Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков излиза от ареста

Остава вкъщи, ще го следят с електронна гривна
153
Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков излиза от ареста
Снимка: БГНЕС

Кристиан Николов, подсъдим за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков, излиза от ареста и се прибира у дома си с гривна за наблюдение. Така, с окончателно решение на апелативния съд, Николов ще е под домашен арест.

Още по темата

Тричленният състав, с председател Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Величка Цанова, възприема изцяло изводите на градския съд, че Николов може да бъде под домашен арест и проследяван чрез електронна гривна, което изключва дори хипотетична възможност за отклоняване на подсъдимия, предаде БТА.

Не е отпаднало обоснованото подозрение за съпричастност към престъплението, в което е обвинен. В същото време опасността от извършване на друго престъпление е намаляла като интензитет.

Затова мярката "домашен арест" може да обезпечи изцяло присъствието на Николов и приключването на съдебния процес, воден срещу него в първоинстанционния съд. Николов е със забрана за напускане на страната.


 


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хаха нашето е някаква пълна пародия на правосъдна система и на закон :Д ама то чак е смешно...доказано дрогиран, убил човек на място навън :Д И не може да излиза...много важно. Целият свят изкара няколко домашни ареста под формата на локдаун :Д Освен и аз да прибия някого и да лежа у нас после някакво късо време? Тук май е възможно
132
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Правото и правораздаването е логика. Наказателният и гражданският процес са състезателни процеси. В случая, ако прокурора е спец по наказателни право и притежава бръснач логика - може да изложи такава обвинителна теза, че и съдията и защитниците да останат с вързани ръце и да му праснят, я 30 години, я доживотна присъда на КристиянЧУ. Ама няма желание. Друго играе тук.
131
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
До Стоян...Няма какво да ми казваш!.."Хоризонтът" ти е отвъд моя...Всеки НАЧЕВАЩ прокурор би вкарал С ОБВИНЕНИЕТО си тоя мушморок в панделата само за два месеца!!!!Каскетя СЕ ЗАЕ ЛИЧНО с тоя ясен до болка случай...Какво направи?..-АМИ АБСОЛЮТНО НИЩО!!!!!...Съдът е взел решението си ВЪЗ ОСНОВА на "обвиненията" на прокуратора,които са били толковяа ПРОБИТИ,че просто не са дали никакво основание на съдията да го държи в ареста..За други случаи НАРОЧЕНИТЕ за "виновни" ги държат С ГОДИНИ в ареста,о
130
0
 
6
 
! Отговори
Ники преди 1 месец
Позор!Съдийте кой ще ги съди?
129
0
 
6
 
! Отговори
Е как преди 1 месец
нашу момче,мама му и тате му са от сужук партия
128
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пожелавам на съдията да му се връща, на него лично докато пътува. Карма
127
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хан Крум се търкаля в гроба човека. Ах тези Крумови закони, как ни липсват.
126
12
 
1
 
! Отговори
АМТИИ ПЛОВДИВ преди 1 месец
Чудесна новина. Пожелавам на Кристиян да сбъдва мечтите си. А на Милен Цветков-да си яде ДУБАЙСКИТЕ фурмни до насита на Оня Свят
125
7
 
9
 
! Отговори
Киро Х преди 1 месец
Браво! Румен Радев - видими резултати!
124
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко ли е платил този за да си е на пансион вкъщи след като уби човек. И кой ли е човека от подкупната съдебна система който ги взе.
123
0
 
24
 
! Отговори
ЦИНИК преди 1 месец
Според мен.пара могу е играла тука. Я некой да блъсне пиян и друсан и убие друг дъ видите кък бръже жа гу кошарат.Особенно ко няаа пари !
122
1
 
27
 
! Отговори
АК-47 преди 1 месец
Предполагам, че няма здравомислещ българин, който да вярва, че това наркоманче-убиец ще лежи в затвора. Не само, че няма да влезе в затвора, но няма да влезе повече и в съдебната зала. Кой знае, откога му се подготвя извеждането от страната. Електронна гривна, ха-ха-ха! След месец-два ще се подсмихва я от ОАЕ, я от Южна Африка. И май го освободи онзи, дето освободи и убиеца от Австралия. Нямало корупция ли? Някое правителство трябва да има волята най-накрая да изрине някак си тази съдебна тиня.
121
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква гривна ? Ейййййййййййййййййййййй и.d.i.o.t.i . M........... vi da e.b.a .
120
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега ще опъне една весела цигарка за да се отпусне. Може и линийка...
119
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Промяната на радеФ е факт!!!
118
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прокурорите не съдят, но могат такова обвинение да подготвят, че нито един съдия да не може да даде усъдителна присъда. Историята помни не един такъв случай, а лично знам за такива случай.
117
0
 
7
 
! Отговори
Стоян преди 1 месец
До 115 ПроСоТо Ти си изключително просто парче и интригант.Прокурорите не съдят,съдиите съдят.И това не ти се казва за първи път
116
5
 
3
 
! Отговори
Sunny преди 1 месец
Така е като повдигаш смешни обвинения, само за да се харесаш на плебса. Само че тоя път плебса не забрави за случая и чака да види как ще се изпортите с доказването на умишлено престъпление и като не успеете, ще ви линчува. Да бяхте от самото начало да повдигнете убийство по непредпазливост с утежняващи вината обстоятелства, досега щяхте да сте забравили и тоя щеше да има едно 7-8 години присъда.
115
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-накрая "справедливост"! Скоро и други ще видят бял ден, Радеф и Служебниците, толкоз могат!
114
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
как така ще си махал гривните или равалял машините за следенето му. това не е ли незаконно.