Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?

Адвокат Марковски твърди, че някой иска да "затрие" Иванчева
27 апр 2018 08:50,
139
Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?
Петко Дюлгеров. Снимка: архив, Булфото

Адвокат Марин Марковски обяви, че не му е ясно едно по разследването срещу задържаната кметица на "Младост" Десислава Иванчева – дали екскмета Петко Дюлгеров е действителен посредник за подкуп или поставен комбинатор, който трябва да изобличи Иванчева.

Още по темата

Според юриста искат да затрият Иванчева, защото иска от инвеститорите да строят градинки и детски площадки преди да вдигнат блоковете си.

Той отново повтори тезата, че не е светела като елха, а следите от маркера по част от дланта й са попаднали там докато е попипвала протоколите от броенето на парите по време на ареста.

"Когато Дюлгеров е поставил парите в колата каква е гаранцията, че Иванчева и Петрова са го видели? Той също се е возил в тази кола за малко", каза Марковски пред bTV.

Той твърди, че в СРС-тата по делото няма изречение, в което Иванчева да казва, че е поставила Александър Ваклин на колене и трябва да си плати.

В записите между Иванчева, Петрова и Дюлгеров се говорило за... земни маси, за кафе, но не и за пари.

"Още повече за 500 хиляди евро, за което е обвинена Иванчева, че е поискала", категоричен бе защитникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от подизпълнителите в строителството разказа страшни неща за мафията на Позитано и как Иванчева е изпълнявала техните нареждания.И каза,че всичко това е започнало с кметуването на фризьорката, подизпълнителите не получават дори и половината от парите за строежи,затова всичко е некачествено!Но друг прибира парите,а не подизпълнителите.
74
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от подизпълнителите в строителството разказа страшни неща за мафията и Фандъкова в строителството.И каза,че всичко това е започнало с кметуването на ГЕРБ,подизпълнителите не получават дори и половината от парите за строежи,затова всичко е некачествено!Но друг прибира парите,а не подизпълнителите.
73
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се знае дали е вземала подкупи, но едно е сигурно - като осъди държавата, всички писачи за и против кметицата, ще отделят от залъка си за да си платят за киното.
72
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
61- СТАРИ ВИ СА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ- ТИЯ: ПОЛИЦЕЙЩИНА, ЦОКО ФИЗКУЛТУРНИКА, ПРАЗНИЯ ХЛАДИЛНИК И МАГИСТРАЛИТЕ, А ББ БЕ СРАВНЯВАН С ПИЧКИН, СЕГА ИДВА РЕД НА НОВИТЕ- ВСИЧКИ ПИСАЧИ РУСОФИЛИСТИЧЦИ СЕ ХВЪРЛИХА ДА ХРАЧАТ ВЛИЗАНЕТО В ЕВРОТО КАТО ПРЕДЛАГАТ АЛТЕРНАТИВА ДА СЕ ВЪРЖЕМ ЗА РУБЛАТА КАТО ЗНАЯТ ЧЕ ИМ СЕ ПЛАЩА В ТВЪРДА ВАЛУТА, СЕГА НАПАДНАХА НОВОТО ЗВЕНО АНТИКОРУПЦИЯ ЗАЩОТО ГОСПОДАРИТЕ ИМ ЩЕ СЕ РАЗДЕЛЯТ С ИМОТИ И С КАКВО ЛИ НЕ. ПИШЕТЕ ПИШЕТЕ НИКОЙ НЕ ВИ ВЕРВА.
71
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде всичкото Позитано на амбразурата...Хайде другари да защитаваме корумпирания си кадър. Внушавайте братя другарката Иванчева е невинна!
70
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефът на специализараната прокуратура Пламен Георгиев е същият, който унищожи телефонните записи между Борисов и Танов за Мишо Бирата.Мотивът му беше, че на записите разговарял Танов и НЕУСТАНОВЕНО ЛИЦЕ.Коментарът е излишен.За награда Суджука го направи шеф на КНОПИ или както там се казва излишният орган, който пак всички ние хрантутим.Там заплата под 7 000 лв няма.
69
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък не можах да разбера защо не са я задържали като е ходила към колата си с торбата с пари. Разстоянието не е малко. Нали така са задържали посредника.Щеше да е много по-убедително да я хванат с парите в ръце.Не се ли страхуваха че по пътя към колата може да ги предаде на някой, скрие или да се разделят със заместничката?Май парите са я чакали в колата а дръжките на вратите удобно са имали маркираща боица!!!
68
2
 
12
 
! Отговори
ДО 64 преди 6 години
МИ , ЧЕ ТО ВАРНЕНСКИЯТ ПОРТНИХ ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО АРЕСТУВАТ С ИЗПОЛЗУВАНЕ НА САМОЛЕТОНОСАЧИ И ИЗТРЕБИТЕЛИ..
67
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За всеки нормален човек, с непромит от герберастките медии мозък е ясно ЧЕ ПАРИТЕ СА ПОДХВЪРЛЕНИ В КОЛАТА.Защо двете жени не са арестувани, когато са носили парите.Ами много просто - защото парите не са били у тях, а са ги ЧАКАЛИ В КОЛАТА.Както и всички екипи на КНОПИ, МНОПИ и герберастките телевизии в бойна готовност.И защо беше нужно да правят 5-часово задръстване на бул.Васил Левски.Ами за да ги видят ЕВРОПРЕДцЕДАТЕЛИТЕ как борят корупцията.ФАРС.
66
3
 
12
 
! Отговори
Адв. МАРКОВСКИ преди 6 години
ВЪПРОСЗащо не са ги арестували, когато са носили парите и са се придвижвали пеша към колата, която е била парикарана на ул."6-ти септември".ОТГВОРЗащото парите не са били у тях, а са били поставени по-рано в колата, докато тя е била паркирана пред Столична община на ул."Московска".
65
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зле скалъпена постановка. Но предвид капацитета на режисьорите и актьорите - толкоз....
64
2
 
16
 
! Отговори
Боко & Цоко Пикч преди 6 години
Боко и Цоко филмово студио представя:Цел: административен служител, жена 1.60см, 50кгСцена: Централно кръстовище в СофияЗадържащ екип:25 полицаи от МВР София звено Кобра15 полицаи от Трафик звено Газела45 тежко въоръжени, маскирани агенти на ДАНС/БОБ/КНОПИ, БОКУ, ЦЕЦУ, ГЕРБУ и други агенции5 бронирани автомобила тип Хипо1 хеликоптер кръжащ над кръстовището1 самолет Спартан1 фрегата "Дръзкийй" поставена в бойна готовностОтразяващ екип:МВР пиктчърс, екипи на приятелски телевизии
63
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На следващия ден след показния арест, Иванчева е трябвало да изнесе данни за имотната мафия на София. Колко удобно, че този арест се случи точно вчера! Кемтицата, г-жа 30% ще е спокойна, нейния шеф Боци и той... От 25 общински кметове, ГЕРБ имат 24. На 25-я му се случи доста неприятна случка, следващия дето ще се кандидатира ще се замисли сериозно. В тази държава или си на каишка или на опашка за помощи!
62
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАРКОВСКИ: ПРЕСЪХВА МИ ГЪРЛОТО, КОГАТО ГОВОРЯ КАКВИ ГИ Е ПРАВИЛА ПРОКУРАТУРАТА! НЯМА НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ИВАНЧЕВА Е ИСКАЛА И ВЗЕЛА ПОДКУП! НИКЪДЕ, НИКОЙ СВИДЕТЕЛ НЕ КАЗВА ЗА ДАВАНЕ НА ПАРИ!
61
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
52 - Герб са най- авторитарната партия, по-големи комунисти от БСП, послушковци на ЕРдоган, държава в държавата, мафия. Народа трябва да ги избие до крак.30 години живеем след "края" на прехода, ама края не се вижда, а от ден на ден става по-зле, цените растата, а минималниет ни заплатите са колкото 1991.
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Владко не моа го стигнете. Има апартамент в ЕСТЕ ХОУМ и резиденция на Витоша/Ярема/ за МИЛИОНИ......кАДЪРНО МОМЧЕНЦЕ....
59
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Задача за Тикволандци - как така Владиславчо Горанов със заплатка от 2 750 лв построи палат в полите на Витоша за 4 500 000 лв.Откъде са парите. Него ще го арестуват ли като Иванчева или той е под височайша закрила.
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кои са тези бандити, които е защитавал Марковски? как разбрахте, че са бандити, щом не са осъдени от съда?
57
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво значи адвокат на мафияга? според закона всеки има право на адвокат, дори да си убил човек, имаш право на защита - може да се докаже, че си го убил в състояние на афект например и да се намали присъдата. ОСвен това всеки е невинен до доказване на противното. щом за някой няма присъда значи е невинен.
56
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 15 март 2014 г. Бойко Борисов казва: Влади Горанов ми е като дете. Дойде при мен и ми каза: Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам? Толкова е мило, че сълзите напиратБорисов очевидно се погрижи за детето Влади Горанов направи го финансов министър. И детето си оправи положението. Спести и за резиденция.