Американска офанзива към КНДР. Рейгън, Рузвелт и Нимиц в готовност!

Пхенян видя заплаха в US военните учения със самолетоносачите
13 ное 2017 10:00, Петя Славова
295

Снимка: CNN

Три американски военновъздушни самолетоносача бяха насочени към западния бряг на Тихия океан, като за първи път 100 000-тонните машини плават заедно през последното десетилетие, съобщи CNN.

Роналд Рейгън, Теодор Рузвелт и Нимиц  са доказателство за уникалната способност на американския Тихоокеански флот, отбелязва изданието.

Южнокорейското министерство на отбраната заяви, че трите американски самолетоносача са провели тренировки от двете страни на водите, разделящи Корейския полуостров и Япония.

Ученията, които са най-близо до корейското крайбрежие, включват освен американски и южнокорейски кораби.

Наличието на трипластовата US флотилия в тихоокеански води се смята за сигнал към Северна Корея, че САЩ няма да бъдат сплашени от продължаващото тестване на ядрени оръжия и балистични ракети от Пхенян.

"Изпратихме най-големите самолетоносачи в света (на Корейския полуостров), а също така е разположена и ядрена подводница", заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп след пристигането си в Южна Корея миналата седмица.

По време на своето азиатско пътуване, Тръмп за пореден път призова Северна Корея да прекрати ядрената си програма.

Пхенян видя американските военни учения като заплаха. Държавната Корейска централна информационна агенция заяви, че присъствието на трите самотеносоча е част от "зловещото намерение на Вашингтон да поддържа военна хегемония в региона".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
2
 
5
 
! Отговори
само чееее.... преди 6 години
Путин и Тръмп не се срещнаха....по "протоколни" причини....ама точно преди да прведат самолетоносачите в бойна готовност... Май друга ще е причината - Путин не е съгласен за американски удар срещу С.Корея. Ще ги поразходят и ще ги върнат хаха!
231
12
 
2
 
! Отговори
до 234 преди 6 години
Да,победиха.Три самолетоносачи са разположени до границите на СК,Русия и Китай.До САЩ и Западна Европа няма разположени самолетоносачи.СК,Китай и Русия нямат и самолетоносачи.Китай и Русия са две изостанали дивашки държави които трябва да се държат изкъсо.Запада им предложи,мир,просперитет и общо бъдеще,изскочиха от дупката и взеха да се правят на големите играчи.Забравиха че нямаше кво да ядат.Доверия не може да им се има.
230
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
И все пак хладилникът винаги побеждава телевизора. Основен закон на цивилизацията.
229
2
 
3
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До ИнформбюроИталия, Западна Германия, Индия, Тайван, Куба, Ел Салвадор, Филипините, Нова Зеландия - Всички тези страни са формално "НЕЗАВИСИМИ" по това време. Във всяка от тях има а в някои от тях все още има Окупационни Корпуси на САЩМдаа ДЕМОКРАЦИЯ колко си привлекателна и колко си Лицемерна ...
228
3
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До Калеко Алеко"Време е в отговор на американската провокация от Кръжока по ракето-моделизъм на Грухчо, да изстрелят поредната ракета-самоделка с двигател и части на корпуса, закупени от магазина - "Млад Техник" в Московския -ЦУМ"Ако млад техника предлага качество на оборудването като на правец 8М , хеххе предпочитам Apple II :)Който знае за какво говоря ще ме разбере. А и за сведение още се ползват VAX (UNIX) за управление на БДЖ-то а уж трябваше да ползваме руска техника през 70/80-те годи
227
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кузнецов само прилича на самолетоносач. Всъщност е тайна разработка ТЕЦ.
226
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дрогаря Ким Чен Чун Ун Гум Дум Зум Фум Бум. Да не го гръмнат както си чете вестник на балкона, че вече от спътник САЩ могат да го индетифицират и убият.
225
8
 
6
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Време е в отговор на американската провокация от Кръжока по ракето-моделизъм на Грухчо, да изстрелят поредната ракета-самоделка с двигател и части на корпуса, закупени от магазина - "Млад Техник" в Московския -ЦУМ
224
7
 
11
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Слуховете за двата удавени самальота на Кузя са силно преувеличени!! Просто руснаците пуснаха под вода последен модел подводници с ракетни двигатели и вертикално излитане!! Ама ха!! Даже и по някой паламуд може да хвърлят на др. Ким при нужда....
223
9
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 224Ако беше се поинтересувал поне малко щеше да разбереш че Атомните самолетоносачи имат реална АВТОНОМНОСТ както и обикновените Класически такива.???МОЛЯ ???Да Атомния звяр не трябва да му зареждаш реактора 30 години може да обиколи земята еди колко си пъти, но електричеството не се яде нито произвежда бомби и керосин за самолетите от въздуха ...Атомните Самолетоносачи просто носят повече самолети - това е единственото преимущество
222
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно са решили да ги бракуват :D
221
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Taka i ne razbraha kravarite...,ce tezi korita /AUG/ sa samo za srestu bananovi republiki kato Tikven Bulgaristan i papuasite ot Nova Gvineia.Da pripomnia na forumcite, ce vuv voinata vuv Vietnam...8/osem AUG/ na postoianna osnova sa ucastvali vuv voennite deistvia...I KVO??
220
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако обичате да спрете с фантазиите.Има психиатрии.
219
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кузнецов се оказа тотално непригоден за военни действия. Трябва до него да плува един танкер, който да го зарежда с гориво.
218
0
 
0
 
! Отговори
Dublin преди 6 години
Kaleko...2 Akuli i ste im varim zito na koritata...:))A vkarat li v seriino proizvodstvo Cirkonite/mislia ,ce za 18 godina go ocakvat/...mnOO GMO drIISSnia ste ima v Zulto more...,mai ste go praviat Kafiavo.
217
8
 
2
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Боби 219АДАШ спри с фентъзито моля, това което казваш дори не е фантастика, а направо невероятно глупава измислица
216
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 217Това са ЯПОНСКИТЕ ЗНАМЕНА, когато са в битка. Японското знаме е бяло и в центъра червено(слънце). При война "слънцето" пуска лъчите!
215
11
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Калеко Алеко 216Леко АлекоАДМИРАЛ КУЗНЕЦОВ Е РАЗЛИЧЕН КЛАС КОРАБИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТОНОСАЧИ КЛАС НИМИЦ. Разбери всеки един от тези красавци ако поради някаква причина(потрошаваш нещо от основните неща по палубата) им отнемеш самолетите просто става една тлъста мишена която реално не може реално сама да се защитаваКузнецов е проектиран да продължава да води бой и след като загуби цялото си авиокрило. Има противоподводно и противокорабно оръжие както ЗАРК и ЗРК за самозащита
214
7
 
6
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Калеко,стига празни приказки.Не си компетентен въобще.В момента адмирал Кузнецов го преобразуват в първия подводен самолетоносач,който няма да има аналог в света.Ще се движи на дъбочина 2000 метра със скорост 150км/ч.Оттам ще атакува цели с невероятна точност.В момента руските учени разработват специален подводен ауспух и катализатор.
213
6
 
4
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Кънчо П.Казах ГЕОПОЛИТИКА И НПО - повече няма да коментирамПримерПРО в Европа(Полша и Румъния) е срещу ракетите на Иран - Дрън дрън че пляс всеки с глобус и парче връв ще се усети че това е ФЕЙКдобре де ПРО ... е срещу Ракетите на Русия - пак и отново дрън дрън Искандер летят по триизмерен зиг-заг - което довежда балистичния компютър на антиракетите до ИСТЕРИЯ, А Крилатите ракети летят на 50м височина ...Е най-сетнеПРО е за сваляне на СПЪТНИЦИ на РФ Китай и ИндияГЕОПОЛИТИКА МАЙНА!