Експерти: Обама не беше силен лидер, но бе коректен!

България има интерес от твърда политика спрямо Русия, смята Асен Агов
14 яну 2017 13:52, Красимир Ангелов
191
Експерти: Обама не беше силен лидер, но бе коректен!
Снимка: Bulgaria On Air

Барак Обама не беше силен лидер, но ще остане най-политически коректния президент. Тази оценка дадоха Владимир Каролев и Асен Агов в предаването "Брюксел 1" с Милена Милотинова.  

По думите на Агов, след избора на Доналд Тръмп Европа сериозно трябва да се замисли за сигурността и отбраната на стария континент. Според него не може да се разчита само на САЩ. 

"България има интерес от това да се води твърда политика спрямо Русия", каза още Агов.

Той каза още, че ЕС и НАТО не трябва да допуснат съюз между Русия и САЩ. "Трябва да се решат проблемите с ИД. Обама позволи на приятелите си в Катар и Саудитска Арабия да създават Ислямска държава", каза още Агов. 

Владимир Каролев пък акцентира на това, че ако бъде подписано търговското споразумение между САЩ и ЕС, Европа ще спечели. Той обясни още, че единствената положителна дума на Тръмп към Путин е била – "силен лидер".

Какво още казаха двамата вижте в предаването "Брюксел 1" по телевизия Bulgaria On Air от 17.30 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочетен вестник, използван за задни цели
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега остана и другия *** Ал. Йорданов да изпатка едно интервю.Как да не им се радваш ,че никой не ги бръсне вече за нищичко.
96
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С кое точно беше коректен, с това че наложи санкции на някакви руснаци и от администрацията му в прав текст си казаха, че търсят начин Тръмп да не може да ги отмени (което няма как да стане заради, изпълнителните заповеди); после изгони 35 руски дипломати, защото били "участвали" в мнимата манипулация на изборите (дето Обама в октомври каза че нямало никакъв начин хамериканските избори да бъдат манипулирани някога)? Много коректен към наследника си, няма що, какво остава за другите държави...
95
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
и кои гледа тази тв с тези псевдоексперти по всичко
94
0
 
6
 
! Отговори
Мда преди 7 години
"Експерти"....
93
0
 
10
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Обама беше коректен към Олигархията, която го тури да бъде избран. Обама е Виновникът за избора на Тръмп. За 8 години Обама не успя да подобри живота на обикновения американец. Плодовете от крехкия икономически растеж се обраха от Олигархията, която тури Обама да бъде избран.
92
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този пък откъде пръкна?
91
1
 
14
 
! Отговори
преди 7 години
само алкохолици и луди по тв-то .
90
13
 
6
 
! Отговори
дрогари надрусани... преди 7 години
Комунистите си мислят, че като лъжат и народа ще иска да се върне съвецкият ботуш тук.Е как да стане? Няма вече чужда армия да им пшомогне да избиват невинни, да откраднат всичко и да мачкат 45 г.
89
5
 
23
 
! Отговори
Трол преди 7 години
Браво!По повечето от долните мнения разбирам, че българското племе започва да се разсънва от 28 годишният си сън и да проглежда. Хората вече разпознават англо-саксонско-ционистките плъхове налазили всяко ъгълче на властта и медиите. Такива мижитурки трябва да бъдат линчувани по методите на любимите им хамериканци с катран и там ко друго беше, перушина май!?!
88
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страшно нещо е , когато управляващи станат професионални манекени,долнопробни ченгета,жур-анализци,артисти,алкохолици,комарджии,недоучили юристи,икономисти, финансисти и т.н. умствено недоразвити и генно-модифицирани потомствени клатик-ури!По биографиите на двамата "юнака" може да се разбере как управлението на държавата ни преднамерено и организирано попада в ръцете на организаторите и изпълнителите на плана "Ран-Ът"!!!Това е и заслугата на клана Кобурготски,Живков и с-ие дисиденти!
87
2
 
19
 
! Отговори
питам се преди 7 години
Каролев пък какво има предвид,с твърдението ,че от споразумениео за свободна търговия м/у САЩ ЕС, Европа ще спечели. ЕС ще бъде наводнена с евтини стоки ,ГМО продукти , които ще парализират местната икономика и селско стопанство.Кой печели от това??
86
2
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Два броя червено-сини другари,се правят на експерти.
85
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Експерти? Тези двамата паляка? Мухахаххахахахахахах
84
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обама се споразумя със Сауд Арабия да създадат Ислямска държава и да наводнят Европа с ислямисти. Това направи Обама. Всички пророчества отнасящи се до Антихриста ,сякаш са написани за него-Хюсеин Обама. Разбира се ,тези които стоят зад Обама имат силни икономически интереси от това,Европа да се превърне в нещо между Африка и Южна Америка- територия-пазар с не много образовани хора,затънали в междуособици рай за наркотрафикати, арена на религиозен джихат и престъпност
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До X,Y,Z Ами то големи бизнесмени бе тия .ниди крадливи! Роскатане е ли е правел същото в Германия???
82
2
 
21
 
! Отговори
знаем се преди 7 години
Какви експерти са тия търнъци?
81
1
 
23
 
! Отговори
Димитров преди 7 години
Агов - експерт?!?! Може би в краденето и лъгането на доверчив матрял . Но само в това !А неговия застъпник - *** , който е сътворил тази смехория - да си *** м.а.йк..а тъ.па дето го е коронясала за ек.сперт на екс.перти.
80
3
 
11
 
! Отговори
легенда преди 7 години
....текезесарите кога започнаха да определят кой е експерт и кой не е ....айде карайте си самолета...
79
1
 
28
 
! Отговори
отврат преди 7 години
ТОВА ЛИ Е ЕКСПЕРТЪТ? ТАЯ ПОДПУХНАЛА ПИЯНСКА МУТРА. КОЯТО ОТ ЕКРАНА ГРОМЕШЕ КАПИТАЛИЗЪМЪ21 ЧЛЕН НА БЗНС- КАКЪВТО СЕ СТАВАШЕ САМО С РАЗРЕШЕНИЕНА БКП.