САЩ искат истинско разследване на убийството на Немцов

Кери: Нашето разузнаване не знае кой стои зад смъртта на политика
Обновена: 1 мар 2015 19:11 | 1 мар 2015 19:06,
340
САЩ искат истинско разследване на убийството на Немцов
Снимка: архив Reuters

САЩ биха желали да видят "цялостно, прозрачно и истинско" разследване на убийството на руския опозиционен политик Борис Немцов. Това заяви държавният секретар Джон Кери, цитиран от Ройтерс, съобщи БТА.

Още по темата
По думите му американското разузнаване не знае кой стои зад смъртта на Немцов. Важното обаче е, че трябва да има пълно, прозрачно и истинско разследване, не просто кой физически е изстрелял куршумите, а кой може да е поръчал или наредил това или стои зад него, заяви Кери през Ей Би Си.

По-рано днес руската полиция обяви награда от 3 милиона рубли (43 677 евро, б. р.) за ценна информация във връзка с убийството на, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Федералното следствие, натоварено с делото, заяви, че гарантира анонимността на всеки, който се обади, напомня агенцията.

В същото време украинското външно министерство изпрати до руските власти нота с искане да осигурят на Анна Дурицкая - свидетелка на  убийството и украинска гражданка - възможност да замине за Украйна. Това съобщи пред радио "Ехото на Москва" консулът на  Украйна в Москва Генадий Брескаленко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
1
 
11
 
! Отговори
ODIN преди 9 години
i dedo iska ma ne stava
145
0
 
11
 
! Отговори
bon4o преди 9 години
NE ZNAE AAAAAAAAAAAAAAIIDE BE
144
15
 
2
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
От къде го извади тоя селски диалект " ТУЙ" ?Мен коментарите ,които са плод на изгнилите ви мозъци не ме интересуват.Влизам тук, чета и се чудя, да ви се присмивам ли или съжалявам.
143
12
 
0
 
! Отговори
SASHO преди 9 години
ЕДИНСТВЕННОТО КОЕТО МИ ДРАНКАШ СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ КАТО ВОЛЕН ***. А И САМ ДОСТА ПО-ГОЛЯМ ОТ ТЕБ
142
6
 
1
 
! Отговори
SASHO преди 9 години
Захари Стоянов, статия Русия и българската криза пише: С безобразните си военни действия през 1804, 1807, 1828 и 1854 тя опожари страната, погуби населението и в крайна сметка я остави на произвола на поробителите. Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н.
141
3
 
2
 
! Отговори
SASHO преди 9 години
ТИ НАИСТИНА СИ ***----- КАКВИ КРИМСКИ ВОИНИ СЛЕД КАТО ГЕНЕРАЛ ДИБИЧ СТИГА ДО ОДРИН????? КОЛКО НЕЗНАЕШ МОЖЕ ДА СИ ЗА ДА ПИШЕШ ТОВА???
140
5
 
3
 
! Отговори
SASHO преди 9 години
НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРОДАЖНИ АГЕНТИ НА ДС- НАВСЯКАДЕ ГИ ИМА. ВОЛЕН Е СЬЩИЯТ ***. ИМА НЕГОВА СТАТИЯ В ДЕМОКРАЦИЯ-ДА РАЗЖАЛВАМЕ АЛЬОША А СЕГА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ РУСОФИЛ
139
2
 
0
 
! Отговори
SASHO преди 9 години
На 5 и 6 декември 2006 г., в Страсбург се проведе редовно заседание на Комитета на постоянните представители на Съвета на Европа. На него се обсъдиха въпроси, свързани с контрола по изпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека, включително изпълнението на решението на Европейския съд по правата на човека по делото ОМО Илинден ПИРИН. По време на заседанието Русия и Сърбия поискали от България да регистрира въпросната организация, което не изненадва.
138
4
 
0
 
! Отговори
SASHO преди 9 години
Всяко тържество на България е смърт за Русия, пишеше в един брой на Русь покойний екзалтиран славянофил Аксаков, за когото се проляха толкова сълзи в Софийското книжевно дружество. Какви са тия Крумовци, Симеоновци и Борисовци? Разве не можеше и без тях? пишеше същий тоя Аксаков на княжеската прокламация към българските солдати, в която се казваше:
137
4
 
2
 
! Отговори
SASHO преди 9 години
статията на Георги С. Раковски Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите, публикувана във в.Дунавски лебед, 1859 г.-- Трябва да се отбележи, че тези войни не се вдъхновяваха никога от интересите на България, чието име не бе дори произнасяно. Не е ли Русия тази, която разруши градове като Свищов, Русчук, Силистра, Сливен, Стара Загора, Разград, Варна и т.н.
136
4
 
2
 
! Отговори
SASHO преди 9 години
Хр.Ботев"Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството и християнството, тя употреблява още по- долни , подли и радикални средства за да затрие от лицето на земята българските колонии и българщината в старите български земи .... " ! БОТЕВ РУСОФИЛ-----НАИСТИНА СИ МНОГО *** И НЕ СИ МИ НА НИВОТО. ЕДИНСТВЕННОТО СА ВАШИТЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ КАКТО НА КОМСОМОЛСКО СЪБРАНИЕ))))
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Sasho то хубав си зпочнал да се връщаш в миналото но защо не цитираш и крумовите закони за престъпниците и да се обединиме около тази идея а не около това към което на теб ти се иска все пак добре ще е да защитим достойните хора и престъпниците да си получат заслуженото има гняв в теб който ти мъти разума ми се струва
134
0
 
5
 
! Отговори
казано от Апостола! преди 9 години
До SashoВ. Левски"Англия и Америка неколко века крепят Туркия и фалят дивашките кланета над нас българите! Не сакайте нищо добро да видите от тея две империи! Сякогиш ке бъдат врагове на България и първи авери на турския султан. Сал една православна Русия ке ви защити!"
133
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До SashoНемцов беше същия като теб. Продаваше страната си на Америка за жълти стотинки и получи заслуженото. Сякаш сам бог от небето се намеси, възмутен и отвратен от тоя руски Юда!
132
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Sasho патриотите не се опитват да променят истината да я тълкуват те се борят за нея и я защитават но са готови и да изслушват спорят и убеждават опонентите си но винаги истината е на първо място а не нейното тълкуване както ни е изгодно и да се заяждаме последното е нй лесно
131
4
 
1
 
! Отговори
Sasho преди 9 години
Хр.Ботев"Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството и християнството, тя употреблява още по- долни , подли и радикални средства за да затрие от лицето на земята българските колонии и българщината в старите български земи .... " !
130
6
 
0
 
! Отговори
Sasho преди 9 години
КАКВИ ПАТРИОТИ СТЕ ВИЕ БЕ СМЕШНИЦИ?? ДА РАЗВЯВАТЕ ЧУЖД ФЛАГ. ДА СТАНАТ ЛЕВСКИ И РАКОВСКИ И ВСИЧКИТЕ ДА ВИ ИЗБЕСЯТ
129
1
 
6
 
! Отговори
лъжеш,янки подлого! преди 9 години
До SashoНе ги изби Сталин, а твоя фюрер Хитлер, заедно с още 5 милиона евреи. Не приписвай престъпления от болната глава на здравата. Наскоро отбелязахме разрушаването на Дрезден от американците, заедно с двете атомни бомби в Япония. Единствена Америка използва това варварско оръжие. Да гориш на оня свят във вечен орган, тъй като половин милион от горките японци живи изгоряха в Хирошима и Нагасаки! А във Виетнам горяха живи хора с *** от бомбардировачите си Бе-52.
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Sasho 224 дрън-дрън за епидемиите това беше верно *** за Африка
127
9
 
1
 
! Отговори
Sasho преди 9 години
ИНДИАНЦИТЕ В СЕВЕРНА АМЕРИКА СА БИЛИ МЕЖДУ 2-18 МЛН. ОТ УМРЕЛИТЕ 80-90 % СА ЖЕРТВИ НА ЕПИДЕМИИ. КЬДЕ ГИ ВИДЯ ТЕЗ 60 МЛН УБИТИ РУСОФИЛЧЕ ПРОСТО??