КНДР плаши САЩ: Невероятен удар в неочакван момент!

Отговор е на маневрите край бреговете на Корейския полуостров
Обновена: 19 окт 2017 08:38 | 19 окт 2017 08:34, Петя Славова
91
КНДР плаши САЩ: Невероятен удар в неочакван момент!
Снимка: Reuters

Северна Корея заплаши да нанесе на САЩ "невероятен" удар в най-неочаквания момент. Това пише в разпространено съобщение от севернокорейска агенция, публикувано във връзка с провежданите съвместни учения на южнокорейските и американските Военноморски сили, в близост до Корейския полуостров, предава ТАСС.

"Съединените щати очевидно са полудели, докарвайки точно под носа ни цели, които вече определихме като главни. САЩ трябва да имат предвид, че нашият удар ще ги застигне в най-неочаквания момент в неочаквано място", отбелязва агенцията, цитирана от "Фокус".

Още по темата

Авионосна ударна група на Военноморските сили на САЩ провежда съвместни учения с кораби от ВМС на Южна Корея край бреговете на Корейския полуостров. Маневрите започнаха на 16 октомври и ще продължат до 26 октомври.

Според сведения от командването на 7-и флот на ВМС на САЩ, ученията ще се водят на територията на Японско и Жълто море. Тяхната цел е отработването на съвместния действия по море. Освен това, в тях ще се включат и американците есминци USS Stethem и USS Mustin, както и авиация на двете страни.

Военнослужещите на САЩ и Южна Корея ще отработят и действия по намиране и прихващане на балистични ракети, изстреляни от територията на Северна Корея.
 


91
Още по темата: САЩСеверна Корея
Още от
Напиши коментар Коментари
72
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тук мирише на крави и сменям статията
71
2
 
4
 
! Отговори
кой ще кара ракетата преди 1 месец
другаря свин чен грух
70
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кимчо, освен да ;;;ръдне звучно, друго не може да направи. Но ако се напъне повече, ще напълни гащите. Да не се пъне тогава!
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 69
Дядо ти няма ли го да го лъжеш :))) Тая пропаганда свърши 89та. Аре бегай.
68
3
 
5
 
! Отговори
До ззц преди 1 месец
Пич ти си тотално изтрещял. Да не говорим че Русия продаде и на Турция установките с400 които прихващат и невидимите американси и натовски самолети...а щом продават това, няма да говорим какво имат на въоръжение. Последно преди няколко месеца извадиха су 35, които по данни на всички анализатори превъзхожда американските... така че си пълен баламурник щом си вярваш че са джудже. И ако великите щати бяха толкова велики колкото си мислиш да ги бяха смачкали а....
67
8
 
6
 
! Отговори
ззз преди 1 месец
До ГАДОРЯН

Не пиши глупости.Без ядрено оръжие ,Русия изглежда като военно джудже пред САЩ ,камо ли пред цяло НАТО ,което включва най-силните военни държави по света.Руснаците ако нямаха ядрени оръжия вече ,да са станали провинция или на Китай или на САЩ.И за кое руско "оръжие" по точно говорим ? Руснаците могат да бъдат прегазени само с авиация от американците,да не говорим и че изостават с 50г. от Запада и с още 100 от САЩ.
66
3
 
4
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 1 месец
Бля бля бля. Нищо подобно горски. Значи ако нямаше ядрено оръжие, Китай, Русия и СК , можеха да се изгаврят с НАТО както си искат. От чайниците жива сила, а от мада Раша оръжие и стойте та гледайте. Чайниците биха прегазили нас и комшуларите за отрицателно време. Така с малки отрядчета от по стотина хиляди. Нооо с тия ядрени гъбки никой не смее да започне. И слава богу
65
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Говедарите пръхат около С. К .като ангели небесни ,святи и чисти . Абе винаги могат да спретнат един,, ТОНКИНСКИ ЗАЛИВ,,или ,,ядреното ,химическо и бактеоорологично оръжие на С. Хюсейн,,
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Визите и ограниченията са за туземците . За неправилегированите .
63
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До сърп и чук начук В С . Корея няма комуниститческа партия .барабан проЗт . Има НАРОДНО -ДЕМОКРАТИЧНА партия . ГОСПОД КАТО СИПВАЛ АКЪЛ, НЯКОИ СА БИЛИ В КИНЕФА .
62
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 59
Визите и другите ограничения седат още заради примитивни същества , като тебе. Службите им знаят че голяма част още е от старата номенклатура или са анти настроени. Те такива хора, не искат там. Друг път като задаваш глупавия си въпрос се погледни в огледалото там е отговорът.
61
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В далечната 1964 г. американски военни кораби се въртяха около Виетнам, провокирайки инцидент в Тонкинския залив. Така се стигна до война с Виетнам. Макар с огромни загуби, виетнамците победиха САЩ. Та нека американците да не се врат много много край Корея, защото историята може да се повтори.
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе аборигени, това на бюрото му не е лампа а микрофон !
59
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да получи един българин в западна страна добра, квалифицирана работа, първо трябва да се научи да говори на високо ниво езика на тази страна. Това не става за месец-два, нито за една-две години. В общия случай, за да си уредят нещата в чуждата страна на българите им се налага да се блъскат и да се лутат насам-натам по десетина и повече години. В крайна сметка емигрантът печели нещо, но и много губи, най-вече пропилява някаква част от живота си. Както ми каза един: "Аз получих къща тука, но чак на седемнайстата година..."
58
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
57 а ти що не заминеш за САЩ, а? Или нямаш виза? За българите трябва виза а? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват. Членка на втора скорост, продукти второ качество - всичко е второ качество, страна от Третия свят, депо за черноработници и пазар за западни стоки.
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Северна Корея е точно и на китайската, и на руската граница. Който ги нападне, ще изнерви до краен предел наведнъж и Русия, и Китай. Затова най-вероятно нещата ще се решават с преговори, иначе ситуацията ще се усложни и изостри неимоверно.
56
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
56 защо не заминеш за там
55
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На някои хора тук живота им се ограничава само до ядене на банани и бърсане с тоалетна хартия! Какъв прогрес за държавата ни ще има щом имат толкова ограничено мислене?
54
10
 
10
 
! Отговори
сърп и чук начук преди 1 месец
червеното комунистическо прасе лично ще кара ракетата и ще отиде на Сатурн
53
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не се случи така, че хамериканският самолетоносач се сблъска пак невероятно как с "приятелски" кораб? (Този път може да е южнокорейски....)