Габриела, помляла 10 коли: Сгреших, пуснете ме! Съдът: Млада е, добре!

Танцьорката отново плака в съда след два месеца зад решетките
Обновена: 1 авг 2018 14:59 | 1 авг 2018 12:45,
208
Габриела, помляла 10 коли: Сгреших, пуснете ме! Съдът: Млада е, добре!
Снимка: архив

След 2 месеца и половина зад решетките съдът пусна под парична гаранция танцьорката Габриела, която помля 10 коли в Пловдив, а после преби студентка.

Съдийката, взела решението, обясни, че подсъдимата е млада и е студентка, а времето, прекарано в ареста й е било достатъчно да преосмили поведението си.

"Надявам се да оправдаете шанса, който ви се дава и да осмислите поведението си", обърна се към Габриела съдия Виолета Низамова, цитирана от "24 часа".

Според нея разумният срок за задържане на Габриела Медарова не бива да бъде удължаван.

Още по темата

Съдийката обясни още, че според нея няма опасност младата жена да извърши друго престъпление.

По-рано 21-годишната Габриела поиска да бъде пусната от ареста под парична гаранция и обясни, че е осъзнала грешката си и повече няма да я повтори.

"Виновна съм. Грешка, която никога повече няма да се повтори. Искам при семейството си", каза Габриела.

Майка й, в качеството й на защитник, обясни, че за дъщеря й ще е най-добре да бъде на свобода.

Прокурор Даниела Андреева обаче настоя Габриела да остане в ареста и съобщи, че тя е заплашила със саморазправа свидетелка срещу нея.

През април Габриела помля с колата си 10 автомобила в Пловдив, а проверката с дрегер показа, че тя е пияна и дрогирана.

Танцьорката бе арестувана за кратко и пусната под парична гаранция. След около месец обаче тя отново бе арестувана – този път заради побой над студентка. Оттогава до днес тя бе в ареста.

"Съжалявам, осъзнах грешките си, научих си урока", каза тя пред съда.

Адвокатът й каза, че била много притеснена от престоя си в ареста. Според прокуратурата обаче младата жена трябва да остане зад решетките, защото производството вече е навлязло в съдебна фаза и смята, че мярката е адекватна.

Габриела посрещна решението на съда да я пусне с... усмивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за протежетата на герб присъда няма
151
2
 
37
 
! Отговори
nina преди 5 години
Умът ми не го побира как тази особа е смазала 10 коли,гледах снимките,ми тя първа танкиска.Военно обучение и на границата,да пази с танка.Кой иска да се басираме колко време му трябва на това Габриелче да влезе пак в новините?1 месец?А потрошените коли на хората плати ли момата??
150
5
 
8
 
! Отговори
тогава преди 5 години
Предлагам младите да не карат коли. Чак като остареят - тогава.
149
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И защо да не посрещне свободата си с усмивка? Забранено ли е хората да се усмихват или усмивката е престъпления?
148
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Поручик Ржевски 154Ако я бяха бутнали поне за 6 месеца на топло щеше да е за нейно добро. Сега може да е опасна за себе си и околните. Щом е подвласна на дрога значи нещо не е съвсем наред с психиката. Не знам точно на каква дрога е но според мен е способна на второ такова деяние! Дано да греша!
147
1
 
29
 
! Отговори
пущиняк преди 5 години
И като е млада и красива-какво! Затваряйте по затворите само грозните тогава! Прекара има-няма два месеца в затвора и почна да се разкайва! Хубаво, пускат я, не е извършила убийство, ама само убийствата ли са престъпление! Много добре показвате на други млади, че и те няма от какво толкова да се притесняват- ще пометат десет коли и голямо чудо- дори и ареста могат да избегнат с един ред сълзи и сополи!
146
1
 
37
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Седя и се чудя, какво трябва да се случи, за да попадне някой в затвора?Чупи 10 коли, карайки пияна втори път, пребила друго момиче.Толкова ли е сложно госпожо съдия да я пратите в затвора за една година?Разбирам, младо момиче е, но няма да се свърши живота с една година затвор.
145
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пускат го това на свобода. А лечение някакво, след като е доказано, че се тъпче с наркотици? Или поне пробация?А, да, българския съд даже не взема това предвид. Пияна и дрогирана - ок. Даже няма въпрос откъде се е сдобила наркотиците. Това нормално поведение ли е според вас? И съда спи, и прокуратурата спи.Силно се радвам, че това просто същество утре ще сътвори още някоя глупост и пак ще е зад решетките.
144
0
 
21
 
! Отговори
Х преди 5 години
Какво ще стане ако завтори момето? Два дена в панделата, пак ще осмисли грешката и пак ще помете няколко коли/ човека?! Дрогирана и пияна...
143
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платена система
142
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До някъде красива... тая грозотия красива? Тая даже за кифла не става! ***! Да плаща колите!
141
0
 
30
 
! Отговори
Йовчо преди 5 години
Млада била - тази като остарее една кола в Пловдив здрава няма да остави, ако кара така!
140
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
съдийка или леСбийка
139
24
 
4
 
! Отговори
Йел преди 5 години
Коментиращите - дано да сте толкова критично и към убийците и мутрите които съда не държи и седмица в затвора. Щот е танцьорка, донякъде симпатична изкарахте катастрофата и като края на света - направо за бесило е, нали. Колко още да стои в затвора? Ще мине делото, ще я осъдят да плати щетите и толкова. Да я колим ли сега? Щот не пиете и не карате хич. ***.
138
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам при следващото престъпление на *** след няколко дни самата съдийка да лежи! Да се приеме! Ако кукундрелата направи отново поразия съдийката да плати обезщетение на бюджета 1 милион лева! Разумно е! *** съдийкагадина!
137
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За някой дали не стана пределно ясно, че съдийката е взела рушвет?! Тази съдебна система трябва да бъде разпусната! Тя просто не действа!
136
0
 
24
 
! Отговори
Никога преди 5 години
Ето драги зрители точно затова Българското блато никога няма да се оправи. Кътайте надежди но от мен да знаете, ще потъваме още повече.Когато няма лична отговорност а също така и от законодателствата в смешната държава всички си правят кой каквото пожелае. Държавата цирк.
135
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Габриела е свободна. Тя обеща да не прави вече така. Табриела ще става с висше, вече има средно.
134
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А разплакала ли се е в съда....Бил пребила състудентка!!!...*** па..ча проста радвай се че не си пребила моето дете ще те изчакам и ще те вкарам в интензивното 2 месеца да ядеш през сламка.
133
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
продажни ***! трябва да блъсне вас и децата ви, да набие дъщерите ви, за да направите това, което е редно.