Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо

Не ме интересува, че ще ме осъдят, признава той във видео
Обновена: 27 юли 2018 13:51 | 27 юли 2018 07:00, Анисия Иванова
230
Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо
Снимка: YouTube

Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо. Това казва във видео, качено във Facebook, 15-годишният младеж, който наръга свой връстник в столичния кв. "Надежда" заради колаж.

"Въобще не ме интересува, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Аз и преди исках да ги бия", допълва младежът, който на видеото е гол до кръста и окървавен.

Още по темата

Публикации в социалната мрежа предизвикали кървава драма вчера. Сигналът за случилото е подаден към 14 часа.

Шест минути по-късно екип на Спешна помощ бил на място. Раненият е 16-годишен. Той е с множество прободни рани във врата и ръката. Закаран е в "Пирогов", където му е направена животоспасяваща операция.

В близост до блока е задържан и нападателят - 15-годишен негов съученик. Малко след инцидента в интернет се разпространява и шокиращото видео. Според източници на Нова тв на него е именно нападателят.

Видеото е заснето преди ученикът да бъде арестуван. Той е гол до кръста, държи ножа в ръце и има следи от кръв по тялото му.  Нападателят е от ирански произход.

От "Пирогов" съобщиха, че пострадалото момче е в тежко състояние, остава за интензивно лечение и активно наблюдение в Детската реанимация на здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
35
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Бам, бам, бам -- обратно в Иран при бай Садам.
72
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е виновен, това е бъбещето на тази територия. Този хубавец е бъдещ лидер на партия, дебел депетата и евро депутат. Ще се бие в парламента с кеф.
71
2
 
32
 
! Отговори
аз преди 5 години
Ето защо Израел не пуска тези в страната си!
70
1
 
29
 
! Отговори
dido преди 5 години
правителството е мислело за евтина работна ръка от третят свят , но какво става ??? Бам , бам и трепим наред . Бе хора вие ромите в българия не можете да оправите от 100 години а сте седнали тея да оправяте. Бам Бам и на самолита до един.
69
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В днешно време технологиите са напреднали, а съзнанието на хората едва лази след тях. Много странно се развива човечеството. И Фейсбук е в същото положение. Оръжие за масово изтребление, ако се държи от неопитни и опасни ръце. Какво да се прави, човешката природа не е много далеч от животинската, а мозъкът работи ли, работи.
68
7
 
12
 
! Отговори
До информиран преди 5 години
А без тези.Днес децата са изключително информирани, знаещи по няколко езика, боравене с таблети от една годинка. Е не знаят да играят на топчета, да убиват птички с ластик, но това е новото поколение, между които има изключителни деца.
67
1
 
48
 
! Отговори
месара преди 5 години
в затвора, там бам, бам, бам, и ще стане една послушна девойка!
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека проповядват още омраза ,нека . Ще изревем всички. Тоя набожен, оНая *** ,един фараон
65
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоя ли ще го пуснем, за да не му съсипваме бъдещето?
64
1
 
56
 
! Отговори
Вазелин преди 5 години
Съжалявам но въоръжен с нож срещу невъоръжени не се брои бе пич .Трябва с голи ръце да ги направиш на мармалад .Или да им дадеш по един нож и на тях за да е равностойна битката .Пък тогава ако отцелеш може да се перчиш по мрежите .Сега си един слабак тръгнал с нож срещу безащитни невъоръжени .
63
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фейсбук е оръжие за масово поразяване!
62
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали разбирате, че този прословут Фейсбук е в основата на масовото видиотяване на хората. По цял ден публикуват снимки къде са, на кой блок са се качили, на кой влак, самолет, какво ядат, какво правят в тоалетната, как наръгват и пребиват някой. И това е с цел да получат някакво социално одобрение, да видят лайкове под публикацията си. Социалните мрежи бяха създадени именно да превърнат хората в овце, в едни преживни животни.
61
0
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Трябва да се обърне внимание и на родителите на такива ... .И да бъдат заставяни да връщат парите на данъкоплатците,които отиват за майчинство и отглеждане на деца,защото явно не са си свършили работата както трябва.
60
0
 
53
 
! Отговори
nnn преди 5 години
Най-лошото е ,че тлъстият малък вероятно дори няма да влезе в затвора .Още по-лошо е ,че той го осъзнава добре ,не му дреме въобще затова ,което е направил и едва ли ще му дреме и следващия път като реши да наръга някой . В Бг наказанията за престъпления срещу личността са смешни и само тук го има израза ще те убия и ще те излежа .Човешкият живот тук , не се счита за особенна ценност .
59
2
 
20
 
! Отговори
Коки преди 5 години
До ТивторъМного се съмнявам да е било така, аз като учех и след демокрацията 2-3 години и нямаше волности, учителите не си поплюваха. И от разказваното от по-големи хора от мен, хич не е било така. Ще те сгънат учителите като стой та гледай.
58
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да строим затвори и за непълнолетни!Тоя е опасен и така,както се изказва,май никога няма да се оправи.По-добре да е в затвора,отколкото да пострада и друг някой.
57
1
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Тивторънаправили са си майтап с теб "възрастните ти колеги"!..Или не си разбрал.Панагюрци наистина си падат по това хладно оръжие и много не понасят "чуждите"Но "всеки иученик е ходил с нож в джоба" е пълна глупотевина!
56
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лелееее, щом на 15 изглежда така, смятайте на 35 какъв чичко ще е. Ако ги доживее, де, че с тоя акъл не е сигурно, че няма да си намери майстора доста скоро.
55
1
 
14
 
! Отговори
МлЪдеж преди 5 години
Бам бам и ги напраих на салата бате, кви са тия да ми са праят!
54
0
 
33
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
това шкембе и тия телеса на 15-годишен ли принадлежат?