Григор Димитров загуби срещу Алекс Де Минор

Гришо ще играе срещу руснака Хачанов в първия кръг на турнира във Виена
35
Григор Димитров загуби срещу Алекс Де Минор
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров загуби срещу Алекс Де Минор (Австралия) със 6:7, 7:6, 4:6 в полуфиналите на турнира по тенис в Антверп (Белгия). Като фаворит на букмейкърите в мача влезе 21-годишният австралиец, който изигра много солиден двубой срещу поставения под номер 4 българин. В първия сет Григор стигна до пробив в шестия гейм и поведе с 4:2.

Още в следващия обаче Де Минор стори същото и после се стигна до тайбрек, в който австралиецът бе безпощаден за 7:4 точки, съобщи БНР.

По идентичен сценарий се разви и вторият сет, в който Димитров отново поведе с 4:2, след като в 7-ия гейм проби подаването на съперника. Австралиецът върна пробива веднага в 8-ия гейм и отново развръзката се реши в тайбрек, в който обаче този път хасковлията доминира със 7:3 т. Третият сет се реши отново след пробиви – първо Де Минор го направи в 7-ия гейм, Григор го върна в 8-ия, но веднага българинът допусна провал при подаването си в 9-ия. След това австралиецът не сбърка и така приключи срещата с 6:4. За титлата в неделя Де Минор ще играе срещу Уго Юмбер (Франция), който в другия полуфинал елиминира британеца Даниел Еванс с 4:6, 7:6, 6:4.  

Същевременно стана ясно, че Димитров ще играе срещу руснака Карен Хачанов в първия кръг на турнира във Виена следващата седмица. На двойки българинът ще си партнира със Стан Вавринка (Швейцария).

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Григор отдавна е доказал,че е едно нищо в тениса.Незнам какво още прави на корта освен да взема безумните пари ,които се дават за тоя спорт.Ако спрат хонорарите тоя нищо неможещ. човек пръв ще избяга.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една титла да не вземе,сакън.
25
1
 
2
 
! Отговори
Хой преди 3 години
До ATP Tour Кажи му , ако го познаваш , че освен сервис и подсечена топка има мноооого още техники в тениса.
24
0
 
2
 
! Отговори
Един Друг преди 3 години
Уф, да се успокоя !
23
7
 
1
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Защо анонимници, които нямат авторитет да бъдат почерпени от уважение дори в кварталната кръчма, злобеят относно загубата на ГД? Кои сте вие, вее? Кой ви познава? Ще умрете от завист и злоба. Не го правете, а пожелайте успех на момчето.
22
4
 
6
 
! Отговори
сведение за дебiлите преди 3 години
Най-предно класираният ам.тенисист е 23. Най-предно класираният английски -35. Григор загуби от най-предно класираният австралийски тенисист - 37място.Григор е на 20място Бивш номер 3.
21
4
 
10
 
! Отговори
Сирена преди 3 години
Монакския Алфонс и манекен трябва да търси турнир, където всички да бъдат контузени и може би ще излезе на финал.
20
13
 
6
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Пичове, аре 1во да станете #3 в света по нещо, после някъде м/у #20 и #50, целият свят да ви знае кои сте, да минат през спалнята ви световноизвестни гърли и т.н. и т.н. и после да се отваряте, става ли?
19
3
 
12
 
! Отговори
до 21 преди 3 години
Вие запознат ли сте с биографията на Г.Димитров?Какво точно финансира държавата, че данъкоплатците да имат претенции на кой турнир ще участва?
18
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми ни си знаехме :) Ще е по-добре "новините" за дри/шу да ги пускате,САМО когато е спечелил нещо!За загубите си знаем.
17
12
 
6
 
! Отговори
ATP Tour преди 3 години
И 1000 години няма да стигнат на коментиращите по-долу (само героите на Алеко) да се доближат поне малко до таланта на Григор Димитров. "Хасковския принц на Монако" ще умре от смях като види какво има в банковите сметки на коментиращите.
16
7
 
8
 
! Отговори
GG преди 3 години
До 18Никой не му намираше кусури докато не отказа участие на частния турнир в София. Вместо това отиде на държавния в Мексико. Мен лично винаги ме е дразнил.
15
2
 
11
 
! Отговори
Хасо преди 3 години
Попангелов е шести на две Олимпиади и има една победа в слалома за световната купа! Все едно Шифрин😀
14
4
 
16
 
! Отговори
Хасо преди 3 години
Нямаше късмет, австралийчето не се контузи!
13
9
 
6
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Всезнайко,който едва ли си постигнал нещо в живота освен да намираш кусури, Петър се казва скиора,Петър Попангелов-6ти на олимпиада на слалом,аГригор Димитров е номер 3 в света за вкрая на 2017 -началото на 2018,а твоите успехи са.....???!!!??? Най-вероятно световния империализъм ти е виновен. Нищо лично
12
9
 
13
 
! Отговори
Мечтател преди 3 години
Има три неща ,които никога няма да се сбъднат на този свят . 1.Байдън да стане президент 2.България да се класира за световно по футбол 3.Гришо отново да влезе в топ 10
11
7
 
14
 
! Отговори
GG преди 3 години
Хасковският принц на Монако пак ли падна бе ??? Хаххаха
10
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гришо,не те бива.Откажи се докато не си станал съвсем за резил.
9
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май му е време вече да се пенсионира.Почнаха да го бият и децата вече.
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новината е че отново нямаме новина.Това си ги знаем.