Гришо отсвири Sofia Open 2019. Трябва ли да има драма?

Защо ли идоли на децата са Надал и Федерер, пита Крум Савов
49

В началото на февруари следващата година ще се проведе поредното издание на тенис турнира Sofia Open, в който ще се включат голям брой тенисисти от цял свят.

Още по темата

За съжаление българската публика отново няма да може да види родният номер 1 при мъжете Григор Димитров, който обясни, че няма смисъл да има напрежение от това, че той по всяка вероятност няма да участва на един "частен турнир".

Решението на Гришо отново повдигна сериозна дискусия, след като той досега участва в едно единствено издание на турнира в трите му издания. Сега вероятно ще го пропусне отново.

Спортният журналист Крум Савов отбеляза, че така или иначе този турнир е направен за Григор Димитров и за да може българската публика да го види на живо. Според Савов в тениса няма държавни турнири и всички, на които се подвизава първата ни ракета, са именно частни.

"Някой ако може да ми обясни как така 10 български деца и още 50, с които аз общувам покрай моя син, когато ги попиташ кой им е идол, обикновено казват Надал, Федерер или Джокович", категоричен беше той.

Крум Савов смята, че щом в класацията на младите тенисисти Григор Димитров идва на четвърта позиция, това е най-показателното.

Асен Григоров пък защити първата ни ракета и обясни, че Димитров не живее от 16 години в България и това, че в България да го обвиняват, че не е българин е голяма "излагация".

По думите му в медиите у нас постоянно се изливат негативни коментари и новини за най-добрия български тенисист.

Видеото с цялата дискусия вижте на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не му е дала България, да! Освен парите на ДПС по приятелска линия бих добавил и 600 000 от спортното министерство за подготовка за Олимпийските игри. Дето нашия отиде да се разходи до Рио и отпадна без да се напрегне в първия кръг! Продажник!
7
6
 
28
 
! Отговори
PS преди 5 години
За него е ПОД НИВОТО му да играе в България... За него е ПОД НИВОТО МУ ДА БЪДЕ БЪЛГАРИН!!! Ето жив пример за Бай ***, жив *** усетил от къде идва топлата вода и КРАЙ! Срам ме е от този "българин"
6
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами защото няма КЕШ, заради това. Човека си гони само и единствено интереса. Не се заблуждавайте, че милее за България
5
2
 
26
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Да де нищо не му е дала Родината...Само едни 500 000лв дето баща му е дръпнал по линия на ДПС като приятел на Доган! Едно нищо дето се вика!
4
3
 
25
 
! Отговори
Дали преди 5 години
някой си *** ще дойде в София или не, лично мен не ме вълнува!
3
31
 
9
 
! Отговори
Ал Пачино преди 5 години
Не, драма няма...По-скоро, вие медиите драматизирате, или по-скоро завиждате, не знам...Оставете момчето на мира...И аз не бих дошъл на негово място на този турнир! То и един турнир.....
2
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Нищо не му е дала "родината" за да и е благодарен.
1
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се отричаш от Родината си е най-жалкото нещо!