Пуснаха на свобода нападателите от село Зетьово

Съдът в Стара Загора не намери достатъчно доказателства
19 фев 2020 12:55, Павел Гълъбов
36
Пуснаха на свобода нападателите от село Зетьово
Снимка: БГНЕС

Нападателите на възрастните хора от село Зетьово, където беше проведена акция срещу битовата престъпност, бяха освободени късно снощи, съобщава bTV.

Още по темата


Прокуратурата в Стара Загора не намери достатъчно доказателства, за да ги остави в ареста.

25-годишният мъж
от село Зетьово и съучастникът му излязоха на свобода 24 часа след нападението.

Жертвите им бяха вързани и бити, за да кажат къде имат пари. Дни преди това един от мъжете нападнал баща си с брадва. Тогава също е задържан, но е освободен веднага.


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
13
 
! Отговори
Активист на БКП преди 1 година
Това са ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ на ГЕРБ ! Сериозни хора !
30
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
па и друго не ми стана ясно,но вероятно защото съм ***:-ПРОКУРАТУРАТА ли "не е намерила достатъчни доказателства за вината им"ИЛИ СЪДЪТ?Защото за да бъде удължен "законния" срок за задържането,ПРОКУРОРА трябва да иска РАЗРЕШЕНИЕ от съда!..Та последно:-Коя "инстанция" не е видяла ОЧЕИЗВАДНОТО?
29
0
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
за нещо такова преди неколко дни половин Маджария скочи на крака.НИЕ само си чоплим носовете..
28
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Ало,Гешеф,къде си бре?..-Май ше закриеш НАИСТИНА държавата до края на годината..
27
1
 
16
 
! Отговори
до хх преди 1 година
Прав си, но този случай не е такъв. Тези са известни рецидиви. И тук роптаем за това, че доказани рецидиви ги пускат на свобода. За този случай и половината да е вярно и на децата е ясно, че доказателства бол.
26
1
 
23
 
! Отговори
И сега преди 1 година
Нападателите сигурно ще съдят жертвите (възрастните хора) за причнинени психологични щети. Защото докато са били "на гости" у тях те "разбираш ли" възрастните хорица започнали да пребиват сами себе си?Какъв ужасТ!Не е истина просто как работи правосъдната система за обикновенния човек!
25
1
 
1
 
! Отговори
Правосъдие: преди 1 година
Фейс Палм!
24
2
 
11
 
! Отговори
Q преди 1 година
Законите трябва да се изменят,не да имат право да ги държат 24-72 часа,а като в Русия в предвърителният пандел ,докато идеш на съд-та може и е дна ,може и две години да чакаш ... .Да.ама това не е правилно,това не е цивилизовано,а ето това е цивилизовано да се пускат след 24 часа и те ще ходят да " принуждават" свидетелите и жертвите да изменят своите показания.България е бедна държава и не може да си позволи лукса да издържа престъпници-нгямало къде да избягат.Това е тактиката в България.
23
0
 
14
 
! Отговори
Само забележете, преди 1 година
какво продажно племе сме. Тази новина е потресаваща на фона на случилото се и нормално всички тука роптаем. Но видиш ли все пак се намират някакви, които дислайкват нашето роптаене. Разгледайте по-долу коментарите. Ах как искам тези някакви да ги започна с цветисти изрази до девето коляно, но ми омръзна тука едни подобни на тях да ми трият коментрарите. Като общество отдавна дълбаем тинята на дъното на блатото.
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МВР, съд и прокуратура са ***, които се хранят от престъпността!Те нямат са цел престъпниците да са в пандиза, защото доходите им ще се ограничат до една заплата, 5-6000лв.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И на инспектор ДюДю май цялата пара отива за свирката!Само приказки и лъжи, иначе ефект - ГОЛЯМА НУЛА!!!!Държава на мутри!Жалък народ!
20
0
 
20
 
! Отговори
българин преди 1 година
Действат като страхливи и гадни хиени - нападат само възрастни хора и малки момиченца ! Гешев не може да ги респектира ! Респектираха ги само едно време в мазетата на милицията !
19
3
 
25
 
! Отговори
Рашо преди 1 година
Важното е да вкараме Явор Бахаров и онази пийналата учителка в затвора, а тия двамката убавци ще ги пуснеме разбира се.
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Официално държавата клекна ! Борисов вече не си нужен ! Излизайте и се самораразпрсвяйте - това ви казва съда вие стоите ! Няма да ви осъдят - отивайте и ги палете , това ви казва съда явно
17
0
 
33
 
! Отговори
Toto преди 1 година
Честито данъкоплатци, видяхме как великолепно работят прокуратурата и полицията, какъв чудесен синхрон. Дано разберете сарказма ми.
16
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега ще почне като Боко едно време, ние ги хващаме те ги пускат и омагьосания кръг се върти ли върти на оста не бездарността и плямпаджийството.
15
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така работи Гешев. Иху-оху и... нищо.
14
1
 
19
 
! Отговори
ТЪЙ ДЕ преди 1 година
Борбата срещу битовата престъпност е приоритет на полицията, но не са се обадили на съдебната система и тя да се включи.
13
2
 
33
 
! Отговори
Браво бе! преди 1 година
БХК ли се намеси или някое НПО наплаши институциите?Жертвите ги разпознаха, заявиха какво им е било причинено, бащата на единия негодник се оплака, но за Прокуратурата тези доказателства са недостатъчни!Моля някой от представителите на тази институция да обяви официално какво се счита за достатъчно като доказателство, за да бъде окошарен някой, който е нахлул вдома ти, пребил те е, поставил е живота ти в опасност и те е ограбил?После,ако е нужно, хрантутниците в Парламента да променят закона
12
1
 
27
 
! Отговори
бхк преди 1 година
Браво ,това е правилна постъпка за евроинтеграция на един дискримиран етнос.