Северин съжали: Виновен съм. Съжалявам, ще приема всяка присъда от съда!

По думите му няма много спомени за случилото се
Обновена: 19 окт 2018 15:00 | 19 окт 2018 11:03,
171

Снимка: БТА

 

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам!

Това каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти, на което трябва да стане ясно каква мярка за неотклонение ще му бъде наложена от русенския съд.

Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

По думите му няма много спомени за случилото се.

Красимиров е обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN.

Още по темата

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе.

В изпълнение на издадена от Русенската окръжна прокуратура Европейска заповед за арест той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

ДНК, взета от Северин след кацането му в София в сряда, съвпада с тази по тялото на убитата Виктория Маринова. Съвпаднали и отпечатъците му, които бяха свалени от вещи около трупа на изнасилената мъртва журналистка.

В неофициални разговори с полицаи Северин е признал както за убийството, така и за двете изнасилвания на младата жена. Припомняме ви, че пред германските власти Надеждов призна за убийството, но не и за изнасилванията.

Едва в България той научил, че журналистката е била мъртва още преди да започне гаврите с нея. Това най-много го потресло, коментирали разследващи пред "24 часа". Той дори се разплакал. Твърдял, че не е възможно, защото тялото й реагирало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
10
 
! Отговори
Циник до Зозо преди 5 години
Картоф... ти си от "конспираторите" ...червен *** на надница в Позитано!77 хубаво го е казал - но чукчите не сте читатели!През маркуча ми е Бойко...но вие червените сте чиста отврат!Дано никога не се докопате до власт!Вашия влашки ром - напълни България с македонски , сръбски , и румънски катyни...сега Бойко ви е виновен!Че съди Бенчо и Миньо
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господи ! сега по НОВА ТВ питат адвоката на северин -друга причина да остане в ареста, освен ,че се страхува за живота си, има ли ? адвоката отговори : друга причина да остане в ареста, освен,че се страхува за живота си - НЯМА !!! ??? ами,като няма причина да бъде в ареста, защо пратихте цял самолет в германия и го докарахте? поне да бяхте го оставили там, да не се подвизава повече тук този изверг, а те там да си му осигуряват ако искат пребиваване и в хотел РИЦ, ХИЛТЪН...за по-удобен живот.
70
1
 
14
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Не знам защо българите не правят изследване за живота на тези хора, все пак държавата е България.В другите градове не знам как е, но в Кърджали в маалата те живеят в постоянен страх от своите. Тези от етноса са много отмъстителни, войнствени, жестоки и първични. Ако някой им звънне на вратата късно вечер те не отварят, винаги държат до себе си хладно оръжие (например брадва) и са готови 7/24 да бъдат нападнати от някои други хора от етноса. Животът в такава среда е...
69
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нужда даже да се трепят да го `смазват от бой`. По-лесно е да се договорат с него и фамилията му.
68
14
 
13
 
! Отговори
Стоп лъжи преди 5 години
Това момче е изкупителна жертва. Колкото и глупав да е да остави толкова улики. Платили са му -- признава, дават му обещание че ще лежи 10-15г и на35 ще излезе от затвора Затова при първия разпит не е признал за изнасилванията. В тази държава нищо не е както говорят
67
1
 
33
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Да попитам тоя Селяйдин как не помни какво е правил, а помни къде е скрил телефона на горкото момиче ?Оставка на антибългарската власт !!!
66
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че е `признал` че е убил няма нищо общо с истината. Признание се изтръгва най-лесно и по 1000 начини. Ако това, че намират начин да изтръгнат признание е професионализма им жалко за държавата.
65
0
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Бойко, озаптявай избирателите си роми или се опитай от властта и от България !!!
64
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в друга статия пишат,че дали на някакъв сурай 3 год. със строг режим заради неплатен бензин на бензиностанция и за обмяна на 3 фалшиви дайсетолевки. на този за изнасилване и убийство по особено жесток начин ще му осигуряват собствена тоалетна..............ами, осигурете му и СПА, джакузи, мацки,дрога....- живота,на който е свикнал.
63
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смазали са го от бой и той е "признал" , но казва "не мога да повярвам че аз съм го направил"... това е бг, пак е замесено синчето на некой политик и намериха изкупителна жертва
62
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това българина е голямо животно! Когато го хванаха и има ДНК, има отпечатъци и други веществени доказателства, не е той, набеден е - ГЕРБ били виновни, била простреляна с 2 изстрела в главата и т.н., всички тук драскачи са големи спецове криминалисти.. Ако не беше хванат, щеше да има вой до небето - не стават за нищо, нямат улики, не работят. Нямате угаждане бе г-да разбирачи. ***-джери е заловен, с нужните доказателства и дано получи макс. присъда и да бъде булка всяка вече в затвора тоя изро
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потресен бил?! До сега не съм виждал потресен .... Потресен е, че не можа да се скрие в Германия
60
6
 
4
 
! Отговори
иво преди 5 години
всеки е невинен до доказване на противното, така че северин е невинен, в смисъл, че не е винове и това е много клюочово положение.
59
1
 
12
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Е защо? И в Кърджали е пълно. Маалата в Кърджали е доста голяма, накрая на града и продължава в близката гора много, много навътре. Те направо си казват "турци сме"и даже много от тях знаят турски, но когато турците бяха прогонени от селянина от Правец в Турция, самата Турция не ги пускаше тях на турска територия, пускаха само турци. Те и тези дето знаят български казват "българи сме", но българите нещо не им вярват.
58
1
 
6
 
! Отговори
V преди 5 години
Вервайте ми ще става все по сле . А щом герб са на власт сами са сещайте чии гласоподаватели са тия. герб и бсп са от един ке.еф лай..
57
1
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
я, сце никът пак заел позиция на амбразурата да защитава любимия Бойчо. Ами като е толкова хубав и добър, ще не вземеш да се върнеш бе, сценик? :))))
56
0
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
И ПАК НИ ЛЪЖАТ ОТ ГДБОП!СЕВЕРИН В ГЕРМАНИЯ ПРИЗНА САМО, ЧЕ Я Е УДАРИЛ И БУТНАЛ! НИЩО ДРУГО НЕ Е ПРИЗНАЛ ТАМ!ГДБОП НЯМА НИКАКВА ЗАСЛУГА ЗА ЗАЛАВЯНЕТО МУ! ПОЛИЦИЯТА В РУСЕ РАЗПИТАЛИ В МАХАЛАТА КОЙ Е ЗАМИНАЛ НАСКОРО И ТАКА ГО ХВАЩАТ!
55
8
 
3
 
! Отговори
ogin преди 5 години
Ами ако не е виновен,тогава?
54
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя Джи Пи Груп не е на Гроб фирма, а на БКП и ДпС, но Гроб им дава да печелят поръчките, което говори за някаква далавера.Журналистката е бръкнала да вади на показ неща, които не трябва и веднага я трепят.Все едно се връщат 90-те години с червените мутро-бандити, там СИК, ВИС-2 и т.н. убийци.
53
7
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Страшен сценарий ! Едно политическо убийство успешно беше замаскирано като криминално ! Сега тоя ще го освидетелстват като невменяем и случаят приключва...