизионни звезди.
9
1
 
9
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Не мога да повярвам, че продължава да има самочувствие и да се смята за "известна". Мислех си, че след всичко, което и се случи ще слезе на земята. Не заслужава да гние в затвора за това, че е *** и му е угодила на акъла на ***. Народа иска да гние, защото я мрази понеже е нахална и нагла. Да я пускат, но с уговорката да напусне страната и да не и се чува името.
8
1
 
4
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
А глаукома ,глаукома има ли ?
7
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да изгние там.
6
3
 
28
 
! Отговори
Шмайзер преди 6 години
Съкилийничките я тормозели защото и завиждали....Завиждат и на красотата.
5
1
 
23
 
! Отговори
Capital преди 6 години
Като казахте шведка, какво става с шведа от Слънчака ?
4
2
 
36
 
! Отговори
ined преди 6 години
Лъже като дърта шведка, ама тя си е дърта шведка
3
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е виновна мейзер за секс фантазиите на мъжа и?
2
6
 
19
 
! Отговори
мен преди 6 години
Че то, ако за такова не се лежи, ми те ще ни изпотрепят женората, бре, нихната..