Застреляха млада певица, звезда от US реалити

Убитата Кристина Грими е с румънски произход
11 юни 2016 17:36, Красимир Ангелов
51
Застреляха млада певица, звезда от US реалити
Снимка: Facebook

Певицата с румънски корени Кристина Грими, звезда от американското риалити шоу "Гласът", почина, след като неизвестен нападател я застреля в град Орландо, щата Флорида, съобщиха световните информационни агенции.

След края на концерта си изпълнителката давала автографи на щанд с рекламни материали. Към нея се приближил въоръжен мъж, който стрелял в нея. Братът на певицата се нахвърлил върху нападателя, а по време на схватката той се застрелял, съобщава БТА за кървавата драма.

Полицията съобщи, че у неидентифицирания мъж били намерени два пистолета. Причините за нападението остават неизвестни. В момента тече разследване.

Кристина Грими гастролираше в "Плаза лайв" в Орландо с група. Спектакълът приключил към 22:45 часа местно време (5,45 ч. румънско и българско време) и малко след това се разиграли трагичните събития. След нападението тя била откарана в болница, но лекарите не успели да спасят живота й.

22-годишната Кристина е родена в Ню Джърси, а прабаба й е била румънка. Преди известно време Кристина бе качила във Фейсбук снимка, на която държи плато с курабийки, а в описанието на снимката бе посочила, че ги е изпекла по стара рецепта на прабаба си от Румъния.

Кристина се класира на трето място в шестото издание на риалитито на NBC "Гласът", като бе в отбора на солиста на "Маруун файв" Адам Лавин.

Тя бе много популярна в YouTube, където качваше свои кавъри на различни популярни песни, някои с над 3,5 милиона посещения. През 2011 г. Кристина Грими издаде първия си албум.

Фенове и известни личности изразиха скръбта си от кончината й в социалните медии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
4
 
! Отговори
е как такка преди 7 години
как така няма иСлямист в статията "странно"
37
7
 
4
 
! Отговори
холмс преди 7 години
Знаково убийство.Прекалено голямо внимание се обръща на произхода на жертвата.Ако за всеки застрелян в САЩ се отбелязваше от къде е родом или какви са му корените,и дали баба му е готвила бисквитки щеше да е сложно.
36
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спор за паркоместа ще да е.
35
1
 
6
 
! Отговори
Едно ченге преди 7 години
До Тео, продължениеВижте, не сте длъжен да се пазите сам и дано не ви се случва, но повярвайте ми, ако някога ви се наложи, най - вероятно ще бъдете сам, по лошо от това е само ако по слаби разчитат на Вас. Как ще се справите зависи от Вас, но на улицата няма правила и обикновенно печели по гадното ***. Влизал съм в стаи, където и по тавана е имало кръв, мисля, че поне в няколко от случаите ако жертвите имаха оръжие и смелост да го ползват, щяха да оцелеят. Всеки си решава сам дали да е овца
34
2
 
7
 
! Отговори
Едно ченге преди 7 години
До ТеоВижете, за жалост реалностите са други. Практически не е възможно да се контролира оборота на незаконното огнестрелно оръжие, дори в т. нар. "нормални" страни, камо ли в страни като България. Второто е, че повечето убийства, тежки телесни повреди и грабежи стават с хладно оръжие, ножове, брадви, бутилки, тухли дори... Не е възможно навсякъде да има полицаи, по добре всеки нормален човек да има законовата възможност да се пази сам с оръжие, както в дома си, така и на улицата.
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Za6toto NE TRQBVA da IMA JIV USPE6EN KONKURENT na BEYONCE
32
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хАмериканец ли??????Речи му Мууууууу и туй то!И тези са решили да култивират света????????Боже, опази!!!!!!!!!!!!
31
3
 
6
 
! Отговори
Тео преди 7 години
До АнонименОтносно оръжейното лоби ... много добре съм наясно, знам, че конституцията на САЩ от доста време насам им дава конституционното право да носят оръжие. Но резултатите са налице. А дори и най-старото оръжие има нужда от муниции. Една от причините в САЩ живота да е толкова стресов е точно, че всеки срещу теб може да те гръмне. Миналата година бях там, в Атланта, бил съм и в Москва - и двете места са места на контрастите - много бедни и много богати. Не са за мен. Но в САЩ е безумие!
30
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И там ли не стигат паркоместата?
29
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пернишки трагедии.
28
1
 
12
 
! Отговори
Лео преди 7 години
До Тео"Ако да носиш оръжие е престъпление, само престъпниците щяха да носят оръжия!"В България като е забранено, да не би да не се гърмяха съвсем наскоро?
27
2
 
6
 
! Отговори
Тео преди 7 години
До Едно ченгеТова е типичното американско мислене. А не е ли по-добре да бъде инкриминирано носенето на огнестрелно оръжие извън дома? Тогава ако си нормален човек няма да носиш оръжие навън, а ако си бандюга твоите колеги ще са в правото си да те арестуват и да лежиш на топло. Защото "нормален човек" е много относително понятие. Сега си нормален, след 10 минути живота ти се преобръща(почива близък, откриват ти рак, куп неща, жената ти слага рога) и не всеки понася такива неща и стават белите!
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До TeoСпециално в САЩ, обаче, оръжейното лоби е толкова силно, че в "най-демократичната" държава още не са успели да се преборят, н---------Явно не си наясно, за какво "оръжейно лоби" говориш, като притежаването на оръжие е гарантирано от конституцията.Това с притежанието на оръжие е от 250 години насам. И обърни внимание че можеш да притежаваш оръжие, но нямаш право да го носиш по улиците. То е за самозащита в къщи.
25
1
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
затова ФАЩ имат постоянна нужда от външен враг,защото ,ако нямат такъв ще се избият по-между им!Язък за хубавото момиче!
24
1
 
2
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Цецо Цветанов е виновен. Оставка.
23
4
 
14
 
! Отговори
Едно ченге преди 7 години
До Тео /28/Виж приятелю, правото за притежание и носене на оръжие е неразривно свързано с правото на живот, човешко достойнство и частна собственост. Аз като полицай не се притеснявам от законното оръжие у нормалните хора, притесняват ме мутрите с калашници в багажниците, а относно този лудия в Орландо, за жалост се случва, можеше да го направи и с нож. Ограничаването на правото за притежание и носене на оръжие пречи само на нормалните хора, престъпниците просто не го спазват.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя е ***
21
3
 
19
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Жалко за младото момиче. Това доказва за пореден път, че свободната продажба на оръжие навсякъде трябва да се забрани. Има толкова умствено лабилни хора, способни на такива дивотии. Специално в САЩ, обаче, оръжейното лоби е толкова силно, че в "най-демократичната" държава още не са успели да се преборят, независимо от мнението на нормалните хора. Оръжията са за полицаите и армията. Ако всеки от нас желае да попуца - ок, има си специални стрелбища. Но свободното закупуване и носене ... лудост!
20
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Поп ГруюЯвно си го купувал глока от Walmart щом знаеш. Аз не знаех че продават там.
19
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХА-ХА-ХА !Маймунарника САЩ е най-отвратителното място за живеене в света.---------Ако Сащ е най-отвратителното място,не знам как да определим Русия тогава.Свинарник, изтрезвител, психодиспансер ?