КНДР плаши САЩ: Невероятен удар в неочакван момент!

Отговор е на маневрите край бреговете на Корейския полуостров
Обновена: 19 окт 2017 08:38 | 19 окт 2017 08:34, Петя Славова
91
КНДР плаши САЩ: Невероятен удар в неочакван момент!
Снимка: Reuters

Северна Корея заплаши да нанесе на САЩ "невероятен" удар в най-неочаквания момент. Това пише в разпространено съобщение от севернокорейска агенция, публикувано във връзка с провежданите съвместни учения на южнокорейските и американските Военноморски сили, в близост до Корейския полуостров, предава ТАСС.

"Съединените щати очевидно са полудели, докарвайки точно под носа ни цели, които вече определихме като главни. САЩ трябва да имат предвид, че нашият удар ще ги застигне в най-неочаквания момент в неочаквано място", отбелязва агенцията, цитирана от "Фокус".

Още по темата

Авионосна ударна група на Военноморските сили на САЩ провежда съвместни учения с кораби от ВМС на Южна Корея край бреговете на Корейския полуостров. Маневрите започнаха на 16 октомври и ще продължат до 26 октомври.

Според сведения от командването на 7-и флот на ВМС на САЩ, ученията ще се водят на територията на Японско и Жълто море. Тяхната цел е отработването на съвместния действия по море. Освен това, в тях ще се включат и американците есминци USS Stethem и USS Mustin, както и авиация на двете страни.

Военнослужещите на САЩ и Южна Корея ще отработят и действия по намиране и прихващане на балистични ракети, изстреляни от територията на Северна Корея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: САЩСеверна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
4
 
! Отговори
до Аз преди 6 години
Ти как точно разбра, че това на бюрото му е лампа и то нощна? Знаеш ли колко неща може да е?
51
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай Ким!
50
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да има и 11 човека в САЩ които мият улиците а не нужниците, но ти винаги ще им миеш нужниците и ще си останеш пълен мизepник, хайде със здраве...
49
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 48Който с каквито се събира :)) Като нямаш акъл и в България си мияч, готвач и сервитьор. Такова е . Европа също имам познати ...всипки работят на добри длъжности . Даже традиционно запазени за тамошните граждани.
48
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само пълен мизepник може да отиде в САЩ да им мие нужниците.
47
5
 
9
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Пълен ненормалник може да изглежда така.Да седне на тоя "фотьойл" на някво летище през деня да си сложи нощна лампа и да се снима и да смята че е яко и всява страх.Ако ме беше жалко щеше да е смешно!
46
5
 
11
 
! Отговори
до 45 преди 6 години
Тука може да си беден само ако си крайно *** или неграмотен отидоха в САЩ и им дадоха по 2 секретарки и мерцедес нали тъй ? Я ела да те разкарам из европа да си видиш сънародниците келнери, общи работници по строежите, берачи на гъби, ягоди и жрици.
45
0
 
9
 
! Отговори
Ким преди 6 години
А,ако прасето пръдне срещу самолетоносача?!
44
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз имам поне 10 човека живеещи в САЩ вечв над 10 години. Нито един не мие нито чинии , нито деуго. Всичките са на добри длъжности в фирмени администрации. Живеят в къщи и карат среден клас коли. Тука бяха бедни, гладни и живееха в панелни блокове с родители си. Чао.
43
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В САЩ 99.99% от българите са пълни тапунгери които мият нужниците на американците.
42
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Северна Корея при комунизъма нямат тоалетна хартия и банани и не могат да бегат на запад а ние при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и можеме да бегаме на запад.
41
4
 
15
 
! Отговори
До Ф преди 6 години
Явно нямаш представа колко образовани българи има в САЩ! Защо пишеш глупости, най-вероятно от завист. В САЩ Образованието е трудно и не за всеки. Не можеш да минеш така, или знаеш, или си чао. Да ти пише по милост, или да платиш на професора, или по политически причини, забрави. Ни завършиш ли, получаваш според нивото. Не като у нас. Събират всичко най-добро от света, не се срамуват и плащат добре. Има и миячи на чинии, нормално е като са без образован
40
6
 
7
 
! Отговори
върпросче преди 6 години
Впрочем какво става с визите са САЩ, отпаднаха ли, можем ли вече да пътуваме свободно при нашите евроатлантически патньори в САЩ?
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37 Ама въртиш и сучиш глупости само и само да кажеш на черното бяло :) *** кредитна карта мога и в България да имам . Кредитната карта е избор , който в СК НЯМАТ. Даже не знам какво се опитваш да ни убедиш. Ти ти личи, че си дълбока провинция и нямаш идея за света.
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ СЕ ОТЛИЧАВАТ С ТОВА, ЧЕ ТЕ НЕ ВЯРВАТ В БОГА А ИМА КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА ТИП МАВЗОЛЕЙНА МУМИЯ :DТЕ НЕ ВЯРВАТ В ЗАДГРОБНОТО! СТРАХ ГИ Е САМО ЗА ЖАЛКИТЕ ИМ ЖИВОТИ!!!НЯМА ДА НАПАДНАТ САЩ НО УМИ НАСЕЛЕНИЕТО НА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЩЕ СЕ СКАПЕ!!!
37
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Америка е една за света, друга за американците. Има си много проблеми но всичко гледам на там върви. Защо ли? Ако е толкива зле защо чакат за визи с години? Има си ред който се спазва. Синът ми имаше 4 глоби за паркиране и се яви на съд. Съдията да ги определи. След като обяснил, че е дошъл скоро, съдията преценил, че ме в бил запознат с реда и...отмени глобите. Само 80 долара за репатрирането не. Кой и къде у нас ще преценява, виновен ли си или не? У нас винаги си виновен ако имаш глоба.
36
10
 
4
 
! Отговори
до 36 преди 6 години
Ти май падаш от небето със 5-6 кредитни карти да живее се добре лошо идва като ти вземат всичко .Изглеждаш сам нелепо след като налагате санкции на СК а същевременно си правите съюзи и си теглите кредити. САЩ оня ден си вдигаха тавана на дълга САЩ са фалирали отдавна, а такива като тебе ходят да мият ке-не-фи в Гърция и да се клянят на селяните от Кения станали президенти на краварника.
35
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 32Очевидно не знаеш нищо за света...вземи се образовай поне малко. Изглеждаш нелепо с такива лозунги за казармени историйки. Хората на запад живеят перфектно ...кви ягоди кви чинии ...Ти да не живееш в паралелна реалност ? Отдавна има миални малини. А защо не споменаваш хилядите българи с частен бизнес на запад ? Или и това не знаеш :)))
34
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако падне ракетата заредена на площадката ? От смях САЩ ..Няма да могат да пуснат още една :))
33
5
 
25
 
! Отговори
До 32 преди 6 години
Имам син, добре платен в Ню Йорк, се два университета в САЩ. Ходя при него, разхождам се из Манхатан, пия си мохито или една бира с номер 19. Харесва ми, леко тъмна. Не бера ягоди но като стоя там по-дълго се хващам при един приятел на час в едно кафе. Плаща ми по 8 USD на час. Интересни са ми хората, разговорите с тях. Американците бачкат много, дори и на 80. Не ги интересува СК, BG, не знаят за света. Тачат си загиналите във ВСВ, възрастните, за тях има намаления и уважение. Няма мутри.