Гришо приземи италианец! Вече е на 1/8-финал в Мелбърн

Там българинът чака Франсис Тиафо или Андреас Сепи
18 яну 2019 09:23,
197
Гришо приземи италианец! Вече е на 1/8-финал в Мелбърн
Снимка: БТА

Григор Димитров продължава с отличното си представяне на Откритото първенство на Австралия, след като победи италианеца и 102-ра ракета в света Томас Фабиано със 7:6(5), 6:3, 6:4.

Това бе първи мач между двамата, а българинът успя да реализира трети успех от началото на надпреварата и вече е на 1/8-финал.

Следващ противник на българина е победителят от срещата между Франсис Тиафо и Андреас Сепи.

Развоят на срещата Димитров – Фабиано, проследете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фенска *** маса си помисли,че богатия от Хасково, стана втори Джокович ,грешите и скоро ще разберете.Не Агаси а Сампрас да го тренира, резултатите му ще са все надолу,неразбраха,че за тоя спорт се иска акъл
111
7
 
21
 
! Отговори
Хейтър преди 5 години
Гледах сутринта мача,беше пълно с дръпнати (!) мацки с български знамена. Кой ги знае откъде са- Китай, Япония. И изведнъж отварящ тук и почваш да четеш тонове помия от бай *** за Гришо. Мен ме е срам, честно. Така е и с Кобрата, играел с пенсионери, крил се, плашил се. Ами идете вие да играете с тези пенсионери. После ще си събирате зъбите в шепичка. Жалка история- да те цемят чужди хора, а собствения ти народ да се отрича от теб.
110
10
 
5
 
! Отговори
110 преди 5 години
До Анонимен 111Ганьо, със "селски" се обръщай към *** и твоите съученици!!
109
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен110Селски, селски...Много се надценяваш щом мислиш, че от тебе зависи къде ще се пуснеш.
108
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да стигнеш 4ти кръг без да срещнеш играч от топ-100...................ХА-ХА-ХАДогодина и аз се пускам на това измислено турнирче.Противника на *** не знаеше от коя страна се държи ракетата.Не доумявам как такива леваци стигат трети кръг на турнир от ГШ.Имам усещането че тези които редят жребия са същите които разпределят делата в СГС(софийски градски съд)...........ХО-ХО-ХО.
107
12
 
6
 
! Отговори
Krom преди 5 години
До Анонимен 93 - айде пак истерията по "Гришо". Самият той не държи да бъде свързван с България. Частна игра, както каза. Не ми е длъжен и не съм му длъжен. Дивотиите с "Българи юнаци" са особено ***. Съвсем друг е въпроса дали носи сърце на българин или това е като "да положи друго огромно усилие". Можеше ли да подкрепя децата които вървят по "неговите стъпки"? Но няма сърчице за това самовлюбения "Гришо". Това е разликата между голям спортист - примерно Джокович и малко провинциално ...
106
4
 
11
 
! Отговори
До 105 Въпросчо преди 5 години
Разбира се, че българите ще се радваме - българина Гришо се класира за четвъртия кръг на откритото първенство на Австралия. Който не се чувства българин, се чуди защо българите се радваме.
105
0
 
4
 
! Отговори
До 105 Въпросчо преди 5 години
Ти изобщо замисли ли се преди да пишеш дивотии?
104
7
 
5
 
! Отговори
До въпросчо преди 5 години
Също като Кубрат Пулев, който играе с пенсионери а скри от Джошуа!:)
103
14
 
7
 
! Отговори
Въпросчо преди 5 години
Добре де, Гришо е 20-ти в света ,а победения е 102 -и в света .Значи е 5 пъти по-слаб от него. Тогава за какво е тази бурна радост ? Да се радва ако е победил тези ,които са преди него в класацията! Така разбираме ние успха - побеждаваш по-добър или по-умен,или по титулуван - радваш се. Каква е тази еуфория?
102
4
 
7
 
! Отговори
До Ей,стотния преди 5 години
Лузър !!
101
2
 
9
 
! Отговори
Ей, Стотния преди 5 години
Ти трябва да знаеш какво е "лувър" понеже си точно такъв. И да, има българска аналогична дума - "загубeняk" :))))
100
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От личен опит не знаете какво е да си на негово място и да бъдеш плют от собствената си страна с глупашките мисли на хората и с злобното им внимание. И ако бяхте на негово място и ако бяхте със всичкия си, ако бяхте със всичкия си щяхте и вие да бъдете форсирани да кажете че не искате да чувате нищо от БГ. Злоба та дрънка. И аз не искам злоба към себе си. Хората тук са злобни и не могат да бъдат задоволени без пердах или страх. За това загубеняците тук управляват винаги, тъй като те малтретират
99
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво! Явно новите стимуланти на Агаси работят!
98
5
 
4
 
! Отговори
До ало,ало преди 5 години
Какво е лузър? Друга думичка нямаш ли че го повтаряш няколко поста като папагал?
97
10
 
7
 
! Отговори
До 95 преди 5 години
Пише България не защото той иска а защото журналиста е написал да се знае каква народност е, което няма никакво значение за хората които гледат тенис!
96
2
 
6
 
! Отговори
До 88 преди 5 години
Очакването за Уимбълдън за Гришо дойде след полуфиналът му там през 2014 година, въпреки четвъртфиналът му на АО по-рано същата година. Преди това през 2013-та стигна до трети кръг на Роланд Гарос. През 2015-та най-добре игра на АО - четвърти кръг. През 2016 стигна до четвърти кръг на US Open. През 2017 - полуфинал на АО. През 2018 четвъртфинал на АО.
95
17
 
10
 
! Отговори
До анонимен преди 5 години
Какъв успех е постигнал твоя Гришо, освен че преспа с Маша и Никол? Нещо за България направил ли е, детска градина построил ли е, дал ли е за деца.....нищо! Той си каза че играе за себе си и не иска да се занимаваме с него дали губи или печели! Сам се е отрекъл от нас!Какво толкова подскачате!
94
8
 
14
 
! Отговори
Ало, ало преди 5 години
Лузърите мразят успелите хора независимо в каква област. Лузърите се възхищават единствено на разни диктатори. Колкото по-жестоки, толкова повече ги харесват.
93
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 93Що не си намериш някое по-ползотворно занимание освен хейтенето из форумите бе *** смачкан?