Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!

Репортерът твърди, че никога не е казвал, че е пребит
Обновена: 29 сеп 2018 08:35 | 29 сеп 2018 07:45, Александър Попов
293
Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!
Снимка: Монитор

Димитър Върбанов бе освободен като репортер на "Господари на ефира" след като се появиха видеа, които доказват, че не е бит по време на разследване в склад на храни.

Районният съд във Велико Търново освободи двама задържани, които трябваше да отговарят за нанесени леки телесни щети и хулиганство. По-късно от прокуратурата заявиха, че обмислят да повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване на журналиста.

Още по темата

"Не съм симулант и манипулатор. Винаги досега в работата си като репортер в предаването съм търсил истината и този път беше същото", каза пред "Монитор" Върбанов.

Според него управителят на склада и двамата му работници са го бутали и са му нанесли удари.

"Никога не съм казвал, че съм бил пребит или нещо подобно. Истината е, че след като ме добутаха до вратата на склада и ме блъснаха навън през вратата, аз паднах на крака си. Започна да ми става лошо. Сигурно съм вдигнал или събрал границите на кръвното. Видях, че по ръката си имам кръв и от това ми стана още по-зле. Затова се наложи да легна. Нас обаче са ни учили, че трябва да се опитваме до последно да си завършим репортажа и затова няколко пъти опитах да се изправя и да си направя анонса. В болницата бях освидетелстван и имам документи за това, какво е било състоянието ми. От кадрите от охранителните камери, които гледах, действително се създава усещане, че аз се опитвам да лъжа и манипулирам, което не е вярно. На мен действително ми беше зле. Искам да се извиня на обществеността, ако са се почувствали подведени. Аз просто търсих истината и се опитвах да си върша работата", каза Димитър Върбанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
7
 
11
 
! Отговори
Истина преди 5 години
Значи имаме груби нарушения на тази фирма за пакетирани храни с изтекъл срок и подмяна на етикети,а те прехвърлят вината че еди кой си репортер бил симулатн и т.н.И симулант да е какво,неговата вина по-голяма ли е от на тази фирма ,която с действията си ще изтрови сумати народ!Репортера е разследвал дошъл е да снима и те го изгонили и избутали,ами икономическата полиция къде е в случая се пита?Никой нищо не казва,само се занимават с репортера...и нас занимават!!!
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Магърджич, язък че си сънародник на великия Кеворк Кеворкян.
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слагат петно на такова сериозно нещо! Как не ги е срам!
54
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ако нахълташ в Америка така в някой чужд имот има законно право да те застреля Второ влизаш някъде почваш да крещиш на собствениците ,най накрая се правиш на бит След като ти няма нищо защо влизаш в болница като не си манипулатор ..Влезе в склада и почна да вика това са храни с изтекъл срок ...не се прави така пич
53
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за Върбанов, но каквото си надробиш, това сърбаш! Някои хора явно не си дават сметка каква отговорност носят пред обществото, работейки в екипа на Господарите!!! Дали в състояние на афект или поради глупост, тези действия на Върбанов са предателство спрямо труда на целия екип на "Господари на Ефира"! Mагърдич
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"третата власт" е на заплата. Няма свобода на словото. Всичко е купено и се ползва като инструмент за нечия интерес.
51
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега този реално източва нашите здравни осигуровки в болницата! Да бъде съден, както и некадърните доктори!
50
1
 
1
 
! Отговори
до 40 преди 5 години
Всички конци се късат.
49
1
 
7
 
! Отговори
Петров преди 5 години
Да бяха отишли да снимат какво слагат в храните "втора ръка" за българи големите европейски компании. Системно, вече толкова години. Хванали някакви кокошкари
48
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-достойно в момента е Магърдич да закрие това предаване! Да си направи друго, но това е несъвместимо с нарастващата чувствителност на българите за истина! Разликата межди ГЕ и ББ е липсата на смс-и.
47
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 55Там е работата, че не защитаваме нито едните, нито другите.Просто с лъжа няма как да се бориш с друга лъжа!
46
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Митко, покажи ЕПИКРИЗАТА от престоя в болницата бе!Да видим там какви ужасии пише!Или операторът те намаза с макиаж по лицето?Синката на челото къде изчезна за 24 часа?М?
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам защо някой би гледал Нова. Дали ще е биг брадър или господари на ефира - един и същи скалъпен блъвоч.
44
6
 
14
 
! Отговори
до 40 преди 5 години
Преиграл - не преиграл, имаме право да знаем какво ядем и когато някой няма какво да крие не ръчка и не бута снимащия, докато падне, а ще го пусне и това ще е една добра реклама за бизнеса му Сeгa от БАБХ ще го изкарат чист оня щото е човек на някой ама вече никой няма да им купи стоките.
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
снимано, а оно пак си казва на белото-черно.такива са бг "репортечета и тв(тип махленска кабеларка), поръчкови, но е сбъркал поръчката явнол
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изяднява ои ви се защо България, страна в ЕС е на 153 или 163 място по свобода на словото?! Всичко в БГ е фейк! БеГе да се чето като БеГи БеГи
41
2
 
28
 
! Отговори
СЛУГА НА ЕФИРА преди 5 години
Я покажи, бабо Мецо, как пада Неймар за дузпа!
40
1
 
17
 
! Отговори
Petrov преди 5 години
халаваджи(ите)ян отдавна надигат глас срещу неправдата в замяна на крупни суми осигурени от разни бал.ци, които смятат че тази дейност има някаква смисъл освен чрез циркаджилък да се печелят пари на гърба на наивници.
39
1
 
21
 
! Отговори
гост преди 5 години
Това момче е трябвало да завърши ВИТИЗ- голям артист ,като видял кръв и му станало лошо ,тези ги разправяй на шапката ми -играч.
38
4
 
8
 
! Отговори
Пародия на държава преди 5 години
Господарите омазаха с *** бате Бойко и Цацаров и ги направиха за смях и ***. Голям резил на прикриватурата и сега се чудя как с осраните си *** още не са тикали тоя в ареста. Че колкото повече говори толкова повече ги прави за резил и показва какви *** и *** работят в правоохранителните органи и как не могат да разкрият елементарна измама.