Шофьорката газила протестиращите пред посолството на Румъния

Елена Мицева била извършила транспортно престъпление
311
Шофьорката газила протестиращите пред посолството на Румъния
Снимка: Pixabay

Има данни д-р Елена Мицева да е извършила транспортно престъпление, а и разследващите трябва да обърнат внимание на това. С този мотив тричленен състав на Софийския градски съд пусна срещу най-леката мярка за неотклонение - подписка, Георги Георгиев, съобщи „24 часа“.

Още по темата

Мъжът е обвинен, че е строшил колата на зъболекарката и е хулиганствал на кръстовището пред Румънското посолство. Индицентът се случи миналата седмица, тогава колата на д-р Мицева, в която бяха и децата й, попадна в незаконната блокада на кръстовището на булевардите "Михай Еминеску" и "Шипченски проход" и се опита да пробие кордона протестиращи, а те се нахвърлиха върху тойотата.

Двама бяха задържани, а протуратурата поиска арест за Георгиев. Миналата седмица Софийският районен съд пусна 25-годишния мъж и посочи в мотивите си, че д-р Мицева сама е изложила на риск децата си. Магистратите определиха мярка за неотклонение - гаранция от 500 лева.

Днес прокуратурата поиска гаранцията да бъде потвърдена, съдът обаче я замени с най-леката мярка за неотклонение - подписка. Причината е, че макар да има данни Георгиев да е счупил колата и да е хулиганствал, той е с ниски доходи, а досието му е чисто.

Решението е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
2
 
2
 
! Отговори
Само в БГ преди 3 години
Щом си с ниски доходи и с чисто досие можеш всичко да чупиш, да биеш, убиваш и КРАДЕШ.
259
2
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Нищо нямат. Гладни. Овълчени. Без задръжки, че откъде възпитание, то иска майка и баща да са те възпитали
258
3
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 години
И аз да съм, и аз ще им покажа среден на протестърите. Крещяха като луди, хора без семейства и без възпитание, отрасли с алкохолици и мислят че всеки ще приеме да се държат така с него без да реагира. А те, какво правиха те? Счупиха колага на жената, атакуваха я пред децата и и някой го смята за нормално, защото няма деца или възпитание!
257
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Криеш доходи и като бонус си беден и никъде не ти искат пари.
256
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от 02.09 ще блокираме още 5 кръстовище и който не е съгласен и надигне глас ще последва съдбата на Герги Флороф
255
4
 
18
 
! Отговори
Ю кортес преди 3 години
Не разбрах,кои са прегазените.....видях само зверски изпочупена кола и уплашени деца.На заглавието ли да вярвам или на очите си
254
9
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
С кусурите си и при бай Тошо нещата бяха в пъти по добре от сегашните. И пишат против него хора, които явно не са били и родени тогава. Ако по негово време не беше се строило, сега нямаше да си имаме толкова милионери. Едни крадци, произлизащи от тогаващното време, решиха да стават капиталисти и започнаха с простотиите срещо него. Сега, знаете ли каква икономика имаме, 75 % е в сферата на услугите. Ае подскачайте си сега и си заработете хонорара. Ама, то и вие сте в сферата на услугите бре.
253
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Д-р Мицева, се е озовала на това кръстовище случайно, защото катунарите не са го направили професионално. За целта е трябвало да отцепят всички прилежащи кръстовища т. е. бул. Ц. шосе от Плиска, алея Яворов от телевизионната кула и още 5-6 кръстовища и чак след това да направят катуна и гордо да забият трибагреник, но сигурно са нямали толкова личен състав.
252
21
 
11
 
! Отговори
До 286 преди 3 години
Аз пък по времето ня бай Тошо и Станишев си живеех добре. ДА. ВЕРНО. БОЙКО СЪСИПА ИЗЦЯЛО БЪЛГАРИЯ. БОЙКО Е ВИНОВЕН.
251
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Европа казаха и че когато се налага полицията трябва да се намесва.
250
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И верно ли Борисов е еднолично виновен затова,че сме на последно място в Европа? А през 2008 г къде бяхме?А 97? А 89? Много бързо забравихте,че имаше други преди него и че наистина гладувахме, имаше зърнена криза,хиперинфлация,заплати по 3-4 долара, раздадени куфарчета,подарени на олигарсите сделки от приватизацията,спрени еврофондове и пр.!
249
4
 
6
 
! Отговори
До 281 преди 3 години
А ТАКВИЗ като теб , които не знаят да пишат какво да ги правим,другарю Иванов?!!?С елементарното си мислене не си полезен дори за себе си,така,че не се напъвай да пишеш !!!
248
17
 
17
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Не ви ли пречи,че се превърнахме в клоаката на Европата,не ви ли пречи,че сме първи по смъртност и последни по доходи,не ви ли пречи ,че измъкват златото на България разни наглеци , плащащи процент и половина на тази същата наша страна? И още много ,мутра ни управлява и мафията конституция ще пише. Ама ,какво да ви пречи на вас, наредили се на хранилката и смучат като кърлежи. Що ли да им дреме за народ и родина. Егоистични,нагли и прости твари,чакащи само парата и да не им се развали рахатлъка.
247
27
 
15
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
В милите гърбави тролчето ,как усилено се пънат .Само ми е интересно къде сте се скрили,когато трябва да излезете с името и физиономиите си. С таквиз като вас не може да се спори,безмислено е. Тук виждам разни *** ,дето щели да мачкат хора,щото им пречили нещо си. Ама какъв да им е манталитета ,след като шефа им е от най простите и нагли мутри. Пречили им да се приберат с колите си.То само от там можете да минете а. А не ви ли пречи ограбването на държавата от нашите и чуждите айдуци?
246
15
 
19
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Мутрите не смеят нищо да направят, защото от Европа ги предупредиха, че хората имат право на протест и една от характеристиките на протеста е да създава неудобства. На практика всеки, който мрънка, че му създавали неудобства, е против правото на хората на протест. Това е истината, въпреки че много хора не го осъзнават.
245
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега разбрахте ли какво е корупция, ами да пускат ги - не само тези. Новите кандидат престъпници и те знаят, че ще ги пускат, а и винаги си намират мазни адвокати които да ги оправят. А вие си плащайте данъците, да не забравите.
244
24
 
13
 
! Отговори
Златното зъбче преди 3 години
Много е права другарката зъболекарка.Точно така се прави.Караш си най-спокойно с около 60 по пътя и -насреща ти човек.И даже не е човек ами вандал някакъв. Минаваш през него и после го съдиш.От удара ти е одраскал боята на предната броня.Нали ви казах, Вандал.Той после полетял след удара и се спрял в някаква кофа за *** и я изкривил... Ето, какво ви казах.Вандал.Буйства по улицата, поврежда общинско имущество.а ако случайно се оплаче че има нещо счупено дето се е ударил в колата -лъже вандала
243
14
 
23
 
! Отговори
Хр Хр преди 3 години
Една майка иска да се прибере с децата си и Вие красивите о интелигентните искащи кокала Не Не може да живеят нормално хората ние сме тези които казваме кой се прибира работи и има право да се движи.... Минавам през вас и не ми пука седнете на моята кола... Охлюви...
242
8
 
19
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 3 години
В закона пише "...шофьорите да карат по тротоарите, а пешеходците по шосето", това ли искате да кажете? Какво правят на шосето, пред колата и до кога ще ги търпим, тези ? Дано същият ужас, преживеят и техните деца. За някои знаем, че от раждането са обречени с черни чували. Вече не ми е болно за никого, след като *** на Божков/Мин Чи и "Отровното трио" съсипват живота на всички. *** риба показва, колко сте се вмирисали. И бягайте, че синът на баба Яга-Ицо, ще се появи.
241
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога ще ги галите тези ***? Блокирането на София не е законно! Сега трябва тази жена да я изкарате виновна, защото е искала да си прибере децата в къщи. Има достатъчо клипове и на тях се вижда, че не е сгазила никой. А тези *** е време да ги разкарат от кръстовищата.