Северин съжали: Виновен съм. Съжалявам, ще приема всяка присъда от съда!

По думите му няма много спомени за случилото се
Обновена: 19 окт 2018 15:00 | 19 окт 2018 11:03,
171

Снимка: БТА

 

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам!

Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд.

Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

По думите му няма много спомени за случилото се.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN.

Още по темата

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

ДНК, взета от Северин след кацането му в София в сряда, съвпада с тази по тялото на убитата Виктория Маринова. Съвпаднали и отпечатъците му, които бяха свалени от вещи около трупа на изнасилената мъртва журналистка.

В неофициални разговори с полицаи Северин е признал както за убийството, така и за двете изнасилвания на младата жена. Припомняме ви, че пред германските власти Надеждов призна за убийството, но не и за изнасилванията.

Едва в България той научил, че журналистката е била мъртва още преди да започне гаврите с нея. Това най-много го потресло, коментирали разследващи пред "24 часа". Той дори се разплакал. Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
2
 
! Отговори
До 64 преди 5 години
Всички сте едни и същиСтоян Динков
51
6
 
5
 
! Отговори
ОПОРНИ ТОЧКИ преди 5 години
Ние от политически клуб БСП - селски русофили, настояваме за незабавно освобождаване на невинното дете, защото после кой ще гласува пак за нас ?Освен това от отлично осведомени източници от Руското посолство има информация че Герб и лично Бойко са виновни за всичко, затова - Незабавна оставка, и присъединяване на България към СССР !
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е турчеещ се ***. Най-много такива има в Плевенско и Делиормана (разградско, шуменско), често идват и в Русе. Говорят на някакъв развален турско-българско-ромски и скачат на бой за щяло и нещяло. Това буквално е дъното на социалните прослойки в България.
49
4
 
6
 
! Отговори
До циник от Конспира преди 5 години
Глей сега, то пак по тая логика се вярва от долупосочените конспиратори че Захари Бахаров фърля по две столевки из махалата да снимат някой препечен, да каже че взел половин милион. И после тоя препечен, цял живот ще мълчи като пукел, щото така му казали - да мълчи. Примитив ще мълчи, че му дали 200 лв. Ще иде у кръчмата ще ги изпие ще се похвали, и утре целокупния ромски народ ще се отдръпне от Лафките и Нац. лотария се закрива. Но важно е да има някаква шашма...
48
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да се мъчиш да изкараш Ромът насила турчин виж в гугъл за Дасилане Рома и Хорахане Рома , никога не е късно да се научи човек
47
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нужно ли е да се публикуват гнусните детайли от рода на че била насилвана след като е умряла, имайте уважение към паметта на жената, не искам да знам такива противни подробности, явно търсите сензация.
46
4
 
2
 
! Отговори
иво преди 5 години
Може би става въпрос за инцидент, нещастен случай, но трябва да се провери.
45
5
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До до 31ДРУГО ПРИЗНАНИЕ ТРЯБВА ЛИ ТИ НА ТЕБ ! САМИЯ ФАКТ , ЧЕ ПРИЗНАВА, ЧЕ Я Е УДАРИЛ ПОКАЗВА, ЧЕ ИМА НЕЩО ОБЩО СЪС СЛУЧАЯ ДРУГИ ПРИЗНАНИЯ НА МЕН НЕ МИ ТРЯБВАТ!
44
3
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
дано скоро да се появи втори Хитлер, но този път да си довърши работата до край!!!
43
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като му гледам погледа никак не съжалява. Егати злобния поглед. Ама те от неговата боя всички така си гледат злобно
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Северин е убиеца Селайдин , един Ром с 2 имена
41
12
 
12
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Бойко Борисов лично е отишъл в русенската маала и е избрал 50 килограмовото Вирсачи - за изпълнител на поръчката!Дал му е 200? за бензин .. и готово!Болничките у нас сте много!Това е единственото 100% сигурно!
40
6
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 38РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ОТ ГДБОП СА ЛЪЖЦИ ТОВА НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО!!НАМЕРИЛИ БИЛИ ТЕ ТЕЛЕФОНА В ХРАСТИТЕ ДО ЖЕРТВАТА ДВЕ СЕДМИЦИ ПО КЪСНО СЕВЕРИН ИМ БИЛ КАЗАЛ ТОЙ НЕ ГО БИЛ ВЗЕЛ ЗА ДА ГО ПРОДАДЕ ХА ХА ХА ХА ХА!АКО СЕВЕРИН НЕ БЕШЕ ПРИЗНАЛ , ЧЕ Я Е УДАРИЛ ПРЕД СЪДА В ГЕРМАНИЯ И ДО МОМЕНТА НЯМАШЕ ДА ВЯРВАМ, ЧЕ Е ТОЙ!
39
8
 
11
 
! Отговори
Циник до 51 преди 5 години
Такива останаха в България колега!80% мат'рял.Ромчето е невинно !Извънземни са били!Скали и Мълдър...на сюрии!
38
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Относно Северин. Не му е чиста работата на този, той има връзка със случея, но е набеден на 100% Тук става въпрос за мафия. Отворете си очите... не живеем на Марс, а в България. Тук всичко става, не вярвайте на медиите, не вярвайте на държавата.
37
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да не е поръчково убийство? Защо да е конспирация? Все пак не българските медии казаха,ч е това убийство е свързано с разследване за определена фирма (Джи Пи Груп).Повечето "български" медии се правят на ударени и досега.
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роми турци или Роми българи няма в България , коментари на неграмотни хора тука , бягай да манипулираш хората някаде на село
35
2
 
4
 
! Отговори
To преди 5 години
Gluposti kolkoto 6tat da pi6at nee toi ubieca mn.protivore4ia sa za da e toi
34
4
 
12
 
! Отговори
Господа Конспиратори преди 5 години
Направо се чудя как такива умели умствени капацитети, пропиляват криминалистичния си талант, в писане на такива сериозни логически обяснения с невероятни съждения и завършек в тоя пропаднал форум. Вие сте способни да работите на много по - високи позиции и да решавате много по заплетенеи казуси, след като нито една европейска служба или пръснати тайни агенти не са се досетили и на йота от вашия потенциал. Дерзайте, способни сте да задминете логическата мисъл на Поаро и Холмс.
33
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При тези неуспорими доказателства е нужна смъртна пирсъда !