Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?

Адвокат Марковски твърди, че някой иска да "затрие" Иванчева
27 апр 2018 08:50,
139
Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?
Петко Дюлгеров. Снимка: архив, Булфото

Адвокат Марин Марковски обяви, че не му е ясно едно по разследването срещу задържаната кметица на "Младост" Десислава Иванчева – дали екскмета Петко Дюлгеров е действителен посредник за подкуп или поставен комбинатор, който трябва да изобличи Иванчева.

Още по темата

Според юриста искат да затрият Иванчева, защото иска от инвеститорите да строят градинки и детски площадки преди да вдигнат блоковете си.

Той отново повтори тезата, че не е светела като елха, а следите от маркера по част от дланта й са попаднали там докато е попипвала протоколите от броенето на парите по време на ареста.

"Когато Дюлгеров е поставил парите в колата каква е гаранцията, че Иванчева и Петрова са го видели? Той също се е возил в тази кола за малко", каза Марковски пред bTV.

Той твърди, че в СРС-тата по делото няма изречение, в което Иванчева да казва, че е поставила Александър Ваклин на колене и трябва да си плати.

В записите между Иванчева, Петрова и Дюлгеров се говорило за... земни маси, за кафе, но не и за пари.

"Още повече за 500 хиляди евро, за което е обвинена Иванчева, че е поискала", категоричен бе защитникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
51- ТОВА ТУК ВЪВ ФОРУМИТЕ СЕ НАРИЧА КЛЕВЕТЕНЕ, АКО ИМАШ ФАКТИ ВЕДНАГА НА СЪОТВЕТНИЯ ТЕЛЕФОН- НОВО ЗВЕНО АНТИКОРУПЦИЯ, МВР, ДАНС.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Готова е луксозната резиденция на Министерството на финансите на Витоша.Тя се намира в баровската вилна зона Ярема, на 20-30 минути от центъра на София в зависимост дали със служебен Мерцедес или не.Строежът, който продължи около 2 години, е на финала.Фиансовият министър и семейството му вече се наслаждават на придобивката.Владислав Горанов отрече преди време да притежава имота. Повечето съседи и стротелни работници обаче твърдят, че е негов, защото лично той и съпругата му контролирали строежа. Сигурно бъркат, защото едва ли министър от ГЕРБ ще е толкова нали, че да вдига п
53
14
 
1
 
! Отговори
Така като гледам преди 6 години
Тоз Марковски и той голям гангстер ще излезе - адвокат на мафията. Не му знам историята, сигурно и други бандити е защитавал. *** работа е тази неговата - да вървиш срещу народа си като използваш слабите места на съдебната система и защитаваш бандитите.
52
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50- ПРИКАНВАШ ЗА ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ И САМОРАЗПРАВА С ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ И ВЕДНАГА СТАВАШ ЦЕЛ НА ПОЛИЦИЯ, ДАНС И ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА. ДА ПРИПОМНЯ ЧЕ ЖИВЕЕМ 30 ГОДИНИ СЛЕД ВРЕМЕТО КОГАТО РАЗЛИЧНИТЕ ГИ ОТСТРЕЛВАХА И ЛИНЧУВАХА.
51
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега това е модерно кметовете да взимат подкупи с един подпис, пример Красно село кмета, родители събираме пари да си оправим на детската площадка ПЕЙКИТЕ а кмета седи отстрани пие бира и се подсмихва, къщата му е 2 декара двор в Красно село и американски джипове пред тях а казва че нямало и 100 лв в общината да даде за ПЕЙКИТЕ това ако е кмет без да е направил нищичко за квартал красно село, само растат като гъби нови блокчета разследвайте го откъде са му парите за този охолен живот.
50
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видите ли човек от Герб - застреляйте го и не питайте защо!
49
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече има дело за уронване на престиж от Иванчева- само тоав дело ще избие хонорара на Марковски. Добавете световната слава, че е защитавал Иванчева. Всичик знаят че Доковска защитаавше Софиянски и го отърва. в такива случаи може и без хонорар да работиш, само за името си, Марковски може да си го позволи.
48
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
46 - нищо не говори фактът че е наела Марковски. Марковски може да се е навил да работи сега без хонорара, ако е сигурен, че ще спечели делото, а като осъди държавата в СТрастбург ще си избие парите с 200 милиона, от които за него ще останат половината.
47
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте противната мазна физиономия на крадливия гербераст от снимката.Той за 5 минути е прибрал 14 000 евро.Правете сметка, колко са прибрали послушницата Фандъкова и тлъстият й шеф за почти 15 години.Един среден българин тия пари ги изкарва за около 4 години.
46
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марковски винаги прави внушения за настройване на общественото мнение в полза на защитаваните от него престъпници. Всички знаем, че са най-ГОЛЕМИТЕ и платежоспособни. Фактът, че той е нает и тя може да си го позволи говори достатъчно за вината и.
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Серийните номера на подкупа трябва да са описани още при белязването им с луминофор, пред съдия. Тоест при задържането вадиш този списък, сверяваш по него и записваш - десетина минути, не повече. Е, ако си запознат с числата и азбуката.Което явно не е било в този случай.
44
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разлагащото се туловище на герберастията е осмърдяло всичко! Няма сфера в политическия икономическия и обществен живот, в която да не смърди.България е труп, след 10 годишния олигархичен модел и партийното законодателство. Този път трябва да си платите па.плач герберска! Трябва да си платите за всичко и всички преди вас, защото сте едно и също нещо! Свършени сте! Сг.ан проклета!
43
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фалшива постановка отвсякъде. Първо Цацата се изтропа, че арестът е супер точен, после Гешефтът и пр. Арестувана била в центъра на София, защото там бил даден подкупа. После се разбра, че подкупът бил в кашон в колата, "открит" след няколко часа обискирани.Значи кметицата би трябвало да бъде арестувана именно в колата, намираща се в центъра, а не в идеалния център на столицата.Пълни некадърници са в прокуратурата.
42
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ко лошо има ?"-Има, защото аз ако си купя апартамент там трябва да платя за тази градинка, за която някой неправомерно има претенции. Да не мислиш, че парите ще излязат от инвеститора, или подкупите. Всичко е за сметка на обикновения гражданин.
41
3
 
22
 
! Отговори
Най-после да преди 6 години
видим КОЙ е този ДЮЛГЕРОВ!! Защо компетентните лица, аи адвокатите да питат, ЗАЩО е ФАВОРИЗИРАН Дюлг., нали и той е ПРЕСТЪПНИК? ПИТАТ ли се ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИСКАТ ли да ги снимат? ЗАЩО показват само двете жени? ТЯХ ПИТАХА ЛИ ГИ?Ясно, че Дюлгеров е ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ; ПРЕСТЪПНИК е само за ПУБЛИКАТА, за да НЕ РАЗБЕРЕ КОМБИНАТА.А за това момче ВАКЛИН.. няма ЛОГИКА в приказките му..НА КОГО е СИН, та толкова и него го пазят... НИма следователите не четат твърденията му...
40
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жана Дарк ще я направят! Обществото има усет кое е почтено и истинско и кое е скалъпено! Да сте чули някой да защитава ония магарета от ДАИ - Благоевград?! И понеже не успяха да я очернят медийно чрез гнусния показ на тротоара, сега се мъчат да обърнат нещата как ходила на курорт и имала ,,бурен нощен живот''!
39
5
 
8
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
Точно, сербез! И аз се чудя кое е злото, след като МВР законно получава дарения от общините! По едно време бяха го спрели, но Властта понастоящем отново го узакони! Да не говорим даскалките в детските градини как молят родителите на дечицата да спонсорират детската ясла с хартия А4 и принтер по подразбиране!
38
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметицата е броила няколко пъти парите за няколко минути, а спецпрокурорите - 5-6 часа! При това без да остави отпечатъци! Само за това трябва да я назначат началник на спецследователите!------------------------------Много ти куца логиката, едно е да преброиш пачките и умножиш наум, да погледнеш да не са "кукли" /т.е. без съдържание вътре/, а съвсем друго е да описваш серийните номера на банкнота по банкнота и сверяваш.От десет кладенеца вода ще извадите за да внушавате измислици. Взела е!
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
31 - Може и става. Лошото е, че става през корупция
36
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Главният архитект на София издава разрешение за строеж на големи обекти. Той предава на инвеститора РС. Иванчева не може нищо да направи. Ако забави документи за малки съпътстващи строежи - ограда, място за отпадъци и пр., писмо до съда и готово, плюс глоба на районната кметица. Така че е смешно обвинението за искане на 1 000 000 евро от нея. Щом за една ограда е искана такава сума, то главния архитект би трябвало да е гушнал 1 000 000 000 евро.