Съдът остави в ареста Димитър Любенов

Според магистратите има опасност той да извърши ново престъпление
Обновена: 4 окт 2022 12:25 | 4 окт 2022 12:25, Красимир Ангелов
27
Съдът остави в ареста Димитър Любенов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Димитър Любенов, обвинен за катастрофата на 25 септември на околовръстното шосе на София, остава в ареста окончателно, реши апелативният съд.

Още по темата
Магистратите се мотивираха, че има достатъчно доказателства в подкрепа на тезата на прокуратурата, както и опасност Любенов да извърши ново престъпление.

При инцидента загина един човек – френски гражданин, а двама бяха ранени.

Преди дни Софийската градска прокуратура промени обвинението на Димитър Любенов в умишлено престъпление. Досега то беше, че по непредпазливост е причинил смъртта 64-годишен френски гражданин и телесни повреди на двама други.

Според събраните данни Любенов е шофирал след употреба на алкохол и наркотици. Той е шофирал със 195 км/ч, при ограничение от 80 км/час.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
7
 
! Отговори
Правопис преди 1 година
До БАНкоГ-н БАНко, не знам защо се гордееш, че си русофил, но НЕ ТРЯБВА да се гордееш с грамотност. Вземи един буквар и малко се напъни да научиш български език и граматика. А за русофилството - ако те попитам за името на руски поет или писател, надали ще знаеш поне едно име.
16
8
 
3
 
! Отговори
Адриана преди 1 година
Какво значи "след употреба"? Ами и аз преди 2 седмици пих малко шампанско и до края на живота си ще шофирам "след употреба". Що за закони се творят в тази територия...
15
0
 
4
 
! Отговори
Баче Кико преди 1 година
До БАНкоТи да не си някое м.нафче и ДПС. Ако е така си заминава за Анадола и не се връщай. Че като ти чета писанията съм сигурен в едно, че ти освен тежест за обществото друго не си.
14
0
 
6
 
! Отговори
Баче Кико преди 1 година
До 19Ти си най-ограничения човек, а за умствения ти капацитет няма смисъл да говорим. Ако не бяха французи, а българи щеше ли да го съдиш човека причинил тази трагедия? Ако беше твой роднина как щеше да реагираш? Русофиле
13
1
 
6
 
! Отговори
оправдани преди 1 година
Забравете за предишните убийци на Милен и двете момичета протакаме следващия.
12
0
 
17
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Като му гледам погледа на тоя, готов е да убива по особено жесток начин. Мястото му е на топло и за дълго.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И така , кучетата лаят керванът си върви.
10
0
 
17
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Да се впише в досието му "К'во ви пука за нек' ви французи" и да лежи във френски затвор. Там ще получи обучение по човеколбие, ще му го инсталират афро-французите, директно през backdoor-a. Нали знаете, днес французи, утре децата ви!
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Христо ХристовХристе, спирай с дрогата и наблягай над българският език. Всъщност Христо ли да те наричам или ПроСоТо
8
3
 
10
 
! Отговори
анинимен преди 1 година
ето още едно докаэателство, че правосъната ни система е гнила. всички помним журналиста ни Милен Цветков. той беше убит от едно дрогирано ***, и е син на една проститутчица, която е с мафията, и проиэвежда ракия...досещате се. эащо това ***, не е в эатвора, а тук сега при подобен случай, тоэи го тикват веднага с присъда. човелкият живот е беэценен, неэависмо от народност,пол, религия и т.н. докаэателство, че налата правосъдна система е пропита от мафията...
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не харесваш поршагите, обаче евала - явно са здрави коли... Предната кола е летяла като топка у въздуха 100м. а на тоя убавец му няма нищо, даже и драскотина няма.
6
1
 
13
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Новите герои на народа - мyргaв, плешив, бездушен органичен портал. Завиждам на украинците, в момента са здраво въоражени и могат да жънат плявата си. След войната ще са една чиста нация.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя беше е нашето даскало - 95СОУ в София. Една година по малък от мен - 83ти набор. Митака.... тогава живееше в кв.Сухата река. Не пиеше не пушеше, а за дроггга да не говорим. Какво му е станало и защо така е изперкал не знам. По дебел беше - сега е отслабнал, а и с тая глупост ще отслабне още. Жалко Митко жалко. Каква си надробил само....язък ти за парите- те са те съсипали
4
1
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
Митьо ще трябва да полежи месец за цвят, щот пък тая френската посленничка следи случая че чак и весниците във франция писаха. Лошото само е, че докато Митьо лежи жена му ще се проеве, всичкия я знаем що за *** е
3
0
 
7
 
! Отговори
Човешкият живот нищо преди 1 година
Не струва! Ще полежи една година най - много и ще бъде изпратен по червения килим да сее смърт обратно навън! Но това е според човешките закони! Вселенските са безкомпромисни! Там прошка няма!
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво!Вкарайте го в затвора тоя,да не се мисли за недосегаем!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя от специално отглежданите ли е ? ...на приватизатор ?