Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.

Адвокатите на футболната ни легенда искат отвод на съдията по делото
19 яну 2018 11:15,
93
Ужилване на века! Къде е банкерката, завлякла Марто Петров с 4 млн.
Снимка: архив, Булфото

Личната банкерка, завлякла футболната ни легенда Мартин Петров с близо 4 млн. лева, е обявена за общонационално издирване.

Скандалът с източените сметки на бившия национал гръмна през ноември 2017-а.

Тогава той сезира прокуратурата за липсващи 3,8 млн. лв. Парите са източвани в продължение на десет години, от 2007 г. до 2017 г. от 13 негови сметки.

Още по темата

В сигнала на Петров до прокуратурата се споменава името на личната му банкерка Ирина Ч. Аткова и съпруга й.

Футболистът е категоричен, че никога не й е предоставял пълномощно за финансовите операции, а те са извършвани във време, в което той е бил извън България.

Малко след като информацията стана публична, се появиха твърдения, че Петров имал любовна афера с банкерката, която той отрече.

"Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници. Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност", каза Петров.

Междувременно адвокатите му обявиха, че са депозирали молба за отвод на съдията по делото му срещу "УниКредит Булбанк" за източване на колосалната сума.

Според тях дългогодишни отношения с трезора на Стефан Кюркчиев от Софийския градски съд означават, че той вече има формирано отношение за работата на банката.

"Личните му контакти с нейни служители, които са го обслужвали през дългогодишния му период като клиент, вероятно също са оказали влияние в тази посока", смятат адвокатите на "Футболист №1 на България" за 2006 г., изказани пред "Труд".

Въпреки тази тяхна мотивировка, съдия Кюркчиев е отказал да си направи служебно отвод по делото и е дал възможност на страните да вземат становище по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужилване на века!Интересна новина,Край,това срина всички финансови пазари.Борсите затвориха и настъпи глад.И за какво,Затова че един *** е издокаран от една хитра гърла.Ами когато го мушеше тоз Мартин убаво ли му беше.Убаво беше.И какво стана.Сега с пръст в гъстия.Защо така бе мама направихте.Сега трябва да ни занимават с глупости как се излагате.Голяма новина.
6
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много разбирачи сте, бе...мноого разбирачи...Мартин си бил виновен сам...насилените жени и те сами си били виновни...набития ученик и той си бил сам виновен...общо взето..за вас...всяка жертва сама си е виновна...че и ако може още по 10 тояги да и ударите, за това, че сама си е виновна.Баси и гадното балканско племе!
5
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чак пък на века ...
4
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уффф! Въпреки скритото послание и надеждата в заглавието, така и не разбрах къде е банкерката.Отивам да зяпам сериали...
3
6
 
53
 
! Отговори
Doc преди 6 години
Това ,че му е любовница е стара ДС - милиционерска постановка ,каквито са повечето шефчета на банки в България , назначени от ДС- БКП номенклатурата.
2
28
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Харесвах го като футболист и въобще не очаквах че може да се окаже такъв лапнишаран.Освен това тая банкерка по която е хлътнал не прилича на нищо.Но понякога на човек му е трудно да надскочи селския си произход, дори да е живял във Великобритания.
1
10
 
61
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Бил й дал и електронния си подпис да търгува с парите му?Чак сега разбрал, милиони му ги няма. Да не е Бил Гейтс и Мъдок? Уникредит за моите пикливи сметки всеки път като сменят служителя, който ги води ми пращат електронно съобщение и покана за среща. Този с персонален банкер не са го уведомили??!! Нещо не е така.