Странно: Съпругата забавила с 50 минути сигнала за убийството на Мартин Божанов

Полицията продължава да събира доказателства
Обновена: 2 фев 2024 19:02 | 2 фев 2024 12:47, Александър Попов
198
Странно: Съпругата забавила с 50 минути сигнала за убийството на Мартин Божанов
Снимка: БГНЕС

Съпругата Гергана е забавила с 50 минути сигнала за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса. Той е подаден в 20:09 часа, а самото убийство е станалло в 19.20 часа, съобщи шефът на СДВР Любомир Николов.

Полицията продължава да събира доказателства за убийството на Божанов. Уточнява се видът на оръжието, с което е застрелян, съпричастни лица, както и разпити на близки на убития. Проследва се и имотното състояние на Нотариуса, ясно е, че е имал голям имот в Гърция.

Още по темата
Има едно разследване за имоти измами и принуда на съдии, гледали имоти дела. По него Божанов не е обвинен, добави зам. градският прокурор на София Иво Илиев. Поясни, че разследването е било в края си и е щяло да се търси наказателна отговорност от убития.

Има спад в престъпленията и увеличение на разкриваемостта с около 4 процента. Намалели са убийствата, а разкриваемостта на кражбите на коли е над 10%. Критиката ни е към работата при случаи с домашно насилие, заяви главният секретар на МВР Живко Коцев.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До165. Събрали се двама криминални и създали сем.?!?! Е защо и е поръчител като си има оръжие. Какви времена . Всяка жена гледа бързо да стане вдовица.
161
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
добави зам. градският прокурор на София Иво Илиев. Поясни, че разследването е било в края си и е щяло да се търси наказателна отговорност от убития.???????????
160
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
1 час? Дала е достатъчно време на убиеца да се измъкне. Навярно жената е поръчала мъжа си, иначе няма никаква логика да изчака толкова време след нападение.
159
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, ама е от свитата на Пейковски, Кичу и Корестия. Снасял им бил, казаха по ТВ-то.
158
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Демек - престъпник и съпруга която иска да му вземе имуществото. Двама престъпници.
157
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От два дни хората които нямаме нито кабелна нито сателитна телевизия и разчитаме на телевизиите от цифровия пакет нямаме сигнал на Бг он еър. Предполагам че не са им платили или има някакво недоразумение но потребителите какво сме виновни ?!?
156
0
 
13
 
! Отговори
съпругата преди 3 месеца
нали е от ваще от гдбоп
155
3
 
15
 
! Отговори
Лукчо преди 3 месеца
Явно е казала истината в шоуто "Къртицата",че обича лукса,а покойният явно е обичал млади и хубави жени.И ако някога разкрият убийството именно някоя млада красавица ще се окаже причината за убийството му."Пипнал" е плод на някоя мутра най-вероятно,но владеенето на законите от мутри не пази.
154
1
 
6
 
! Отговори
Чичолина преди 3 месеца
Само,ако доходите му бяха от патенти,че да ги получава 20 години след смъртта му може да се изкуши по някой младеж.Красотата явно е по подозрителна и от политик.
153
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Изчакала е час, защото е мислела че огнестрелните рани ще зараснат. Ама като видяла, че за час не са зараснали, взела че се обадила, че има някакъв проблем.
152
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Искала е да се увери, че съпругът и е достатъчно добре умрял, да не вземе пък някой екип на спешна помощ да го спаси.
151
0
 
21
 
! Отговори
Честният нотариус преди 3 месеца
Ам нъл тряа да са увери, че е пукнал, мъ не знай как да мери пулс. Кат го глеам къф е убавец, и кат гледам историята й, баш тъй ша е.
150
6
 
9
 
! Отговори
Лукчо преди 3 месеца
Тази е умна,завършила е с отличие и си пада по богатството,което изключва на сто процента да има нещо общо.Няма да прекъсне златния поток.А,че министърът не я одобрява е ясно след като и е бил шеф по време на уволнението преди да стане министър "Златотърсачките" никога не убиват този,който им дава лукс на принцеса.След майчинството и. пак ще я уволнят.Умна е,ще се оправи и без постовете им.Тези явно не искат във ведомството си хубави жени.
149
0
 
22
 
! Отговори
Обективен преди 3 месеца
В новините по Нова този високия със синята вратовръзка каза,че жената подала с 55 минути закъснение сигнала ,защото тогава разбрала,че мъжа и е убит ????? В тази новина от вчера : https://dnes.bg/crime/2024/02/01/ubiistvoto-na-martin-bojanov-notariusa-absoliutno-pokazno.597164 пише ,че Нотариуса е убит пред очите на жена си и децата си ??? Пълно противоречие ,егати смешниците .
148
0
 
9
 
! Отговори
ще намерите убиецът преди 3 месеца
ама друг път, при толкова много засегнати да се чудиш кой по напред, а има и голяма вероятност да не искате да го намерите, причини хиляди. Сега "килъра" ви чете глупостите и ви се смее на акъла,
147
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Обективен - 149 - Колко убийства си извършил, че ги разираш толкова?
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 155 - Защо? Мен изключително ме дразни, когато някой и звъни през 12 секунди по телефона.
145
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съпругата казва, че той се е забавил и тя погледнала камерата и го видяла да лежи до колата. Първото нещо, което правиш е да звъннеш по телефона, а не да гледаш камерите.
144
0
 
9
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Има едно разследване за имоти измами и принуда на съдии, гледали имоти дела.
143
1
 
18
 
! Отговори
Какво става.? преди 3 месеца
Съпругата била позната с Ивайла Бакалова, приятелката на обвинения Весо Брадата, на който било повдигнато обвинение че е свързан с Черепа за да финансира протестите на Радев през 2020....... 1 час са се замитали нечии следи...