Тръмп подписва санкциите срещу Русия

Президентът на САЩ преглежда окончателната версия на документа
29 юли 2017 09:42, Красимир Ангелов
216
Тръмп подписва санкциите срещу Русия
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп одобрява законопроекта за налагане на нови санкции срещу Русия и възнамерява да го подпише, съобщи Белият дом, цитиран от ДПА.

Още по темата
Държавният глава на Щатите прочете първоначални варианти на законопроекта и договорените крайно важни части от него. Сега той преглежда окончателната версия и на основание отзивчивостта към забележките, одобрява законопроекта и възнамерява да го подпише, се посочва в изявление на Белия дом.

Сенатът прие документа с голямо мнозинство в четвъртък и за превръщането му в закон вече е необходим само подписът на Тръмп.

Както Dnes.bg съобщи, Руската федерация също взема ответни мерки, след като Конгресът на САЩ гласува нови санкции срещу нея.

Русия предписва общият брой на служителите в дипломатическите и консулски учреждения на САЩ във федерацията да бъде съкратен до 1 септември на 455 души и по този начин - изравнен с броя на служителите от руските дипломатически мисии в Щатите. Това се казва в разпространено изявление на външното министерство в Москва, предаде ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даааа, а пък Русия гонят 1200 американски дипломати и ЕС заплашиха САЩ, че ако ги засегнат икономически ще има контрамерки.
10
3
 
17
 
! Отговори
МУУУ преди 6 години
Важното е Русия да не подпише санкции срещу САЩ. Че тогава зле. Много зле. А най-важното е Северна Корея да не подпише некоя присъда на САЩ. Че тогава най-зле.
9
8
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 2 Че той и Хитлер казваше до последно на Сталин, че няма да го напада, но го нападна без да знае оня грузинец. Каква е разликата между Хитлер и тоя рижав фашист на снимката?
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе защо не се занимаваш само с рисуване, не те бива в писането.И това е най-подходящото ти амплоа, защото си анимационен герой.
7
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин не само че ще клекне но ще почне и да ака :))))
6
7
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Едно време Хитлер имаше топки да нападне Сталин, сега германския шут на снимката си играе на смешни санкции срещу Русия.Жалка история!
5
29
 
9
 
! Отговори
браво на Тръмп преди 6 години
Президентът на САЩ Доналд Тръмп очаква от Русия да върне полуостров Крим на Украйна и да прекрати насилието в Лугансака и Донецка област, стана ясно от коментар на говорителя на Белия дом Шон Спайсър...ха.ха.ха икономическото жуже- Русия на колене пред Великия Президент на САЩ
4
11
 
25
 
! Отговори
благодарим ти преди 6 години
Благодарим ти, Доналд Трумп. Благодарение на твоята убийствена санкционна политика, БРИКС надмина Г-7 по БВП и Русия става все по-силна и независима от ЕС и Нато!
3
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искахте Тръмп другарЕ, получихте Тръмп, ами сега :)
2
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щеше да кани Путин в Белия дом,беше възхитен от него и изведнаж-санкции срещу Русия. Този неуравновесен полуи...т ще съсипе света.Почна с Куба.Мексико.Почна с интриги ,утре може и война да обяви.
1
9
 
24
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
А кой ще подпише капитулацията на САЩ след някоя и друга година?(хи-хи)