Чоков прегладнял, тортички поръчал. Увисил суджуци – спомен от Галиче!

"Какво престъпно има, че съм се отбил за 10 минути да си взема храна?"
20 дек 2018 15:45, Златко Желев
72
Чоков прегладнял, тортички поръчал. Увисил суджуци – спомен от Галиче!
Чоков на масата с тортичките и водата. Снимка: "Монитор"

Ценко Чоков, скандално известният бивш кмет на село Галиче, заснет да вечеря в столичен ресторант вместо да изтърпява мярката си за неотклонение домашен арест, заяви, че процесът срещу него не е обективен.

Преди да бъде върнат отново в ареста той настоя, че е излизал навън тогава, когато има разрешение от съда, и че не може да върви повече от 40 метра без патерици. 

"Разхождам се навън тогава, когато имам разрешение от съдиите по делото. Иначе не бих си позволил", категоричен беше Чоков пред bTV.

Още по темата

"В месеца имам по 10-15 дни разрешение да ходя да си отстранявам здравословните проблеми, които имам. Не виждам нищо престъпно, че ги отстранявам, не виждам нищо лошо в това, че ми се подобрява състоянието", категоричен беше бившият кмет на Галиче.

"Нима хората под домашен арест, когато отидат на дело, по време на почивката не отиват някъде да обядват. Разрешено е да отидат на дело, а не да обядват, но всички обядват някъде, нали?", попита той.

Чоков настоя, че всяка вечер го проверяват патрулите в района, през деня и кварталния идвал в апартамента в Студентски град, където той бе под "домашен арест".

Бившият кмет закачил да се сушат суджуци в апартамента, защото това била единствената му останала връзка с Галиче.

"Аз съм диабетик, пада ми захарта. Какво престъпно има, че съм се отбил за 10 минути да си взема храна. На връщане от зъболекаря ми падна захарта и казах на господина, който трябваше да ме закара: "Дай в най-близкото заведение да хапна нещо сладичко", разказа Чоков.

В ресторанта той бил с колега земеделец, чичо му и негова братовчедка. Чоков е категоричен, че не е употребявал никакъв алкохол, а чашите на масата от снимката са били пълни с вода.

Бившият кмет на Галиче заяви, че "двама здрави мъже" на масата срещу него са го снимали, а още същата вечер се появили и снимките в медиите. Той посочи, че му оказват натиск и му нанасят непочтени удари под кръста.


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
0
 
! Отговори
валя преди 5 месеца
То само да го е раздавал баровец, как да е, но той продължава да дерибейства, пали, човека свидетелствал срещу него, защото разчитал да има спокойствие, докато този е в затвора, излиза че държавата защитава не него, а престъпника.
61
1
 
2
 
! Отговори
Лошият вълк преди 5 месеца
Ауууу от глад умирам.
Ауууу заключен дом.
С хитрост и подлост
ще вляза аз.
60
1
 
7
 
! Отговори
Мария преди 5 месеца
ГОЛЯМА ЩЕШЕ ДА Е ИЗЛАГАЦИЯТА ЗА ПРАВНАТА НИ УРЕДБА,АКО НЕ ГО БЯХА ВЪРНАЛИ В ЗАТВОРА.
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Тук пишат ,некои за БКП т.е.против нашата партия т.е.партията на трудовия народ на работници и селяни и прогресивна интелгенция"

Прогресивна интелегенция от правени в землянка се среща единствено и само в България! А ТЯ ЦЪФТИ от просперитет. Ха ха ха ха ха
58
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
БКП има най интелектуалните членове и предтавители в България! Ценко е истиски герой и по хитър от народната ни приказка за Хитър Петар. истински партиот направо за парламента.
В по цивилизованите държави от бившите СИВ еквивалентите на БКП бяха забранени с държавен закон но за съжаление това в България не стана. Последствията са на лице и много позитивни промени като за държава от класа на Швейцария! В'Е'РВАЙТЕ
57
13
 
3
 
! Отговори
bolbov преди 6 месеца
Тук пишат ,некои за БКП т.е.против нашата партия т.е.партията на трудовия народ на работници и селяни и прогресивна интелгенция. Тези не кои господа съм сигурен,че са едни пълни никои,чиято работа основно се състои в движение от масата за хранене до тоалетната.На тези некадърници във всички случаи някой им пречи да свършат нещо Велико и на първо място това е комунизма т.е.БКП ,в която е възможно дори да членове не ставащи за ни що.
56
0
 
18
 
! Отговори
Еееее преди 6 месеца
Съвсем нормално и в реда на наща правова държава, един осъден престъпник да отиде в елитен ресторант и да си поръча хубава храна. Да живее мафията, Бойко и Цацаратурата.
55
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ахххх, всико е защото навремето 89-та не ги наредихме всички комуняги и фишека в главата, както в Румъния. Затова и румънците дръпнаха толкова бързо напред, та сега неможем ги стигнем. Тегли им куршума народе, че следващите да знаят какво ги чака, ако дерибействат прекалено много.
54
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И каква гавра с Прокурори и съдии. Завит с чршафи всеедно че умрял.а сега с патрици.преди да го проверят в ресторанта дали е бил с патрици.
53
1
 
10
 
! Отговори
Шуши преди 6 месеца
СатаНАТО-то най-накрая го разконспирирахме, ще да е някое от добичетата на Ценко!
52
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каква драма самооо... колко дни ще ни занимавате с един стандартен гербер. Те всички са на калъп правени. Тепане му е майката. Оставка мутри!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Власта обича робския колектив в земеделието. Може колектива да е крадлив но да слуша партиината наредба.
СВОБОДЕН ПРОЙЗВОДИТЕЛ ЗЕМЕДЕЛЕЦ има от Видин на Запад до Ламанша и оттатък.
50
0
 
9
 
! Отговори
Мимокмок преди 6 месеца
И тоя ще го търсят с червена бюлетина!
49
1
 
34
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 месеца
На Ценко му трябва един хубав бой. Ама толкова хубав, че дофторите да им се наложи да му вадят носа от мозъка (той и без това мозък няма, така че няма да му се отрази зле). Поне да има за какво да ходи с патерици.
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Власта се плаши от СВОБОДНО работещи земеделци в имоти си
47
16
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 6 месеца
...а колко хора е завлякъл и колко съдби е провалил
————-

Досега няма документи, които да доказват, че е завлякъл някого.

Всики тези, които съдебната система тормози без доказателства (за да трупа фалшив актив), един ден ще осъдят държавата и ще си вземат едни огромни обезщетения от нашия джоб.
А фалшивите съдии ще си харчат с усмивка петцифрените заплати.
46
3
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 6 месеца
Не е нужно толкова да се престаравате с лъжите.
Не е вечерял, а е обядвал.
Действието се развива към 13 часа.
45
0
 
15
 
! Отговори
нн преди 6 месеца
Ей, хитрец." Да би мирно стояло, не би чудо видяло- народна." Който не слуша трябва да му се издърпат ушите, ама яко.
44
0
 
23
 
! Отговори
Тиквоний Велики преди 6 месеца
Бойко,четеш ли? ;) смееш ли се хооохооохооо :)
43
0
 
54
 
! Отговори
Видинчанин преди 6 месеца
И аз така, вчера се разхождам из Стара Загора и си викам "Я да хапна нещо набързо!". Влизам в първия ресторант, а там двама колеги от работата във Видин и чичо ми с една братовчедка на стринка...