Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия

Мъжът не е познавал жертвата си, открит е по ДНК
Обновена: 10 окт 2018 08:08 | 10 окт 2018 05:41, Елка Василева
328
Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия
Виктория Маринова. Снимка: Reuters

Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист, крадец, избягал при майка си в Германия, пише "24 часа".

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час. Това е показала съдебномедицинската експертиза. Мъжът е избягал в Германия още в неделя, се разбрало от справка, предоставена от Гранична полиция.

Мъжът е криминално проявен и е арестуван при операция на германската полиция след сигнал от българските власти. Установено е, че той е заминал за Германия в неделя със свой приятел, след като извършил престъплението у нас.

Мотивите за престъплението - най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия. 

По неофициална информация извършителят на престъплението е засечен по ДНК, която е съвпаднала 100% с намерените доказателства.

Хора в Русе казват, че знаят кой е задържаният. Разказват, че в квартала им „Селеметя” през целия ден вчера е имало полиция. По информация на Нова тв задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му.

Румънецът, който по-рано вчера беше отведен за разпит и проверка на алибито, вече е освободен.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1. Много бързо излезе ДНК пробата, чак светкавично?2. Убийството и гаврата продължили цял час, на толкова оживено място, "любимо за много русенци за ежедневен джогинг". Жертвата не се ли е съпротивлявала, викала, как може посред бял ден по обяд никой да не чуе, види, намеси?--Не изключвам 40 килограмовият Сейлядин да го извършил това чудовищно престъпление.Ама и ДжиПиГруп и МАФИЯТА хич не са за подценяване.
186
3
 
3
 
! Отговори
защо преди 5 години
И защо започва работа в тази телевизия на мъжа си след развода? Защо не е била преди?
185
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте му снимката в други сайтове и помислете дали едно дребно човече ще рискува да нападне жертва много по-едра от него и бореща се за живота си???????Дори и така да е.Кой им прикрива престъпленията???Всичко се вмирисва от към главата!!!НЕ оставки ами храна за прасетата иначе няма оправия!СлОгите на ЦРУ си изпълняват геноцида над българите и това всички го виждат ,НО мишите сърчица......
184
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди седмица факт ли е че арестуваха двама разследващи журналисти - факт. И това ли си измисляме?
183
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понякога се чудя дали герберските *** не са всъщност хора на Нинова под добро прикритие. Толкова пък да не се усещат как вредят на шефовете си...
182
6
 
3
 
! Отговори
пак преди 5 години
И пак отклоняват вниманието от убийство с личен мотив. Направено или поръчано от близък до нея човек. Едва ли е убита от това момче и надали е заради разследваща журналистика . Възможно е в сличай че е била доскоро съпруга на.....и от там да знае уличаващи неща за мъжа си и обкръжение, предролагам от хора имащи власт и т.н . Ако е станала неудобна заради информацията която е имала, не поради някакви разследвания а просто защото е била....съпругата.
181
5
 
11
 
! Отговори
Беглец преди 5 години
Бяга се на Изток при Путин, не в държава от ЕС, където лесно те хващат и връщат.
180
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че тои със самолет ли е летял бре един тука ходи за четри дена до германия и се връща нещо не си го обеснявам да не сее телепортирал
179
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това се случва за да се отклони вниманието от реално търсените лица. И въобще не сте хванали никой. Първо по ДНК трудно в България. Второ нямате и една следа по която да се водите. Всичко е на предположения. Този хванат е "брънка в нищо то" Изобщо не е той! Въпросния си е болен мозък и има проблем със жените. Страда от тежка форма на физофрения, циклофренията. Явно е ментално увреден и освидетелстван за това не се притеснява да дирибейства над жени. Даде се гласност и извън България и сте мн зле
178
3
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Алооу, по-кротко с изказванията против турците.Султан Ердоган ще се вбеси и после ?!
177
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съвпада ли интервюто с Бивол със смъртта - съвпада. Заплашват ли гербави журналисти - заплашват и още как, Антон Тодоров даже в национален ефир с изстиване на столчета. Оставиха ли арестуван за убийства в Перник да се самоубие в собствения си дом със собствения пистолет, Иванчева твърди ли че е невинна и парите са подхвърлени с ктоето рискува огромна присъда, защото ако си признае ще я осъдят само две години. Какво повече да питам. По друго убийство *** ми дойди ми - виновен седмица клошар пос
176
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е възможно такъв брутален *** в медиите да го наричат ''малко агресивен"
175
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 213Не ги карай да използват логика тия ще им блокира малкото гръбначен мозък.
174
10
 
15
 
! Отговори
До 199 преди 5 години
Ами как да си чувал за тази телевизия, като тя е русенска? Като русенец мога да ти кажа, че разбрах за съществуването на тази журналистка, предаването и, и телевизията за която работи чак след като се случи всичко това. Като прочетох какви глупости и конспирации се пишат чак ми прилоша. Всички мои познати в града предполагахме, че случая е свързан или с някаква любовна афера или точно както ще се окаже - ром! Какви ти поръчкови убйства и глупости.
173
2
 
8
 
! Отговори
12 преди 5 години
Това момиче милото да почива в мир, но тя не е разследващ журналист, а само водеща. Повече логика има да убият разследващите журналисти от последното предаване - българин и румънец. Или е за сплашване, изнасилването е измислено , за да се озлоби електората и да се измислят лични мотиви, да се объркат мотивите на престъплението. Пълна ***, не вярвайте на нищо.
172
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не оспорва дали *** може да убие някой, по-скоро се питам, кой стои зад него. Отдавна не вярвам на случайности, особено в България, където странни убийства като в Нови Искър станаха практика последните 5 години.Не е тайна, че ББ и Цветан Цветанов са хора с тъмно минало. А и за тях властта е вече гаранция за животът им, тъй-като ако паднат, следващите може да се разровят в миналите им деяния.
171
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 208И с това нямам проблем :)
170
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече ми писна да слушам за тая...
169
3
 
8
 
! Отговори
12 преди 5 години
Това момиче милото да почива в мир, но тя не е разследващ журналист, а само водеща. Повече логика има да убият разследващите журналисти от последното предаване - българин и румънец. Или е за сплашване, изнасилването е измислено , за да се изложи електората и да се измислят лични мотиви, да се объркат мотивите на престъплението. Пълна ***, не вярвайте на нищо.
168
5
 
6
 
! Отговори
Марио преди 5 години
Явно някой е направил услуга на Герб като ги е изпреварил.