Убитият във влака – наръган след забележка за чалга

Задържаните за убийството си прехвърлят вината
16 ное 2018 16:07,
215
Убитият във влака – наръган след забележка за чалга
Снимка: pixabay

Забележка е вероятната причина за днешното убийство на 50-годишен мъж във влака на гара Вакарел.

Криминалисти разпитват двамата задържани, които си прехвърлят вината за престъплението.

Още по темата

Мъжът казал, че жената е намушкала жертвата. Тя пък твърдяла обратното. И двамата са криминално проявени. Ромите надули чалга и човекът им направил забележка. След това един от двамата го намушкал смъртоносно.

Рано тази сутрин работещите на гара Вакарел виждат човек, който слиза от влака Пловдив-София и пада на перона. В същото време двама души от пътниците се опитват да избягат от мястото.

"Забелязах да лежи един човек на перона и около него имаше струпали се хора - началник-влака и останалите, включително и полицията. Нямам представа, когато, така чух случайно от другите хора минаващи пътници, че при слизането на влака е наръган и някакъв човек е избягал", разказва пред БНР Найден Георгиев - собственик на заведение в района.

Минути по-късно полицаите задържат мъж и жена от Ихтиман. И двамата са криминално проявени.

"Лицата - евентуално извършители на деянието са задържани. Две са - мъж и жена. Мъжът на 38 г. криминално проявен. Жена на 47 г. криминално проявена", уточни старши комисар Николай Спасов – директор на Областната дирекция на МВР София.

50-годишният намушкан мъж е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница "Света Анна" в София. Сигналът е бил получен в 8:07 часа, а медиците са пристигнали на място в 8:23 часа. Въпреки че преодолели разстоянието от Вакарел до София само за 10 минути, усилията им се оказали напразни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
1
 
20
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Преди 6 години майка ми пътува с влак и жената умря от страх. 99% от пътниците са индиянци и съответно знаете какво е положението, придвижват се на тумби. Никой нищо неможе да им каже, пътуват без билети, нахални, миризливи, крадат ...Забранил съм на майка ми да се доближава до влак.
131
25
 
3
 
! Отговори
Protestirashtiq преди 5 години
Ne opravdavam ubiistvoti i nebix go napravil nikoga. No tuk stava vapros za zabeleshka kum muzikata. Kolko silna dae bila taq muzika i otkade na kade nqkoi chtemi kaje kvo da slusham ami kato nemuse e slushalo zashto nenapusna kupeto. Zashto pitam az edna muzika edin janr ot pop folk shtee povod za ubiistvo. Tuk e stanala slednata situaciq. Ei az nesum dlajen da slusham taq *** muzika i oniq veche se obidixa ne ot napravenata zabeleshka za muzikata a za tova che stava vapros za rasizam
130
1
 
44
 
! Отговори
Венци преди 5 години
Ромите надуват варварската си, просташка музика като примамка защото мислят че закона не ги лови. И като отиде някой да ги помоли да намалят музиката, веднага вадят брадви, вили, мотики и друг хардуер. Сорос ги разглези тях.
129
1
 
9
 
! Отговори
dedo преди 5 години
Като им гледам годините майка и син ще да са...
128
0
 
38
 
! Отговори
Драган преди 5 години
Братя, не влизайте във влаковете невъоръжени. Ромите озверяха. Носете си ножове, чукове, тесли, мачете и други.
127
1
 
9
 
! Отговори
Дочо преди 5 години
Жената е планирала нещата. Надула е чалга от телефона си и мисли "сега някой да ми каже нещо и го ръгам с чекийката".
126
1
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Тези роми правят супер глупави престъпления и мислят че ще им се размине.
125
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да седнеш да се разправяш сам със озверели клошари, значи самият ти си психопат и не знаеш на кой свет се намираш. Или си в някакво моментно помрачение.
124
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква силна музика, изобщо не е ясна причината, но се раздуват глупости.
123
0
 
4
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До Питам 142 Преди да питаш да беше прочел материяла.
122
1
 
20
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Защо в новината не пише дали полицията издирва ро*мите?Без билети ли са се возили???Нормални хора ще се извинят, ако пуснат силно музиката, ако изобщо пуснат музика в превозно средство. А тия р*ми да нарагат и човека. Сигурно са му откраднали парите и телефона. Полицията да провери заложните къщи в София, може да изскочи от някъде и да се разбере кои са тия убийци. До побърза, докато не са избягали. Не вярвам да не могат ги хванат, ако ги издирят навреме.
121
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да напишат товА ТУК ЗА чалгарите от малцинствата - те така или иначе не могат да четат.
120
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във влаковете в Германия има поставени табелки с картинки за такива диваци, че е забранено да се слуша силно музика и да се качват кроката на отсрещната седалка. Когато се пътува в обществено пътно превозно средство не трябва да се смущава спокойствието на другите пътуващи. Елементарна култура непозната на Балканите.
119
16
 
5
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Само няма да протестирате, да не дойде бсп, че тогава и в трамваите ще почнат за ви колят ***. При мен поне веднъж на вагон се случва.
118
1
 
43
 
! Отговори
Браво, Стария преди 5 години
Днес един смел мъж на прилична възраст насмете нагъл ***, който нахално паркира таралясника си пред входа на училището! Мястото е тясно, движението еднопосочно! Спрях аз на подходящо място и отивам да посрещна детето. Гледам човек към 70 годишен, енергичен, висок, на младини ще е бил хала, отиде към *** и го насмете, че всеки ден спира там, където не трябва. Оня се надига и репчи, че работел при една емблема на града, той щял да обясни ,,кой съм аз"! Крачнах към тях и не посмя да излезе.
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АмериканА т, американ, отде знаеш БГ или по себе си съдиш за другите?
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен131Може Господ да ги накаже!
115
0
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам мъжа и семейството му. Жена му вие от мъка цял ден...знаете ли какво е усещането да чуеш как жена оплаква любимия си мъж,с когото ходеха хванати за ръка? Има син и внучка. Здрав мъж с хубаво семейство си отиде,а мръсните *** ще се измъкнат..
114
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка за помощите за малцинствата и по-точно за всички престъпници в тия среди!До изплащане на всички щети, които са причинили! С лихвите!
113
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По всяка медия се кряка по темата за оставката на един премиер, а никой не обелва дума относно масовия геноцид налаган над българското общество от така наречените малцинства...Днес пореден човек бива брутално и хладнокръвно отстранен от този свят. Докога бе, клети български народе?!?