Жената на убития Жоро Плъха не се яви в съда, отложиха делото

Прокуратурата: Надежда Стоева му осигурявала дрога
19 мар 2019 15:50, Анисия Иванова
42

4135 гледания   |  Още видео
Отложиха делото за убийството на Георги Джевизов, по-известен като Жоро Плъха. За убийството му е обвинен д-р Иван Димитров, застрелял преди година 40-годишния рецидивист Георги Джевизов, който влязъл в гаража му да краде.

Д-р Иван Димитров не отговори на нито един въпрос в съда. Той е обвинен за убийство при превишаване на пределите на неизбежната отбрана и за незаконно притежаване на оръжие и боеприпаси.

Още по темата

Делото срещу рентгенолога беше отложено за 13 май, тъй като в залата не се яви Надежда Стоева, с която убитият Георги Джевизов е живял на семейни начала. Тя е една от страните по делото, но се оказа, че не е получила призовка за заседанието, съощиха от Bulgaria ON AIR.

А от прокуратурата заявяват, че Надежда е осигурявала дрога на Георги Джевизов. Пред Съдебната палата в Пловдив дойдоха съседи на лекаря, както и негови колеги от болницата, за да го подкрепят.

Родителите на Жоро Плъха поискаха 300 000 лева за причинени неимуществени вреди, както и да бъдат конституирани като частни обвинители.
 


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
Обикновен гражданин преди 1 месец
д-р Иван Димитров да се кандидатира за Президент на РБ.... много хора ще го подкрепят!!!!
На народа почва да му писва от постоянни набези, докато родната полиция се обгазява.
26
0
 
0
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 1 месец
бафти алчните , родители . Дали са готови да бъдат съдени от потърпевшите на любимото им чадо.
25
0
 
12
 
! Отговори
:) преди 1 месец
До Стефчо

Позволявам си да поясня значението на термина
ДЕРАТИЗАЦИЯ - комплекс от методи и мерки за справяне с вредители (главно плъхове и мишки).

Подкрепям предложението ви, господине. Много на място е казано.
24
1
 
20
 
! Отговори
Орден за доктора! преди 1 месец
СВОБОДА ЗА Д-Р ДИМИТРОВ !!!

Той показа на дело как трябва да постъпи един мъж, когато нагъл престъпник неканен проникне в светая светия - в дома, в гнездото на семейството!
23
0
 
20
 
! Отговори
стефчо преди 1 месец
Тук има огромна нужда от дератизация,но съд полиция и прокуратура ги пази като децата си. Ето защо България е на финала си вече.....
22
0
 
14
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 месец
Великата червена независима съдебна система. Хвала.
21
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
значи хем снабдявала престъпника с дрога, та е станал зависим и е крал, за да си купува още дрога, хем сега тази иска да получи обезщетение! Да я обезщетят за какво? За това, че крадецът вече не е на този свят и няма да продължи да ощетява почтените хора, като краде от тях и носи на ромката, за да папат наготово. затова се чувства ощетена тази!
А заслужава да бъде осъдена, защото го е пристрастила към дрогата и по този начин е способствала за ощетяване на хората, които са жертви на кражбите му.
20
2
 
20
 
! Отговори
Родителите на Плъха преди 1 месец
нямат основание да искат обезщетение, защото са отгледали и възпитали син, който е причинил вреда на много хора, които са коректни данъкоплатци и не са престъпници, нито са предизвикали или ощетили с нещо Плъха.

Точно обратното -родителите на Плъха следва да обезщетят държавата, защото години наред са взимали пари, докато синът им е растял, а не са полагали грижи да го възпитат правилно. сега да върнат тези пари с лихва!
19
0
 
17
 
! Отговори
Неприкосновеност преди 1 месец
гарантира законът на частната собственост. Докторът е действал според закона - защитил е собствеността си от човек, който е влязъл да краде и не е с голи ръце, а е с нож! Значи и докторът е имал право да се защити с оръжие в ръка.
Но, след като крадецът е по-млад, а вероятно и по-пъргав, докторът няма да има шанс да го надвие използвайки същия вид нож, ако онзи извади своя нож. Значи докторът е действал логично, като е използвал такова оръжие, с каквото може да се защити.
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Така е в Тиквария!Хората станаха роби на властимащите и кривозурлестите кривокраки от племето на Щракащите с пръсти и вожда им Винету!
17
1
 
22
 
! Отговори
Дедо ви Шишарко преди 1 месец
Свобода за доктора, либерализация на законите за притежаване на оръжие (притежаване, не носене по улиците), както и правото да застреляш всеки, който е неканен в твоя собственост. Ай ще им се невиди и на плъховете и на берачите на желязо.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такива новини изобщо не трябва да се публикуват!Ако беше съвестен гражданин нямаше да е мъртъв!
15
0
 
22
 
! Отговори
House M.D. преди 1 месец
И откога неявяването на Плъхинята в съда стана причина да не се даде ход на делото?
14
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ахааа, значи ако плъха бе убил доктора всичко щеше да е ток и жица, но понеже стана обратното и ще го съдим, много грамотни тия бре, да позная, адвокатчето само дотърчало с всички документи + комисионната?
13
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Направо да го освобождават по бързата процедура.
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А на тези кога ще им проверят съответствието между доходи и стандарт на живот,
11
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПЪЛНО ОПРАВДАВАНЕ ЗА ДОКТОРА И НАГРАДА ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИЛ!!!ДОКОГА ПЛЪХО И ДРУГА ИZМЕТ ЩЕ ТОРМОЗЯТ НОРМАЛНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ!?
10
0
 
41
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
доктора не е убил човек а един развъждащ се вид на соцална издръжка и *** на обществото
9
40
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Присъдата на "доктора": Виновен за планирано, хладнокръвно убиство, изпълнено по особенно коварен начин, с първосигнални, ниски подбуди от животинско естество, с последвал опит за прикване му !
Присъда: Доживотно, без право на помилване.
8
9
 
21
 
! Отговори
vlady преди 1 месец
В случай има незаконно оръжие и превишение на на законната самоотбрана - три или повече изстрела срещу крадец са прекалено много. При чисто съдебно минало може спокойно да се даде условна присъда или пробация.