Делото на Мартин Петров срещу банка... с фалстарт

Футболната ни звезда от близкото минало "изгоря" с 3,8 млн.
13 дек 2018 17:45,
42
Делото на Мартин Петров срещу банка... с фалстарт
Снимка: Булфото

Не дадоха старт на делото на Мартин Петров срещу банка за 4 милиона лева. Причината е частна жалба на ответника, по която все още не се е произнесъл Софийският апелативен съд.

Още по темата

Самият футболист пристигна в зала №5 на Софийския градски съд заедно с жена си Ралица и 4-ма адвокати от кантората "Табакови".

Футболната ни звезда от близкото минало Мартин Петров "изгоря" с 3,8 млн. лв., след като в продължение на години са били източвани банковите му сметки.

Футболистът установил измамата на 18 август 2017 г. при посещение в клон на банката. Тогава разбрал, че трудовият договор на назначения му от трезора личен банкер Ирина Ч.А. е прекратен още преди 10 месеца.

В този период обаче уволнената служителка продължавала да предоставя на Петров информация за неговите сметки, депозити и операции.

Шокът за бившия национал дошъл малко по-късно, когато поискал официални справки за движението на парите му.

Оказало се, че в периода 2007 – 2017 година без негово знание, съгласие и подпис са извършени над 450 платежни операции по 13 негови сметки. Сред тях дори теглене на пари в брой на каса в офис на банката, закриване и откриване на депозити и превеждане на суми на трети лица, които Футболист №1 на България за 2006 година не познавал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
8
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
И без това много пари им дават на тия и.диоти...всичките имат мозък като кокошка...
20
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е тия от тая банка са за разстрел. Как ще теглиш пари в брой от името на Мартин Петров на каса на тази банка след като ти трябва лична карта на Мартин Петров и да си самият Мартин Петров пред касата?? Тия не познават Мартин Петров ли визуално, ако случайно личната карта е фалшификат????Някой да ми обясни, моля!
19
4
 
3
 
! Отговори
V преди 5 години
ЕЕ поне не са мъчени пари ;) Отдавна трябваше да се сложи край на футболизма и поп фолк певизма . А банките кви хора наемат ? Къде са блели ?
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 13 А,да най -накрая разбрах ,от БНБ в момента ,трябва стоят с кръстени ръце и да се подхилкват и да гледат трагикомедията!
17
2
 
18
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
имали нещо за което да може да се има доверие на български съд,банки,или институции?успех марто размажи ги в съда
16
0
 
7
 
! Отговори
частник преди 5 години
И на мене така. но райфанзенбатк / е. . .ти.банката/ преди 10 години ми окрадоха, но малко около 300лв. Открих ги малките ла.йнц а / сврели се в един апартамент до реката, под ул. Шейново и си точат / от картите на хорат. А аз съм с едно средно и три висшу без диплома. ВИДЕХ ГО ЕДИНИЯ НА ТРОТОАРА АМА СЛУЧАЙНО И НЕЩО МУ "КАЗАХ" и нещата се оправиха.
15
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, 10 години не е стъпвал в банката и не знае за движенията по сметките му. Колко пати има този футболист, та ще остави 4 милиона без личен надзор за толкова дълъг период от време.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мартооо,нямаше ли кой да ти каже ,къде да си държиш кинтите ?!?
13
2
 
4
 
! Отговори
От 8 до 11 преди 5 години
Вече нали писах да не се излагаш. КТБ случая няма нищо общо с този на Петров. Всъщност има. Общото са глупаците, които се подлъгаха с невероятно високите лихви по депозитите.БНБ контролира банките да не фалират. Очевидно умишлено или не БНБ не е упражнила контрол в КТБ. При Петров нещата са други. БНБ не може да следи всеки служител дали краде клиентите. Ти сам упражняваш контрол над средствата си и ако има нередност сигнализираш. Но да не забележиш 10 години, че има нередност означава, че си..
12
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи му ритнитопковец и не го обиждай повече! Може ли да си оставиш подписа на някаква кифла да се разпорежда с банковата ти сметка и години наред да не провериш какво става? Вече сме 21 век има интернет банкиране, има СМС уведомяване за всяко теглене от сметката. Тоя е толкова ***, че чак ми е смешно. Не ми е жал за такива кухи ***
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8 Да,бе да напълно нормално е да потъват парите на вложителите ,и то с милиони!Имаше още един случай преди години в София, и ние глупавите трябва ,да ви вярваме на вас умните ,че е нормално БНБ ,прокуратура,да гледат безучастно мъките на М.Петров!
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не четири адвоката --тука работата става само с 4-*** брадати от Дагестан,който последните 5-години са били в Сирия...
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Силно представяне на българските банки, ни лук яли, ни лук мирисали. Лидер на пазара е безпорно КТБ, там са майсторите на прехода, не ме учудва че Банево не държат средствата си в български банки.
8
4
 
15
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Какъв контрол от страна на БНБ и държавата. Ти за всеки похарчен лев ли чакаш да те контролира държавата. Като не ги разбирате нещата не се излагайте поне. Мълчи си и недей да се хвалиш колко си глупав.
7
1
 
3
 
! Отговори
От 6 преди 5 години
Забравих да спомена и Германия .
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2 М.Петров само Ман.сити вземаше по няколко десетки хиляди паунда на СЕДМИЦА!А, човека направи дълга кариера в Швейцария,Испания,Англия в едни от най-реномираните отбори!
5
0
 
10
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Да сезира архимандрит Исахак Похосян.
4
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н Петров да си признае какво е правил с личната си банкерка, която му предуши сметката.
3
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е съмнително ,,личния банкер" назначен му от банката ,да е действала сама!А,къде е тук банковия контрол от страна на БНБ,държавата и т.н.
2
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 милиона отделение толкова пари верно звезда чак толкова