Реч на Реджеп Ердоган предизвика сблъсъци в Ню Йорк

Към президента: "Ти си терорист, разкарай ми се от държавата"
22 сеп 2017 12:44,
292
Реч на Реджеп Ердоган предизвика сблъсъци в Ню Йорк
Снимка: Reuters

Сблъсъци между протестиращи и привърженици на Ердоган избухна след реч на турския президент, която той изнесе в Ню Йорк.

Заради напрежението се е наложило полицията да задържи за кратко няколко души, пише The Hil, цитиран от "Фокус".

Сблъсъкът между протестиращите и присъстващите е започнал в балната зала на хотел в Ню Йорк, където Ердоган е изнасял реч. Мъж се е изправил и е започнал да крещи на английски език: "Ти си терорист! Разкарай ми се от държавата".

Още по темата

В публикувани видеоматериали се показва това, което полицията в Ню Йорк потвърждава, че са протестиращи и контрапротестиращи,, разменящи си удари из залата.

Силите за сигурност насила са изгонили поне един човек, нападнал протестиращите. Полицията съобщава, че петима демонстранти са "били задържани за кратко" по време на инцидента, макар и да не са извършвани арести. Няма ранени.

Говорител на хотела съобщи, че "съвсем малко" от близо 2000-те присъстващи са били ескортирани навън.Полицията обяви, че сбиването няма общо с личната охрана на президента, която в предишни случаи е нападала хора, протестиращи срещу Ердоган.

Демонстрацията започва часове след срещата на Ердоган с неговия колега от САЩ Доналд Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААДжнго, оди се пери!
33
10
 
5
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Бойко и Ердоган са приятели. Бойко се обръща към него с "Тайпи" а Ердоган го нарича "Кабак Ефенди". Каза го моя приятел Веждичката с когото изпихме три водки. В бутилки.
32
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въй. Въй. Чок резил аркадаш.
31
4
 
2
 
! Отговори
(* *) преди 6 години
До Анонимен47 Ние няма нужда да измисляме нещо с/у ЕРДОГАН няколкото тролчета сте пре-достатъчни да хулите чужди --своите не видели
30
0
 
1
 
! Отговори
не драскай ами чети! преди 6 години
До Mda ***! ЧЕТЕ ПРОСТОТИИТЕ КОИТО САМ Е НАПИСАЛ!
29
7
 
2
 
! Отговори
Недева преди 6 години
А тройните коалиции от началото на прехода, Тодор Живковите и *** от всички правителтва нима не са престъпници?! Увреден, болен мозък!
28
3
 
18
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
Всеки понеделник седмицата ни почва с хим! :-)
27
15
 
21
 
! Отговори
Hawk The Ottoman преди 6 години
Хе хе хе хеееееееее!!! Булгаааар булгааар ... понеже много ви сече пипето по държавните дела и много разбирате от политици, затова живеете в *** и от години ви управлява една тиква! Аман от потомствени охлювофрени с грандиозните претенциил!
26
10
 
26
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
До Ариец"Турците са примитивни, нискоинтелигентни увредени на генетично ниво убийци и престъпници. "За това ли НЕ ние а Вие сте Република Корупция?
25
0
 
4
 
! Отговори
УЧЕТЕ СЕ! преди 6 години
До Анонимен-34 Това е да се наричаш Ч О В Е К!!! БРАВО нека се учат човечетата!
24
4
 
19
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Като чета турските коментари ви се чудя. Откъде се взеха 48% против на референдума?Сигурно хората не смеят да напишат какво мислят, че ги чака заъвор. Друго обяснение няма."Изречението ти няма никва логика, етика :-) :-) :-) :-) Гледам и не вярвам на ушите си:-) :-) :-) :-) От страх за затвор май дадоха 48 % не:-) :-) :-) :-) Не сте pости а МНОГО пpости :-)
23
11
 
9
 
! Отговори
Ариец преди 6 години
Турците са примитивни, нискоинтелигентни увредени на генетично ниво убийци и престъпници. Потомци на мутирали остатъци от предишни атомни заличавания. Рано или късно ще бъдат прочистени с водород отново.
22
15
 
0
 
! Отговори
varg преди 6 години
и едните и другите са тероористи.
21
1
 
4
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
До Анонимен27 ДА ТЕ ПОПИТАМ ТОГАВА ОТ КЪДЕ ИЗКОЧИХА 286 БЮЛЕТИНИ С/ НЕ/ ЗА РЕФЕРЕНДУМА В ТУРЦИИЯ С ИЗБИРАТЕЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ ???
20
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквито и да са турците са патриоти.за или против Ердоган, няма значение,горди са че са турци.Ние сме безразлични към родината си и си заслужаваме съдбата....химнът трябва да се пее в училищата всяка сутрин и знамена да се видят и празник да е манифестация.чувство на единност се възпитава.
19
7
 
19
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"Дано кюрдските бунтовници да свалят диктатора Ердоган от власт! Режимът в Турция стана нетърпим!"В Турция ли живееш? Ако пишеш от някъде си...нямаш нищо общо с турците...с какъв акъл го написа? Ако си турчин...ще уважа различното ти мнение!?
18
4
 
5
 
! Отговори
Mda преди 6 години
Orientalsko ejednevie.No zashto trqbva cql Svqt da Im gleda prostotiite na turcite?
17
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците са диваци и варвари.
16
10
 
12
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY преди 6 години
..Mr.Erdogan..The Boss..The One....
15
7
 
21
 
! Отговори
Анадолски преди 6 години
"*** лидер на *** народ !!!"Като гледаме с вашите досегашни лидери и народа, който от балкона всеки ден показва с едно ало колко са умни...се смеем с г..а:-)